Merhabalar bundan önce bir çok konu açtım ben yaklaşık 1.5 ay önce terk edildim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı bitti beni çok sevdiğini sanıyordum ama onun yaklaşık 20 gündür yeni bir sevgilisi varmış ve bütün çevresine artık mutlu olmak istiyorum aşık olmak istiyorum demiş 1.5 yıl bana sen mutlulk sen aşksın sen karımsın sevgilim diye seven adam dı o kız arkdaşı üniversiteden miş yani bir nevi aralrını ben yaptım çünkü onun üniversite okumya ben ikna etmiştim okula başladığı gibi bana şutu çekti bugün kendime hakim olamdım allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz diye bir mesj attım kız arkadaşı aradı ona mesj atman beni etkilemiyo ama üzülme hatası varsa allh acısını verir diyo kız onun yanında 20 dakka benimle konuştu eski sevgilisini anlattı onu aldattığını çok acı çektiğini şimdi yeniden mutlu olmak istedğini kız o kadr geniş ti ki buralara gelince görüşelim ben kasıntı değilm benim amacım gezmek eğlenmek istersen hala mesj at dedi dedim tmm size mutluluk ben sadece içimde kalmıştı son sözümü söyledim dedim gittim bu nasıl bir saçmalık yaa sizce gurursuz bir kız gibi olmuşmuyumdur