• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi

Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana

Size öyle geliyor olmasın?
Niye size durduk yere öldürecek gibi baksınlar?
Kuruntu yapıyorsunuz bence

Bir de eşiniz aşırı kıskançmış, acaba eşinizden duya duya gerçekten herkesin size baktığını falan mı düşünmeye başladınız? :KK51:

heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Pardon da eşisiniz tapulu malı değilsiniz.
Yürüyüş yapmama izin verdi ne demek yahu?
Eşinizin baskılarına alıştığınızdan insanların bakışlarını tuhaf yorumluyor olabilirsiniz.

Bakmazsan görmezsin. Sendr onlara bakıyorsun demekki,kimbilir onlar ne düşünüyor.. Onlar baktığı için bakıyorsundur kesin,emin ol onlarda sen baktığın için bakıyordur..

Bana oyle.gelmedigine eminim.cunku cikciklamalar duydum.suna baklar duydum burda ne kendimi.ovmeye calistim.ne de hayali uydurup.yazdim bi ozelligim yok siradan bi kadinim her insan gibi acik havada gunes altinda yuruyus yapmak istemistim yalnizca

Bakmazsan görmezsin. Sendr onlara bakıyorsun demekki,kimbilir onlar ne düşünüyor.. Onlar baktığı için bakıyorsundur kesin,emin ol onlarda sen baktığın için bakıyordur..
Kim.bilir ne mi dusunuyorlar yuruyis yapan bi kadin hakkinda ne dusunmeleri gerek karsiya bakarak yurudum insanlara neden bakayim yururken cik cik falan yaptilar hadi gordugumu yanlis yorumladim ama duydum homurdanip durdular

Benimde bir arkadaşım var hep herkes bana bakıyor kesiyor diyor bence ruh haliniz normal değil.
Hadi bakislari yanlis.algiladim.homurdanip durdular.diyorum neden ruh hastasi muamelesi gordum ben kadinlardan bahsediyorum kadinlar beni neden.kessin

Bana oyle.gelmedigine eminim.cunku cikciklamalar duydum.suna baklar duydum burda ne kendimi.ovmeye calistim.ne de hayali uydurup.yazdim bi ozelligim yok siradan bi kadinim her insan gibi acik havada gunes altinda yuruyus yapmak istemistim yalnizca

Çok güzelsiniz o zaman dicem, çok güzel gördüğüm birinin arkasından cıkcıklamam, veya şuna bak demem..
Kıyafetinizin de normal olduğunu söylüyorsunuz.
Bence insanların aralarında geçen konuşmayı kendi üstünüze alıyorsunuz..

Back
X