Arkadaşım bıraktığı ay hamile kaldı fahat 3 aylıkken bebeği kaybetti bence bie ay ara verin vücut kendini toparlsınMerhaba Arkadaşlar
doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kalan var mı aranızda? benim bu kullandığım son kutu olacak hayırlısı ile ve ilacım 29 nisan da bitecek , mayıs ayında gebelik olma şansı var mıdır sizce, yoksa vücut o ilaçtan dolayı kendine gelmesi bir kaç ayı buluyor mu?
benim arkadasim dogum kontrol hapini birakti 9 ay surdu hamile kalmasiMerhaba Arkadaşlar
doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kalan var mı aranızda? benim bu kullandığım son kutu olacak hayırlısı ile ve ilacım 29 nisan da bitecek , mayıs ayında gebelik olma şansı var mıdır sizce, yoksa vücut o ilaçtan dolayı kendine gelmesi bir kaç ayı buluyor mu?
Allah rahmet eylesin çok çok üzücü bir durum, ara vermek en sağlıklısı o zaman dediğinize göre, peki buna mı bağlanmış acabaArkadaşım bıraktığı ay hamile kaldı fahat 3 aylıkken bebeği kaybetti bence bie ay ara verin vücut kendini toparlsın
9 ay mı, oo demek kişiden kişiye değişiyor, sağlıklı gebelik olsun da önemli olan o tabikibenim arkadasim dogum kontrol hapini birakti 9 ay surdu hamile kalmasi
Bıraktım hapı o ay hamile kaldım vücut ile alakaliMerhaba Arkadaşlar
Sağlıksız gebelik oldu ama işte sonuçta yumurtlamayı durduran dengeyi değiştiren bir ilaç kullanıyorsunuz etkisi olur bir ay ara verin hem adet düzeninize bir bakınAllah rahmet eylesin çok çok üzücü bir durum, ara vermek en sağlıklısı o zaman dediğinize göre, peki buna mı bağlanmış acaba
4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım oglumaMerhaba Arkadaşlar
Merhabalar. Bnmde yengem bıraktıktan 4 ay sonra kuzenim de 6 ay sonra kaldı.Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
ne güzel çok sevindim, ben de 6 ay kullanıyorum bu ay son 29 nisan da bitiyor ilacım, sonra kullanmayacağım bakalım ben ne zaman hamile kalırım4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım ogluma
demek kişiden kişiye değişiyor, inşallah Allah nasip eder size.1 yılı geçti hâlâ tık yok
o süre zarfında nasıl korunacağımDoğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra kendine geliyor vücut en azından 1 2 ay bekleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?