Hemen yeni bir ilişkiye başlamış

Burada "eski kız arkadaşı aradı" diye açılan konularda "kız hala ne demeye arıyor!" diyor birçokları...

Şöyle tavsiye veriliyor genelde "rahat, sakin konuş, dikkate bile alma, rahatsız olduğunu düşünmesin, unutma artık O senin, onu sevseydi onun yanında olurdu"...

Gerçekçi bakmanız gerekiyor. Aksi halde öfkeniz arttıkça artacak, "bu ne rahatlık!" diye büyüttükçe büyüteceksiniz... Eğer rahatsız olduğunu hissettirseydi aralarında güçlü bir bağ olmadığını düşüneceğinizden, kendine güvenmediğini sanacağınızdan endişe etmiş de olabilir...

Hayat gerçekten garip... Bugün yorum yaptığımız bir konu yarın başımıza gelebilir. Bugün çok hak verdiğimiz bir tutum yarın bize çok yanlış görünebilir... O nedenle bu sınavı en az nefretle atlatmaya çalışın... Tüm kötü duygular, ileride hiçbir şey hissetmeyeceğimiz insanlar için dökülen göz yaşları bir tek sahibine zarar verir... Bir süre daha erkek arkadaşınızı düşünün, kızın, aklınıza geleni sayın fakat kız arkadaşı "O" izin verdiği için hayatında, bunu da dikkate alın...

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Son düzenleme:
e yani tabiyki kıskanıcak tabiyki kızıcak zaten insan başka niye kızsın ki tabiyki kıskandığı için kızar.bundan daha doğal bişey yok.ben burada erkeğin öküzlüğüne veriyorum.kendiside arayıp gönlünü alabilirdi onca yaşanmışlık var.kız iyi niyetli konuşmuş olabilir ama bu gerçekten de iyi niyetli olduğunu göstermez.buda benim şahsi görüşüm...

arkadasim ayrildiktan sonra ne diye arayip gonlunu alsinki cocuk?? ayrilmislar olmus bitmis?? sen neden hakaret ediyorsunki/? goremiyormusun gercekt ne kadar bos bir hareket oldugunu?? topik sahibi gonul koymussa, icinde tutabilirdi, cocuk noktayi koymus, baskasina asik olmus ve hayatina devam etmekte.... eski sevgilisiyle gorusmemeyi bence iliskinin gecmisini bosuna dile getirmekten ibaret oldugunu bilincinde olmasindandir, eskisine bu izlenimi vermeyi istemesinden olabilecegini dusunuyorum, kastten okuzluk ettigini dusunmuyorum. Yeni kizarkadasininda ''gezeriz,tozariz'' demesi ise , bunun gercekten yapacagi anlamina gelmez, hic kimse bunu yapmaz yani, istedigi kadar guvensin sevgilisine, kalkipta sevgilisinin eski sevgilisiyle gezmez, kimbilir kizin irtibat kurmasinin tuhafina gitmis olup, yada kizin ona bisey demesinden yola cikarak oda boylesine bir karsilik vermistir, dominantlikla genislikle alakasi yok kanimca. Vede art niyeti olaydi eminim baska turlu yaklasilirdi, insanlari tanimadan etmeden bence bu kadar kesin hukumlu olupta ,suizanda bulunmamak lazim....Bence oglan topik sahibine iyilik etmis,.. bazilari karektersizlikle hakaret etmisler , belki disardan oyle gozukuyor, fakat bana hic oyle gelmedi...aboneliklerime kayd etmisim...bunu yeni okudum obakimdan yaziyorum. Zaten topik sahibide aslinda bu topige'''eski sevgilim beni gercekten sevmemis, baskasina asik, bana pas vermedi , haydin hakarete'' diye baslik ataydi daha dogru olurdu sanki:34: saka yapiyorum , ama daha yakisirdi sanki.

Back
X