- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Selam kızlar.Bugün tüm sinirlerim iyice tepeme çıktı artık hemcinslerimin beni incelemesinden, eleştirmelerinden gerçekten sıkıldım.Bugün arkadaşıma gittim oturmaya başka bi kadın daha vardı tanışıyoruz kendisiyle girdim oturdum kadın 40 yaşlarında.Arkadaşımın teyzeside ordaydı beni görünce 'ay şu güzelliğe bak ya' dedi teşekkür ettim o misafirliğe gelen kadın hemen atladı 'yani güzelde tabi gözlere bak lensleri iğrenç canavar gibi falan dedi ki gözüme makyaj yapan kuaför dahi gözümde lens olduğunu anlamamıştır tamam beğenmek zorunda değil ama söylemek var söylemek var. Yüzüme her zaman olmasada ara sıra pudra sürerim bugünde sürdüm yine daha önce kimseden duymadığım şeyi duydum 'pudra tenime çok beyaz kalmış vücudum kapkaraymış
ben kumralım esmer değilim hatta beyazsın derler şaşırdım sustum ya sabır dedim.En son olay rüyamı anlatıyodum hamam böcekleri gördüm rüyamda dedim arkadaşım dedi 'sende hamam böceklerine benzediğin için akrabalarını görmüşsün şaşırmadım' dedi şok oldum bi anda bu kadar aşağılanmayı kaldıramadım moralim bozuldu doğal olarak.Bu olaylara son vermek istiyorum bakıyorum bazılarını eleştirmeye cesaret edemiyorlar banada edemesinler en azından tatlı dille söylesinler bu olanlar ilk değil son değil gerçekten bıktım bi akıl verin :/