hemcinsiniz size laf atsa ne yaparsınız ?

tansel34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
369
3
46
İstanbul
kızlar böyle bişeyi yaşayan var mı bilmiyorum. ben çevremden daha önce hiç duymamıştım. :53::53::53:
aynı apartmanda oturan iki komşu düşünün biri evli diğeri bekar, evli barklı çoluk çocuk sahibi olan bekar olana kafayı fena taktı. işi laf atmaya kadar götürdü. yanından geçerken pis pis süzüp "ayyyy" diyo mesela ... uzun uzun süzüyo, kafayı hiç çevirmiyo.bizim ki duymazdan görmeden gelmekten bıktı. herşeyleri farklı insanlar eğitim, kültür, yaşam tarzı. yaşıt olmalarının dışında hiiiç bir ortak noktaları yok. bu arada hiç görüşmediler onu da belirteyim. hani komşuluk ilişkisindeki bi problemden dolayı falan yapmıyor bunları. selamlaşmaları bile yok. siz buna benzer bişey yaşadınız mı hiç ???

canım buna benzer birşey sayılırmı bilmem ama bi keresinde kadının biri gözümü çıkartacaktı sebep neymiş efendim göz rengim bi değişikmişte nesi değişik onuda anlamadım bildiğin mavi renk. lens mi die bakmak istemişmiş böyle arıza insanlarla karşılaşabiliyoruz malesef.

canım buna benzer birşey sayılırmı bilmem ama bi keresinde kadının biri gözümü çıkartacaktı sebep neymiş efendim göz rengim bi değişikmişte nesi değişik onuda anlamadım bildiğin mavi renk. lens mi die bakmak istemişmiş böyle arıza insanlarla karşılaşabiliyoruz malesef.

bu da ilginçmiş :52: ne desem bilemedim :66: tövbe tövbe .
bu bahsettiğim kadın yıllardır düzelmedi, dışardan ne kadar saçma göründüğünü farkedemeyecek kadar gözü dönmüş.
canı isteyince insanlara çok kibar oluyo ama bizimkine taktı kafayı. hem de hiiiiiiiç bir neden yok !!! perisi hazzetmedi zaar :50:

kompleksli insanların yapıcağı tarzdan işler görmezden gelmek onlara zaten en güzel cevap kudursunlar :9:

Apartmanın yöneticisi kadının kocası, bizimki bacanın temizlenmesi için kapıcıyla haber gönderdi geçenlerde. mecburen tabi. o baca temizlenmez şekli müsait değil demiş. :53: biz de itfaiyeye, tanıdığımız baca temizleme firmalarına danıştık. fiyatını bile verdiler. kıza takılı diye mi işi yokuşa sürüyor diye konuştuk kendi aramızda. oradan çıktı bu konu.

tatlım bunlara kafamı yorulur yahu .yazık o kadıncagıza da kım bılır hasetlıkten kıskanclıktan kendıne ne zararlar verıyordur .bunun agzını payını versen ne olur vermesen ne olur .kendı kendıne belasını bulmus zaten .kıskanclık adamı oldurur bıtırır o kendıne yapıyor yapacagını zaten . o yuzden hıc aldırıs etmeyın derım .bellıkı egosunu tatmın etmeye calısan ozguven yoksunu bırı .

tatlım bunlara kafamı yorulur yahu .yazık o kadıncagıza da kım bılır hasetlıkten kıskanclıktan kendıne ne zararlar verıyordur .bunun agzını payını versen ne olur vermesen ne olur .kendı kendıne belasını bulmus zaten .kıskanclık adamı oldurur bıtırır o kendıne yapıyor yapacagını zaten . o yuzden hıc aldırıs etmeyın derım .bellıkı egosunu tatmın etmeye calısan ozguven yoksunu bırı .

haklısın canım :( ...ama bazen insanın tahammül sınırı öyle zorlanıyor ki, ona da hak veriyorum. çok sevdiğimiz bi ablamız var bizim "sen sustukça oluyor " dedi. benim de görüşüm bu yönde, acaba yanlış mı düşünüyorum :44:

haklısın canım :( ...ama bazen insanın tahammül sınırı öyle zorlanıyor ki, ona da hak veriyorum. çok sevdiğimiz bi ablamız var bizim "sen sustukça oluyor " dedi. benim de görüşüm bu yönde, acaba yanlış mı düşünüyorum :44:

kendını ezdırme tabı ama ,kafanıza cok taktıgınızı bellı edersenız o na gun dogacak yapacagını yapacak yıne .o mutlu sız mutsuz olacaksınız .o oyle yaptıkca sız kendınızden gayet emın ozguvenı tam ve dımdık durun o aldırıs edılmedıgınde zaten sızın kendınıze olan guvenınız onu ezıcektır .korkak durmayın karsısında aman yıne bırsey soyleyecek gıbı panık de yapmayın ,karsı taraf o panıklıgı hıssedıyor .

ya bilmem benimde ba$ima geliyor ama masumca çok güzelsin veya "ma$allah" diyen oluyor görünce ama hiç art niyet yok yani

ama benimde kafama takilan bi durum geçen hafta ya$adigim bir$ey, ben okulun kantininde otururken benden 10 metre uzaklikta saçlari falan farkli bir tarzdaki bir kiz sürekli bana bakiyordu :20: birkaçkez göz göze geldik, daha sonra ise ben o tarafa bakmadim ama neden baktiginida anlami$ degilim ama çok tuhafima geldi

ya bilmem benimde ba$ima geliyor ama masumca çok güzelsin veya "ma$allah" diyen oluyor görünce ama hiç art niyet yok yani

ama benimde kafama takilan bi durum geçen hafta ya$adigim bir$ey, ben okulun kantininde otururken benden 10 metre uzaklikta saçlari falan farkli bir tarzdaki bir kiz sürekli bana bakiyordu :20: birkaçkez göz göze geldik, daha sonra ise ben o tarafa bakmadim ama neden baktiginida anlami$ degilim ama çok tuhafima geldi

leyyacım kantinde otururken falan dediğine göre benden epey küçüksün ablacım :) buna alışman lazım, öyle süzmeler falan başına gelecek hayatın boyunca üzgünüm :( onları görmezden gel ! bunu hemen her kadın yaşıyor bildiğim kadarıyla, hatta ünv. sözlüklerine kadınların birbirini süzmesi vs. yazıp search edersen erkeklerin bile bunu farkettiğini görürsün, maalesef hemcinslerimizin bazıları kendi hemcinsleriyle hiç barışık değil :) fakat bizim yadırgadığımız şey laf atacak vs. kadar cesaret ediyor olması. ya komşun bu senin neticede yüzyüze geleceksin. oldu da bi sebepten ona muhtaç olsan. hiiiiiç.... ar damarı patlamış :26: 34 yaşındayım ne ben ne çevrem bunun gibisini hiç görmemiştik :52: komşu kıskançlığını da biliyorum bu arada onu da yaşan arkadaşlarım oldu. mesela gelip evini kıskananlar vs. ne bileyim...bu görüşmediği halde böyle. bu kadar aşikara vurması bana değişik gelince acaba başka yaşıyanlar var mı diye merak ettim :44: tek benim kuzenimi bulmuş olamaz herhalde :44:

leyyacım kantinde otururken falan dediğine göre benden epey küçüksün ablacım :) buna alışman lazım, öyle süzmeler falan başına gelecek hayatın boyunca üzgünüm :( onları görmezden gel ! bunu hemen her kadın yaşıyor bildiğim kadarıyla, hatta ünv. sözlüklerine kadınların birbirini süzmesi vs. yazıp search edersen erkeklerin bile bunu farkettiğini görürsün, maalesef hemcinslerimizin bazıları kendi hemcinsleriyle hiç barışık değil :) fakat bizim yadırgadığımız şey laf atacak vs. kadar cesaret ediyor olması. ya komşun bu senin neticede yüzyüze geleceksin. oldu da bi sebepten ona muhtaç olsan. hiiiiiç.... ar damarı patlamış :26: 34 yaşındayım ne ben ne çevrem bunun gibisini hiç görmemiştik :52: komşu kıskançlığını da biliyorum bu arada onu da yaşan arkadaşlarım oldu. mesela gelip evini kıskananlar vs. ne bileyim...bu görüşmediği halde böyle. bu kadar aşikara vurması bana değişik gelince acaba başka yaşıyanlar var mı diye merak ettim :44: tek benim kuzenimi bulmuş olamaz herhalde :44:

23 ya$imdayim canim, $imdiden az çok ali$tim baki$lara ama o dedigim kiz daha bi farkli bakiyordu, nasil desem, erkek gibiydi :53: in$allah bir daha görmem üstelik ben yurt di$indayim ve burda kizlarin kizlardan ho$lanmalari çok artti benim hemen aklima bu geldi açikcasi

bu arada evet kadinlar genelde kiskanacak yer ariyor :) bende azen güzel giyinmi$ fizigi güzel kendi güzel kizlara bakiyoruma ama tabi kom$u olunca durum farkli yani her zaman yüz yüze geleceksiniz neticede :)

tanselcıgım senın bahsettıgın sozluklerde ''kadınların bırbırını suzmesı''baslıgın da merak ettım arattım bende,hepımızın bıldıgı komık yorumlara rastladım.bır kacı ;

sizleri tenzih ediyorum değerli okurlar ama var böyle kadınlar. erkeklere asla bakmıyorlar sadece ve sadece hemcinslerine bakıyorlar (nerden mi biliyorum, ben hiç göz göze gelmiyorum, gözleri direk yanımdaki arkadaşlarımda oluyor). hem de bazısı nasıl bakıyor bi görseniz; gözlerini karartıyorlar, kaşlarını çatıyorlar. bi burun kıvırmalar, bi dudak bükmeler, bi saçlarını geriye atmalar. yukardan aşağıya yiyip bitirenler, gözlerini faltaşı gibi açıp yiyecek gibi bakanlar da var. erkekler kadınlara öyle kötü bakmıyordur zannımca.

tabiki bu süzme işleminin belirli aşamaları var.

1- yaptığı makyajı inceleme
2- giydiği kıyafetleri inceleme
3- kaşını gözünü fiziğini inceleme
4- (varsa) yanındaki erkekle uyumsuz olduğunu düşünme
5- kendisiyle kıyaslama
ve kendisinin ondan daha üstün olduğu sonucuna varma
bi de o kadar dürüst olmayan bir durumdur ki bu, asla birbirlerini aynı anda süzmezler, biri süzer, döner, diğeri süzer.. özellikle son cumleye cok guldum :1: kadınlar hep bırbırını suzuyor gercekten .:1:ve bu suzme ıslemı aynen bahsedıldıgı gıbı sınsıce oluyor:1:

tanselcıgım bu alıntı da senın durumunu anlatan bır paylasım olmus :1:
daha çok biyerde dikilmiş veya oturmuş bişey beklerken gerçekleşen süzme.
sinir, kıskançlık, küçümseme ve sahip olamamaktan gelen iğrenmenin mikserle çırpıldığı tek kap. öyle birbirine girer, iç içe geçerler ki; karşısına ayna koysan bu süzücünün; nedir yavrum şu anki ahvalin? desen kendi bile seçemez kendi içinden.
sanıldığının aksine kendisinden güzelini gören biri yapmaz bunu. onun yaptığı imrenmektir. çoğu kadın yapar ama pislik akıtmaz bakışıyla. bunu yapan "dünyanın en güzeli ben olmalıyım, sizler şimdi yokolabilirsiniz" buyuran o aliye rona bakışlı abla. yanınızdan geçerken bir anda sinirlenip, neredeyse üstünüze üstünüze yürüyen, daha sonra da hıh deyip geçen o abla işte.
omuz atmadan ve dövmeden geçtiği için minnettar olduğumuz..
tatlım gece gece bu sozluklerı okurken epey guldum .paylasmak ıstedım .sen de dua et dovmeden gectıgı ıcın:1::1: saka bır yana tatlım morelım yerıne gelsın dıye paylastım.

tanselcıgım senın bahsettıgın sozluklerde ''kadınların bırbırını suzmesı''baslıgın da merak ettım arattım bende,hepımızın bıldıgı komık yorumlara rastladım.bır kacı ;

sizleri tenzih ediyorum değerli okurlar ama var böyle kadınlar. erkeklere asla bakmıyorlar sadece ve sadece hemcinslerine bakıyorlar (nerden mi biliyorum, ben hiç göz göze gelmiyorum, gözleri direk yanımdaki arkadaşlarımda oluyor). hem de bazısı nasıl bakıyor bi görseniz; gözlerini karartıyorlar, kaşlarını çatıyorlar. bi burun kıvırmalar, bi dudak bükmeler, bi saçlarını geriye atmalar. yukardan aşağıya yiyip bitirenler, gözlerini faltaşı gibi açıp yiyecek gibi bakanlar da var. erkekler kadınlara öyle kötü bakmıyordur zannımca.

tabiki bu süzme işleminin belirli aşamaları var.

1- yaptığı makyajı inceleme
2- giydiği kıyafetleri inceleme
3- kaşını gözünü fiziğini inceleme
4- (varsa) yanındaki erkekle uyumsuz olduğunu düşünme
5- kendisiyle kıyaslama
ve kendisinin ondan daha üstün olduğu sonucuna varma
bi de o kadar dürüst olmayan bir durumdur ki bu, asla birbirlerini aynı anda süzmezler, biri süzer, döner, diğeri süzer.. özellikle son cumleye cok guldum :1: kadınlar hep bırbırını suzuyor gercekten .:1:ve bu suzme ıslemı aynen bahsedıldıgı gıbı sınsıce oluyor:1:

evet evet suzanscığım :) hatta çoook komik sözlük yorumları var bu konuda. 34 yaşındayım. bu gerçeği kavrama sürecinde çok zorlandım, ilk genç kızlık yıllarımda çooook üzülürdüm, o kadar üzülürdüm ki, ben farkında olmadan bişey mi yaptım, giyimimde mi bişey var, yürüşümden mi o mu bu mu bi sürü şey aradım kendimde beni neden sevmedi diye...tanısa sever diye çabalardım bir de :60: sevmedi mi sevmiyor :50: ancak belli yaştan sonra ayrımını yapmaya başlıyorsun. evet evet kanlısını görmüş gibi hain hain bakıyor bazısı, insanın içi ürperiyor :53: ve bu yazıdaki maddelerin hepsi de doğru !!!
bu arada kızlar sakın yanlış anlamayın, tanımadığına, sebepsiz yere bu tavırları sergileyen hemcinslerimizden bahsediyoruz !!!

tanselcıgım bu alıntı da senın durumunu anlatan bır paylasım olmus :1:
daha çok biyerde dikilmiş veya oturmuş bişey beklerken gerçekleşen süzme.
sinir, kıskançlık, küçümseme ve sahip olamamaktan gelen iğrenmenin mikserle çırpıldığı tek kap. öyle birbirine girer, iç içe geçerler ki; karşısına ayna koysan bu süzücünün; nedir yavrum şu anki ahvalin? desen kendi bile seçemez kendi içinden.
sanıldığının aksine kendisinden güzelini gören biri yapmaz bunu. onun yaptığı imrenmektir. çoğu kadın yapar ama pislik akıtmaz bakışıyla. bunu yapan "dünyanın en güzeli ben olmalıyım, sizler şimdi yokolabilirsiniz" buyuran o aliye rona bakışlı abla. yanınızdan geçerken bir anda sinirlenip, neredeyse üstünüze üstünüze yürüyen, daha sonra da hıh deyip geçen o abla işte.
omuz atmadan ve dövmeden geçtiği için minnettar olduğumuz..
tatlım gece gece bu sozluklerı okurken epey guldum .paylasmak ıstedım .sen de dua et dovmeden gectıgı ıcın:1::1: saka bır yana tatlım morelım yerıne gelsın dıye paylastım.

bu ikinci cevabını yeni gördüm, teşekkür ederim :) ben de çok gülmüştüm okuduğumda, moralim bozukken sözlük okurum zaten çoğu zaman... alemler, her konuda müthiş zekaları var bu sözlük yazarlarının :53: :1:

bu ikinci cevabını yeni gördüm, teşekkür ederim :) ben de çok gülmüştüm okuduğumda, moralim bozukken sözlük okurum zaten çoğu zaman... alemler, her konuda müthiş zekaları var bu sözlük yazarlarının :53: :1:

kesınlıkle oyle tatlım .ben de bu gece cok guldum:1:

ben daha lisede miydim neydim
bigün eve geliyorum mahalleden,en büyük hobisi kapı önünde oturup gelene geçene laf atmak olan- benim yaşıtım bi mal 'telefonun nerdee telefonun yok bugüün' tarzı bişiler söylemişti
yolda telefonla konuşmam ama,ablamla karıştırdı herhalde.Aslında devamlı gelip geçerken laf atardı da hiiç mahalle karısı gibi tartışmaya niyetim olmadığından yürür geçerdim.
o gün de neşeli bi günümdeydim,arkadaşım mektup atmıştı bende büyük bi heves kırtasiyeden süslü mektup kağıdı-zarfı almış dönüyodum
'telefon devri bitti mektuba geçtik' mi ne,tabiiki daha afilli bi cümle de yıllar geçti hatırlayamıyorum tam:)...öyle birşey söyledim
o anda var ya sanki anasına sövdüm nasıl ciyakladı 'ne diyon lan' falan gibi,üstüme yürüdü resmen.Etrafında da arkadaşları var tabii.Bilirsiniz;böylelerinin yalnızken bi tarafları yemez atar yapmaya...
o an ne yapacağımı şaşırmıştım,sonra geceleeer gecesi keşke şöyle yapsaydım keşke böyle yapsaydım diye hayaller kurduysamda, iyiki de karşılık verip durumu daha da iğrençleştirmemişim.
Eminim arkamdan ezik demiştir ama umrumda değil,ünvi okuduğum şehirden annemleri görmeye her geldiğimde onu yine aynı kapının önünde otururup gelen geçene bakındığını görünce kimin ezik olduğunu anlıyorum,kendimce...

Back
X