- 14 Mart 2019
- 18
- -4
- 1
- 29
- Konu Sahibi karadenizpapatyasi
bugün öğle arası fakülteden çıkıp arkadaşlarla yemekhaneye doğru gidiyorduk. ben en solda, 3 arkadaş birlikte gidiyorduk. normalde pek sevmem ama ayda birde olsa minieteğimi giyeyim dedim. her neyse, fakültenin kapısından çıktık belki 10 adım sonra karşıdan bir çocuk benimle aynı hizadan resmen öküz gibi üzerime geldi. tam yanımdan geçerken öküz gibi bacaklarıma baktı, kafasını yana çevirerek. kenara çekilmesem bana çarpacaktı aptal.
Aptal diyorum çünkü bir gram yakışıklılık yok arkadaş! Tip dağıtılırken sen nerdeydin diye sorasım geldi. eminim eline kız eli bile değmemiştir. Hayır neden bakıyorsun ki ulaşamayacağın şeye? bir defa ben senin dengin değilim! hayır yani, sümüğümü atmadığım çocuk senden daha yakışıklı. Herneyse zaten bişey söylemeden çekip gitti. gitmeyip konuşmaya felan çalışsaydı, "bi göz doktoruna git bence aynaya bakınca ne kadar armuta benzediğini göremiyorsun galiba" derdim.
Aptal diyorum çünkü bir gram yakışıklılık yok arkadaş! Tip dağıtılırken sen nerdeydin diye sorasım geldi. eminim eline kız eli bile değmemiştir. Hayır neden bakıyorsun ki ulaşamayacağın şeye? bir defa ben senin dengin değilim! hayır yani, sümüğümü atmadığım çocuk senden daha yakışıklı. Herneyse zaten bişey söylemeden çekip gitti. gitmeyip konuşmaya felan çalışsaydı, "bi göz doktoruna git bence aynaya bakınca ne kadar armuta benzediğini göremiyorsun galiba" derdim.
Son düzenleme: