Hemen gidip beta hcg baktırsam erken mi olur?

Evet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık çok iyi anlıyorum diyebilirim:)
dr pazartesi gel dedi 🤷🏻‍♀️
Kimyasalda nasıl oluyor beta kaça kadar çıkıyor

Evet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık çok iyi anlıyorum diyebilirim:)
İnşah ki.ğlıklı hamileliktor canım . Kaç gün geçti adetimden
Değişiyor canım . Benim ilki 70 den 20 ye inmişti değerler birden düşüyor iki katına çıkmadığı için . İkincisinde de 130 dan 80 ne inmişti. İnşallah senin öyle değildir. Ya

İnşah ki.ğlıklı hamileliktor canım . Kaç gün geçti adetimden

Değişiyor canım . Benim ilki 70 den 20 ye inmişti değerler birden düşüyor iki katına çıkmadığı için . İkincisinde de 130 dan 80 ne inmişti. İnşallah senin öyle değildir. Ya
Oo düşüyor yani dalgalanmalı. İnşallah ya. Pcoslu olduğum için kimyasaldan korkuyorum açıkçası klomen kullanmıştım bu ay ama iğne olmadım

Oo düşüyor yani dalgalanmalı. İnşallah ya. Pcoslu olduğum için kimyasaldan korkuyorum açıkçası klomen kullanmıştım bu ay ama iğne olmadım
Ah o pcoss🙈 malesef bendd pcosluyum. Kabusumuz oldu vallaha. 1. Yıldır evliyim son 4 ayda iki kimyasal geçirdim. İnşallah ki bundan sonrası ikimiz içinde hayırlı olsun

merhaba sonradan konuya dahil oldum ama bende de pcos var maalesef aşılamanın 12. günü kan verdim sonuc 99,62 çıktı
yarın tekrar kan vereceğim pcoslarda kimyasal gebelik daha mı çok oluyor

Canım sen kimyasala niye bu kadar taktın ilk degerin 55 ten 177 ye yükseliyor maşallah çok güzel bı artık iki katı yüz yapar seninki fazlasıyla geçmiş Allah'ın izniyle sağlıklı gebelik en fazla bir hafta sonra kediyi görür rahatlarsın bence boşuna hiç canını sıkma kimyasal diye kimyasal olmuş olsaydı artıştan belli olurdu 55 ten en fazla 60 olurdu güzel canını da bebisini de sıkma sağlıklı hamilelikler diliyorum

Canım sen kimyasala niye bu kadar taktın ilk degerin 55 ten 177 ye yükseliyor maşallah çok güzel bı artık iki katı yüz yapar seninki fazlasıyla geçmiş Allah'ın izniyle sağlıklı gebelik en fazla bir hafta sonra kediyi görür rahatlarsın bence boşuna hiç canını sıkma kimyasal diye kimyasal olmuş olsaydı artıştan belli olurdu 55 ten en fazla 60 olurdu güzel canını da bebisini de sıkma sağlıklı hamilelikler diliyorum
Teşekkür ederim çevremde hep kimyasal gebelik, düşük oldu. Bende de Pcos olunca ister istemez zorlanacağım bir süreç diye bakmıştım bu işlere. İlk gebeliğin heyecanı da var tabii yol bilmiyorum yordam bilmiyorum. Merak etmiştim ya olursa kısmını… Çok şükür sağlıklı ilerliyoruz ama. Bugün 1511 di beta. Çarşamba kese görünür artık diye düşünüyorum. 🥹

merhaba sonradan konuya dahil oldum ama bende de pcos var maalesef aşılamanın 12. günü kan verdim sonuc 99,62 çıktı
yarın tekrar kan vereceğim pcoslarda kimyasal gebelik daha mı çok oluyor
Öyle bir söylem var ama önemli olan betanın sağlıklı artışıymış. Ben 55 ile görmüştüm ilk çift çizgiyi. Sonrasında iki gün arayla 176, 452 olduk. Üç gün sonra bugün de 1511i gördük.

Arkadaşlar beta 10.75 çıktı varmı yokmu anlamadım düşünmeden duramıyorum

Dr özellikle 72 saat demişti ama ben yine de çarşamba diğer dr a gideyim o zaman devlet hastanesine gidicem sonuçlar için kesinleşince özeldekine geçerim diye düşünüyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar asagıda sonumlarımk patlacağım sizce benim kimyasal mı ilk tatili adete 5 gün kala yaptım öğrendim

Eklentiler

• CDF090A5-FFEE-4023-BB8D-E94635E0BC8F.webp
    CDF090A5-FFEE-4023-BB8D-E94635E0BC8F.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 62
Back
X