Gebeliğe Hazırlık hemen hamile kaldınız mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba Arkadaşlar

doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kalan var mı aranızda? benim bu kullandığım son kutu olacak hayırlısı ile ve ilacım 29 nisan da bitecek , mayıs ayında gebelik olma şansı var mıdır sizce, yoksa vücut o ilaçtan dolayı kendine gelmesi bir kaç ayı buluyor mu?

Arkadaşım bıraktığı ay hamile kaldı fahat 3 aylıkken bebeği kaybetti bence bie ay ara verin vücut kendini toparlsın

benim arkadasim dogum kontrol hapini birakti 9 ay surdu hamile kalmasi

Arkadaşım bıraktığı ay hamile kaldı fahat 3 aylıkken bebeği kaybetti bence bie ay ara verin vücut kendini toparlsın
Allah rahmet eylesin çok çok üzücü bir durum, ara vermek en sağlıklısı o zaman dediğinize göre, peki buna mı bağlanmış acaba

Bıraktım hapı o ay hamile kaldım vücut ile alakali

Allah rahmet eylesin çok çok üzücü bir durum, ara vermek en sağlıklısı o zaman dediğinize göre, peki buna mı bağlanmış acaba
Sağlıksız gebelik oldu ama işte sonuçta yumurtlamayı durduran dengeyi değiştiren bir ilaç kullanıyorsunuz etkisi olur bir ay ara verin hem adet düzeninize bir bakın

4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım ogluma

Merhabalar. Bnmde yengem bıraktıktan 4 ay sonra kuzenim de 6 ay sonra kaldı.

benim arkadaşım bıraktığı ay hamile kaldı

1 yılı geçti hâlâ tık yok

Doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra kendine geliyor vücut en azından 1 2 ay bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…