canım buna benzer birşey sayılırmı bilmem ama bi keresinde kadının biri gözümü çıkartacaktı sebep neymiş efendim göz rengim bi değişikmişte nesi değişik onuda anlamadım bildiğin mavi renk. lens mi die bakmak istemişmiş böyle arıza insanlarla karşılaşabiliyoruz malesef.
tatlım bunlara kafamı yorulur yahu .yazık o kadıncagıza da kım bılır hasetlıkten kıskanclıktan kendıne ne zararlar verıyordur .bunun agzını payını versen ne olur vermesen ne olur .kendı kendıne belasını bulmus zaten .kıskanclık adamı oldurur bıtırır o kendıne yapıyor yapacagını zaten . o yuzden hıc aldırıs etmeyın derım .bellıkı egosunu tatmın etmeye calısan ozguven yoksunu bırı .
haklısın canım...ama bazen insanın tahammül sınırı öyle zorlanıyor ki, ona da hak veriyorum. çok sevdiğimiz bi ablamız var bizim "sen sustukça oluyor " dedi. benim de görüşüm bu yönde, acaba yanlış mı düşünüyorum :44:
ya bilmem benimde ba$ima geliyor ama masumca çok güzelsin veya "ma$allah" diyen oluyor görünce ama hiç art niyet yok yani
ama benimde kafama takilan bi durum geçen hafta ya$adigim bir$ey, ben okulun kantininde otururken benden 10 metre uzaklikta saçlari falan farkli bir tarzdaki bir kiz sürekli bana bakiyordubirkaçkez göz göze geldik, daha sonra ise ben o tarafa bakmadim ama neden baktiginida anlami$ degilim ama çok tuhafima geldi
leyyacım kantinde otururken falan dediğine göre benden epey küçüksün ablacım :) buna alışman lazım, öyle süzmeler falan başına gelecek hayatın boyunca üzgünümonları görmezden gel ! bunu hemen her kadın yaşıyor bildiğim kadarıyla, hatta ünv. sözlüklerine kadınların birbirini süzmesi vs. yazıp search edersen erkeklerin bile bunu farkettiğini görürsün, maalesef hemcinslerimizin bazıları kendi hemcinsleriyle hiç barışık değil :) fakat bizim yadırgadığımız şey laf atacak vs. kadar cesaret ediyor olması. ya komşun bu senin neticede yüzyüze geleceksin. oldu da bi sebepten ona muhtaç olsan. hiiiiiç.... ar damarı patlamış :26: 34 yaşındayım ne ben ne çevrem bunun gibisini hiç görmemiştik komşu kıskançlığını da biliyorum bu arada onu da yaşan arkadaşlarım oldu. mesela gelip evini kıskananlar vs. ne bileyim...bu görüşmediği halde böyle. bu kadar aşikara vurması bana değişik gelince acaba başka yaşıyanlar var mı diye merak ettim :44: tek benim kuzenimi bulmuş olamaz herhalde :44:
tanselcıgım senın bahsettıgın sozluklerde ''kadınların bırbırını suzmesı''baslıgın da merak ettım arattım bende,hepımızın bıldıgı komık yorumlara rastladım.bır kacı ;
sizleri tenzih ediyorum değerli okurlar ama var böyle kadınlar. erkeklere asla bakmıyorlar sadece ve sadece hemcinslerine bakıyorlar (nerden mi biliyorum, ben hiç göz göze gelmiyorum, gözleri direk yanımdaki arkadaşlarımda oluyor). hem de bazısı nasıl bakıyor bi görseniz; gözlerini karartıyorlar, kaşlarını çatıyorlar. bi burun kıvırmalar, bi dudak bükmeler, bi saçlarını geriye atmalar. yukardan aşağıya yiyip bitirenler, gözlerini faltaşı gibi açıp yiyecek gibi bakanlar da var. erkekler kadınlara öyle kötü bakmıyordur zannımca.
tabiki bu süzme işleminin belirli aşamaları var.
1- yaptığı makyajı inceleme
2- giydiği kıyafetleri inceleme
3- kaşını gözünü fiziğini inceleme
4- (varsa) yanındaki erkekle uyumsuz olduğunu düşünme
5- kendisiyle kıyaslama
ve kendisinin ondan daha üstün olduğu sonucuna varma
bi de o kadar dürüst olmayan bir durumdur ki bu, asla birbirlerini aynı anda süzmezler, biri süzer, döner, diğeri süzer.. özellikle son cumleye cok guldumkadınlar hep bırbırını suzuyor gercekten . ve bu suzme ıslemı aynen bahsedıldıgı gıbı sınsıce oluyor
tanselcıgım bu alıntı da senın durumunu anlatan bır paylasım olmus
daha çok biyerde dikilmiş veya oturmuş bişey beklerken gerçekleşen süzme.
sinir, kıskançlık, küçümseme ve sahip olamamaktan gelen iğrenmenin mikserle çırpıldığı tek kap. öyle birbirine girer, iç içe geçerler ki; karşısına ayna koysan bu süzücünün; nedir yavrum şu anki ahvalin? desen kendi bile seçemez kendi içinden.
sanıldığının aksine kendisinden güzelini gören biri yapmaz bunu. onun yaptığı imrenmektir. çoğu kadın yapar ama pislik akıtmaz bakışıyla. bunu yapan "dünyanın en güzeli ben olmalıyım, sizler şimdi yokolabilirsiniz" buyuran o aliye rona bakışlı abla. yanınızdan geçerken bir anda sinirlenip, neredeyse üstünüze üstünüze yürüyen, daha sonra da hıh deyip geçen o abla işte.
omuz atmadan ve dövmeden geçtiği için minnettar olduğumuz..
tatlım gece gece bu sozluklerı okurken epey guldum .paylasmak ıstedım .sen de dua et dovmeden gectıgı ıcınsaka bır yana tatlım morelım yerıne gelsın dıye paylastım.
bu ikinci cevabını yeni gördüm, teşekkür ederim :) ben de çok gülmüştüm okuduğumda, moralim bozukken sözlük okurum zaten çoğu zaman... alemler, her konuda müthiş zekaları var bu sözlük yazarlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?