- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
- 53
Kızlar merhaba.. sıkıntım su ki biz 2 senelik evliyiz eşimle .. ve hamdolsun ki çok da mutluyuz . Ama eşimin annesi ve babası yıllar önce Çok sıkıntılı bir şekilde ayrılmışlar. Ve eşim o zamanlar küçük tabi babasını10 sene falan gorememis. Biz evlenmeden bikac sene önce başlamış konuşmaya . Neyse ama şimdi ayni işte çalışıyorlar. Gelelim can sıkıcı konuşmaya eşimin babası ve amcası onu sürekli bir sürü is yaptırıyorlar kendi işinden haric yok bizim eve gaz al gel yok çocuğu okula bırak vs vs. Ve inanın o kadar çok az para veriyorlar ki kendi işinde de.. ve babası asla bizim evimizi biseyler almaz ne var ne yok kardeşine.. soruncada o benim kardeşim oğlum yokken o vardı der. Bi insanın kendi oğlundan evladindan çok kardesinisevmesi normal mi? Ve bi gün biz bi araba alacaktik araba da15 milyar civarındaydı . Amca demesin mi o çocuğun neyine gerek 15milyarlik araba diye .. inanın bana acayip bi insanlar daha anlayamadığım bi ton şey var. Kayinbabamim amcanın yanımda acayip küfürlü konusmlari yok kadını doveceksin onlar dayağı hak eder demeleri . Ve sürekli kendi eşlerine şiddet uygulamaları.. ve bende korkuyorum resimde bunların yanında değişir diye. Hiç eşleriyle ilgilendikleri yok sürekli dertleri çalışmak.. Ne yapmam lazım bilmiyorum yardım edin lütfen