• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemde ne dert .. :(

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Kızlar merhaba.. sıkıntım su ki biz 2 senelik evliyiz eşimle .. ve hamdolsun ki çok da mutluyuz . Ama eşimin annesi ve babası yıllar önce Çok sıkıntılı bir şekilde ayrılmışlar. Ve eşim o zamanlar küçük tabi babasını10 sene falan gorememis. Biz evlenmeden bikac sene önce başlamış konuşmaya . Neyse ama şimdi ayni işte çalışıyorlar. Gelelim can sıkıcı konuşmaya eşimin babası ve amcası onu sürekli bir sürü is yaptırıyorlar kendi işinden haric yok bizim eve gaz al gel yok çocuğu okula bırak vs vs. Ve inanın o kadar çok az para veriyorlar ki kendi işinde de.. ve babası asla bizim evimizi biseyler almaz ne var ne yok kardeşine.. soruncada o benim kardeşim oğlum yokken o vardı der. Bi insanın kendi oğlundan evladindan çok kardesinisevmesi normal mi? Ve bi gün biz bi araba alacaktik araba da15 milyar civarındaydı . Amca demesin mi o çocuğun neyine gerek 15milyarlik araba diye .. inanın bana acayip bi insanlar daha anlayamadığım bi ton şey var. Kayinbabamim amcanın yanımda acayip küfürlü konusmlari yok kadını doveceksin onlar dayağı hak eder demeleri . Ve sürekli kendi eşlerine şiddet uygulamaları.. ve bende korkuyorum resimde bunların yanında değişir diye. Hiç eşleriyle ilgilendikleri yok sürekli dertleri çalışmak.. Ne yapmam lazım bilmiyorum yardım edin lütfen :(

Eşin onların yanında çalışmasa başka bi yerde çalışsa birde eşin babası hakkında ne düşünüyor?

Eşiniz bu aileden kurtarın. Gerekirse siz de çalışın ve tez zamanda oradan uzaklaşıp eşiniz bu insanlarla göbek bağını kesin.

Eşin onların yanında çalışmasa başka bi yerde çalışsa birde eşin babası hakkında ne düşünüyor?
Alistibuise bide ben söyleyince o babam benim beni de anla diyor. ona zarar verdiklerini göremiyor :(

Onceden yasananlarin hepsine hakim misiniz? Esiniz anne babasi ayrilirken babasina afedersiniz totosunu donduyse baba su an boyle dusunebilir normaldir. Ama esiniz koca adam,baska is mi yok? Ciksin gitsin. Siz de calisin kapinizi kapayin kimse sizi rahatsiz etmesin

o kımkı sızın kac mıkyarlık arabaya bınecegunıze karısıyormus ya hadsız bence cıkıntıkık yap ver agzının payını kus knusma esınıde grısturme dengesız densız ınsan ya

Eşiniz bu aileden kurtarın. Gerekirse siz de çalışın ve tez zamanda oradan uzaklaşıp eşiniz bu insanlarla göbek bağını kesin.
Ah ah keşke ..Ama küçükken babasız büyümüş bir insan o yuzden simdi cok düşkün. Babası şimdiki eşinize kaçırdı evden kadını dövmekten biktirarak kaçırdı. Sürekli bize sulalece kadin cok falan deyip duruyoor. Korkuyorum bende eşimin etkilenmesinden :(

Alistibuise bide ben söyleyince o babam benim beni de anla diyor. ona zarar verdiklerini göremiyor :KK43:
Bence eşinizle iyice oturup konuşun onu kırmadan rahatsız olduklarınızı dile getirin. Ayrıca alıştım diye bir şey yok az parayla geçim zor biz bile iki kişi çalışıyoruz bazen yetemiyoruz.

Onceden yasananlarin hepsine hakim misiniz? Esiniz anne babasi ayrilirken babasina afedersiniz totosunu donduyse baba su an boyle dusunebilir normaldir. Ama esiniz koca adam,baska is mi yok? Ciksin gitsin. Siz de calisin kapinizi kapayin kimse sizi rahatsiz etmesin
Eşim değil babası başka bir kadin icin teklrkedip ankaradan antalya ya kaçmış düşünün. 3 tane çocuğunu bırakıp. Bide eşim o zamanlar kucukmus.

o kımkı sızın kac mıkyarlık arabaya bınecegunıze karısıyormus ya hadsız bence cıkıntıkık yap ver agzının payını kus knusma esınıde grısturme dengesız densız ınsan ya
Deniyorum konusturmamayi . Eşim her konuş dediğimi yapar ama bu konuda dinlemiyor çünkü ailem o benim diyor. Ne olsa ssavunur baabasini :( eşime araba alma diyen amcası şimdi kendi arabası bozuk diye günlerdir bizim arabamızı kullaniyor

Eşim değil babası başka bir kadin icin teklrkedip ankaradan antalya ya kaçmış düşünün. 3 tane çocuğunu bırakıp. Bide eşim o zamanlar kucukmus.
Anladim
Peki buna ragmen esiniz nasil orada calisabiliyor? İnsanda az biraz da gurur olmali degil mi?

Bence eşinizle iyice oturup konuşun onu kırmadan rahatsız olduklarınızı dile getirin. Ayrıca alıştım diye bir şey yok az parayla geçim zor biz bile iki kişi çalışıyoruz bazen yetemiyoruz.
Hem alıştı hemde baabasi yaşlanmış artık öyle diyo onubirakip başka bi ise baslayamazmis :( yalvarıyorum çık diye ama dinlemiyor. :(

tek sorun eşin,
iş bulsun ayrılsın onlardan, başka yapacak bişey yok ki, koskoca adamları değiştiremezsiniz.

Deniyorum konusturmamayi . Eşim her konuş dediğimi yapar ama bu konuda dinlemiyor çünkü ailem o benim diyor. Ne olsa ssavunur baabasini :KK43: eşime araba alma diyen amcası şimdi kendi arabası bozuk diye günlerdir bizim arabamızı kullaniyor

O halde ısın zor en azından baska bır ıse gırmelı belkı o zaman bıraz daha rahat edersınız esın bıraz pasıf heralde arabayı falan gerı ısteyemıyordur Allah bılır... cok da dır dır yapma haklıyken haksız olursun akıllı mantıklı hamlelerle nkta atısı yapman lazım

Anladim
Peki buna ragmen esiniz nasil orada calisabiliyor? İnsanda az biraz da gurur olmali degil mi?
O benim gördüklerimi görmüyor :( görse de o benim babam diyor.. :( bazen hak veriyorum babasız büyümüş ve seviyor da . Ama babası amcası o kadar değişik ki sadece kullanıyorlar. Kış geldi bu aralar isleri yok hergün bizdeleer gelsinler tabi ama 2side yanımda sürekli sigara icmeleri küfürlü konusmalari iğrenç ya :(

O benim gördüklerimi görmüyor :KK43: görse de o benim babam diyor.. :KK43: bazen hak veriyorum babasız büyümüş ve seviyor da . Ama babası amcası o kadar değişik ki sadece kullanıyorlar. Kış geldi bu aralar isleri yok hergün bizdeleer gelsinler tabi ama 2side yanımda sürekli sigara icmeleri küfürlü konusmalari iğrenç ya :KK43:
Olmaz ama oyle
Esiniz artik evli ve sizin de fikrinizi almali kanaatindeyim. Baska is bulsun,herkes babasini sever ama herkes bu nedenle babasiyla calismak zorunda degil

Hem alıştı hemde baabasi yaşlanmış artık öyle diyo onubirakip başka bi ise baslayamazmis :KK43: yalvarıyorum çık diye ama dinlemiyor. :KK43:
Ne diyeceğimi bilemedim eşinizde sonuçta yıllarca babasız büyümüş oda o açığı kapatmaya çalışıyor belki bilemeyiz ama böylede siz yıpranırsınız Allah yardımcınız olsun .s

O halde ısın zor en azından baska bır ıse gırmelı belkı o zaman bıraz daha rahat edersınız esın bıraz pasıf heralde arabayı falan gerı ısteyemıyordur Allah bılır... cok da dır dır yapma haklıyken haksız olursun akıllı mantıklı hamlelerle nkta atısı yapman lazım
Yoo aslında pasif değildir ama babasına amcasina karşı çok saygılı niye bilmiyorum . Şimdi bile babasının arabası bozulmuş gittiler amcasiyla. Hatt dün biz hastaneye gitmiştik eşimle cikinca cagirdilr bizi amcada evine gaz almak için siradaymis bize siz bekleyinbenim isim var dedi bizim arabanıza binip gittiler .. delirecektim

Back
X