Merhabalar. Arkadaşlar bugün hemoroid için muayene olmaya gittim. Tüm sorunumu bahsettim ve doktor muayene etti. Yanında 3 5 asistanın biz de bakalım demelerini umursamadan açtım bölgemi. Dış kısmında ciddi anlamda şişmeler vardı ve elle 3 5 saniye muayene sonucu önemli bir şey yok demesiyle kalktım tabi. İlaç vermeyecek misiniz dedim, hayır dedi. Kendi kendime bulduğum bir kremi söyledim. Kullan acısını ağrısını alır dedi. Geçer mi bu dedim, geçer dedi. Ama bildiğiniz dışarıda duran kocaman 2 tane meme var. Anlamadım tedavi olmadan, cerrahi işlem olmadan nasıl geçecek. Geçmezse büyürse gel dedi ama yani sonuçta erken tedavi varken o son aşamayı beklemek mantıklı gelmedi bana. Kanama, surekli agri yok. Şişlik ve acı var. Çoğu insanın cesaret edemediği o muayeneyi olup böyle bir cevap almak pek tatmin etmedi beni. Evli bir kadın olup, poposunda memelerle gezmek bana bir hayli rahatsız edici geliyor. Memeler için nasıl bir yol izlediniz? Tecrübesi olan arkadaşlar dönüş yapabilirseniz çok sevinirim. Çok araştırdım ama memeler için çözüm ameliyat yazıyor her yerde. Bu doktor bırakın ameliyat demeyi, çok önemsiz bir şey dedi ve yolladı beni.