Hemilemiyim

Irenasun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
198
40
18
36
Kizlar umarım bana cvp yazarsiniz
Simdi ben freely die gebik testi aldim başda bişi yoktu sanki baktim baktm tam bişey goremedm sonra cope sttim artk 30 dk snra baktm merak edip yine ikinci cizgi cokk silik belirmis ama uzerine idrar damlamisti her yerine bulaşmışti blmiorm artk nedendir

1 saat sonra gittim oncomed die hebelik testi aldim Tekrar yaptm testi bu defa daha oylee 3 4 damla damlattimm o damlalik yerine negatif cikti kesin olarak.
Dusunuorm hamilede hissetmiorm arti kocam hic bosalmadi icime geri cekme yontemi kullaniyorduk

Gecen ayda primolut kullanmistm adet duzenleyici gelmemisti adetm yine ondan aksadi die dusundm bu defaki gecikmeyi anlamadim bu tarz yasayan varmı yaaa o ilk teste yanlislikla her tarafina damladi idrar o mu etkiledi yoksa blmiorm???

Bel ağrısı kasık ağrısı vs bişeyler var mı?
Yaa belirti yok aslinda insanda bi mide bulantisi bas donmesi hadi onlar olmasa gfoguslerde hassasiyet olmazmi bnde yok kadiklarima arada agri giriyordu oda belli belirsiz ayaklarm aksamlari üşüyor ama.benim her adetten once belirti olarak boyle olur.bilemedm ya o ilk test 30 dk snra griyimsi renkde siliklesti. 1 saat sonra testi tekrarladm baska marka alip negatif kesin olarak negatif çıktı smdi insan hamile olda bile yine silik cikardi ikincide yine cikardi deilmi

Back
X