Hemcinslerimin söyledikleri !

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Selam kızlar.Bugün tüm sinirlerim iyice tepeme çıktı artık hemcinslerimin beni incelemesinden, eleştirmelerinden gerçekten sıkıldım.Bugün arkadaşıma gittim oturmaya başka bi kadın daha vardı tanışıyoruz kendisiyle girdim oturdum kadın 40 yaşlarında.Arkadaşımın teyzeside ordaydı beni görünce 'ay şu güzelliğe bak ya' dedi teşekkür ettim o misafirliğe gelen kadın hemen atladı 'yani güzelde tabi gözlere bak lensleri iğrenç canavar gibi falan dedi ki gözüme makyaj yapan kuaför dahi gözümde lens olduğunu anlamamıştır tamam beğenmek zorunda değil ama söylemek var söylemek var. Yüzüme her zaman olmasada ara sıra pudra sürerim bugünde sürdüm yine daha önce kimseden duymadığım şeyi duydum 'pudra tenime çok beyaz kalmış vücudum kapkaraymış :D ben kumralım esmer değilim hatta beyazsın derler şaşırdım sustum ya sabır dedim.En son olay rüyamı anlatıyodum hamam böcekleri gördüm rüyamda dedim arkadaşım dedi 'sende hamam böceklerine benzediğin için akrabalarını görmüşsün şaşırmadım' dedi şok oldum bi anda bu kadar aşağılanmayı kaldıramadım moralim bozuldu doğal olarak.Bu olaylara son vermek istiyorum bakıyorum bazılarını eleştirmeye cesaret edemiyorlar banada edemesinler en azından tatlı dille söylesinler bu olanlar ilk değil son değil gerçekten bıktım bi akıl verin :/

terbiyesize bak ya.. kıskançlıktan ne yapacağını ne söyleyeceğini şaşırmış.. cevabını ver cnm.. öle susarsan daha çok şeyler söyler.. ağzının payını vermek lazım..

terbiyesize bak ya.. kıskançlıktan ne yapacağını ne söyleyeceğini şaşırmış.. cevabını ver cnm.. öle susarsan daha çok şeyler söyler.. ağzının payını vermek lazım..

Kadın gidene kadar beni inceleyip aşağılamaya çalıştı ya bu yazdıklarım dışında da şeyler söyledi yazıp uzatmak istemedim.Yapı olarak sessizim bundan cesaret alıyolar sanırım haklısınız :(

iyi sabırlıymışsın.. ben olsam yaşına başına bakmazdım, orda kavga çıkardı.. herkes haddini bilsin.. anlamıyorum ya, kırk yaşına gelmiş koskoca kadın ne diye gençlerle itişip durur ki.. kendini 18 yaşında falan zannedio heralde.. ay valla akşam akşam sinir oldum kadına :47:

iyi sabırlıymışsın.. ben olsam yaşına başına bakmazdım, orda kavga çıkardı.. herkes haddini bilsin.. anlamıyorum ya, kırk yaşına gelmiş koskoca kadın ne diye gençlerle itişip durur ki.. kendini 18 yaşında falan zannedio heralde.. ay valla akşam akşam sinir oldum kadına :47:

Bende sinir oldum arkadaşımada çok kızdım hamam böceğine benzetmek nedir ya :/

Canim ne takiyorsun kafaya ya gereksiz elestiri gizli hayranliktir demisler :12:
Arkadasinlada mesafeni koy herhalde kadindan kuvvet alip bende bi laf carpayim dedi yada saka yapti ama sen daha iyi anlarsin ciddimi sakami :31:

hahah çok komik yaw, ben senin yerinde olsam "yok bugün sizinle karşılaşacakmışım demek gece malum olmuş bana" derdim :27: yahu böyleleri de hep sessizlere denk gelir gerçekten :27: neyse kıskanmış seni apla, keşke lens ve pudra numaranı yazıp bıraksaydın çok aramasın sonra :37:

Canim ne takiyorsun kafaya ya gereksiz elestiri gizli hayranliktir demisler :12:
Arkadasinlada mesafeni koy herhalde kadindan kuvvet alip bende bi laf carpayim dedi yada saka yapti ama sen daha iyi anlarsin ciddimi sakami :31:

Haklısın canım.Ciddi söyledi yani gülmüyodu ama şaka bile olsa hoş değil o arkadaşım zaten bana bi kaç oldu böyle şeyler yapıyo.En çok kendime kızıyorum o an lafı yapıştıracaksın aslında ama ciddiye aldığımı düşünmelerinide istemiyorum ve insanlarla tartışmaktan nefret ediyorum :31:

hahah çok komik yaw, ben senin yerinde olsam "yok bugün sizinle karşılaşacakmışım demek gece malum olmuş bana" derdim :27: yahu böyleleri de hep sessizlere denk gelir gerçekten :27: neyse kıskanmış seni apla, keşke lens ve pudra numaranı yazıp bıraksaydın çok aramasın sonra :37:

Hahahahahhh ay sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün çok doğru :9: Gerçi bende sonradan rüyamın yorumuna netten baktım beni çekemeyen ama zarar veremeyip lafla aşağılamaya çalışan insanlarmış o hamam böcekleri dedim ama gerçekten öyle yazıyodu merak edenler baksın rüyada hamam böceği görmenin yorumuna üstlerine alındılar mı bilmiyorum :1:

hatırlıyorum ben lisedeyken de nasıl kusur bulsam da laf soylesem seklinde yaklaşıyordu herkes bana
kabul etmeliyim ki lisedeyken şimdiki halimden kat be kat guzeldim
şimdi kimse yorum yapmaz bana
bil ki kıskançlıktan yapıyorlar...

hatırlıyorum ben lisedeyken de nasıl kusur bulsam da laf soylesem seklinde yaklaşıyordu herkes bana
kabul etmeliyim ki lisedeyken şimdiki halimden kat be kat guzeldim
şimdi kimse yorum yapmaz bana
bil ki kıskançlıktan yapıyorlar...

Öyle düşünme canım yine çok güzelsindir eminim :) Bu söylediklerini tatlı dille söylese asla kızmazdım.Banada artık kimse yorum yapmasın istiyorum en azından böyle kötü bi üslupla.

Haklısın canım.Ciddi söyledi yani gülmüyodu ama şaka bile olsa hoş değil o arkadaşım zaten bana bi kaç oldu böyle şeyler yapıyo.En çok kendime kızıyorum o an lafı yapıştıracaksın aslında ama ciddiye aldığımı düşünmelerinide istemiyorum ve insanlarla tartışmaktan nefret ediyorum :31:

Senin yerinde office olmaliydi baksana ne laflar soylemis :27::27:
SEn mesafeni koy yine denk gelirse ver cevabini altta kalma:16:

Senin yerinde office olmaliydi baksana ne laflar soylemis :27::27:
SEn mesafeni koy yine denk gelirse ver cevabini altta kalma:16:
Evet bayıldım bende çok hoşuma gidiyo böyle altta kalmayan gayet yerinde cevaplar veren insanlar :) Doğru söylüyosun Twicim :31:

İnanamıyorum ya kendi basitliklerinden ne yapacağını şaşırmışlar komplex tavanda 40 yaşına kadar tatmin eden olmamış demekki

Bir an beni anlatıyorsun sandım ! :1:

Bana okulda "birgün makyajsız gel de görelim" diyenler bile oldu,makyaja ve bakıma çok özen gösteren biriyimdir,evdeyken bile kalem ve rimel sürmeden oturmam mesela.

Geçenlerde havuza gittiğimizde en doğal halimi gördüklerinde hepsi mor oldular,kusur aramaya çalıştıkça aslında iltifat ettiler,kem küm edip durdular,ben kafama takmıyorum aksine hoşuma gidiyor,sen de öyle yap
:31:

Allah farklı konularla bizi sınıyor işte. BÖyle insanları çıkartıyor karşısına insanın.

Ben kıskançlık sezdim bir çekememezlik var ortada.

Benimde dövmelerime, piercinglerime hep birşey derler. Koskoca kadınsın ne biçim tarz diye. Akıllı, uslu, hanım hanımcık değilmişim. Asi bir ruhum varmış, günahkar olduğumu bile iddia edenler olmuştur.

Ben neymişim be :)

bu da aynı size yaptıkları gibi işte, sizi bozuk keyif alacaklar. Aynı Vasfiye teyze gibiler, lafa iyi başlayıp kötüyle sonlandırıyorlar. Sanki bugünkü makyajım nasıl olmuş diye sordun onlara onlar da eleştiri yaptılar...

İnanamıyorum ya kendi basitliklerinden ne yapacağını şaşırmışlar komplex tavanda 40 yaşına kadar tatmin eden olmamış demekki
Aynen katılıyorum basitlik gerçekten bu şekilde aşağılamak.
Bir an beni anlatıyorsun sandım ! :1:

Bana okulda "birgün makyajsız gel de görelim" diyenler bile oldu,makyaja ve bakıma çok özen gösteren biriyimdir,evdeyken bile kalem ve rimel sürmeden oturmam mesela.

Geçenlerde havuza gittiğimizde en doğal halimi gördüklerinde hepsi mor oldular,kusur aramaya çalıştıkça aslında iltifat ettiler,kem küm edip durdular,ben kafama takmıyorum aksine hoşuma gidiyor,sen de öyle yap
:31:

Sende benim gibisin bende bakımıma süsüme çok düşkünümdür :) Bu arkadaşımla bir sürü fotoğrafımız var ama birini bile malum siteye hiç koymadı neden koymadın ben koydum diyorum lafı değiştiriyo :1:

Sanırım seni iyi huylu, yumuşak yüzlü, terbiyeli gördüler o yüzden üzerine gelip kıskançlıklarını su yüzüne çıkarıyorlar.
Onlar gibilerine farklı davranıp nezaketi bir kenara bırakıp sanırım biraz CAzGIR olmak lazım :41: Böylelerini tersleyip pıstırmak lazım!!!! :47:

Allah farklı konularla bizi sınıyor işte. BÖyle insanları çıkartıyor karşısına insanın.

Ben kıskançlık sezdim bir çekememezlik var ortada.

Benimde dövmelerime, piercinglerime hep birşey derler. Koskoca kadınsın ne biçim tarz diye. Akıllı, uslu, hanım hanımcık değilmişim. Asi bir ruhum varmış, günahkar olduğumu bile iddia edenler olmuştur.

Ben neymişim be :)

bu da aynı size yaptıkları gibi işte, sizi bozuk keyif alacaklar. Aynı Vasfiye teyze gibiler, lafa iyi başlayıp kötüyle sonlandırıyorlar. Sanki bugünkü makyajım nasıl olmuş diye sordun onlara onlar da eleştiri yaptılar...

İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı bence.Sende hiç takma sen bu tarzınla mutlusun gerisi boş :)

Evet bayıldım bende çok hoşuma gidiyo böyle altta kalmayan gayet yerinde cevaplar veren insanlar :) Doğru söylüyosun Twicim :31:

sessizliğin bir erdem olarak algılandığı dönemler ne yazık ki çok geride kaldı, şimdi sessiz ve sakin bir insansan karşı taraf için mükemmel bir hedefsin. o yüzden hakaret veya kavga etmeden, manuel olarak ayarla üslubunu :) artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki; hadsize haddini bildirmek, fukaraya kaftan giydirmek gibi. ezdirme kendini :34:

Back
X