Sevgili anneler ve anne adayları merhabalar :)) Bir kaç şeyi önceden yazacağım. Sonra da sizlere sormak istediğim iki soruyu yazacağım:)
Hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen evliliğimizin 6. senesi SONUNDA çok zorlu bir tedavi sonucunda şükürler olsun hamile kaldım. Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Korkuyorum. Ve korkumdan dolayı kimseye söylemiyoruz. 5 hafta yeni bitecek.
Özel bir hastanede tedavimi oldum. Ünlü bir Prof.ada kontrollerim için gidiyorum. Oh hersey sakin gidiyor derken az önce sağlık ocağı aradı. Hayırlı olsun diye.!!! Sistemlerine düşüyormuşuz. Teşekkür ettim. Hemşireye sakın kimseye deme dedim ama emin değilim. Çünkü hiç tatmin edici açıklama yapmadı..
Kaynanamla sağlık ocağı sıkı fıkı. Kaynanama söyledi mi emin değilim. Yakın da bunu öğreniriz. Çıkar kokusu :)
SORUM BİR.

EGER hemşire kız kaynanama hayırlı olsun demişse.. Kaynana öğrenmişse... Ben bu hemşireyi şikayet edebiliyorum değil mi? Sonuna kadar da giderim. Ama hakkım var değil mi?
Sende kaynana olacaksın demeyin. Ne kötü kaynanalar var bir bilseniz :)
1) oğlu evliyken oğlunun eski sevgilisi ile telefonda uzum uzun görüşen kaynana bende :)
2) gelinin evinin anahtarının yedeğini yaptırıp evine girip hırsız süsü veren evi darma dağın eden kaynana bende :)
3)verdiği çeyizleri geri steyen kaynana bende :)
Evet ben görüşmüyorum. Ama hayatımdan bilgi de alsınlar istemiyorum.
SORU 2:)
Doğum yapmış anneler kaynananızı o ilk aylar uzak tutabildiniz kendinizden? Karışınca ne dediniz?

Özel bir hastanede tedavimi oldum. Ünlü bir Prof.ada kontrollerim için gidiyorum. Oh hersey sakin gidiyor derken az önce sağlık ocağı aradı. Hayırlı olsun diye.!!! Sistemlerine düşüyormuşuz. Teşekkür ettim. Hemşireye sakın kimseye deme dedim ama emin değilim. Çünkü hiç tatmin edici açıklama yapmadı..

SORUM BİR.

Sende kaynana olacaksın demeyin. Ne kötü kaynanalar var bir bilseniz :)
1) oğlu evliyken oğlunun eski sevgilisi ile telefonda uzum uzun görüşen kaynana bende :)
2) gelinin evinin anahtarının yedeğini yaptırıp evine girip hırsız süsü veren evi darma dağın eden kaynana bende :)
3)verdiği çeyizleri geri steyen kaynana bende :)
Evet ben görüşmüyorum. Ama hayatımdan bilgi de alsınlar istemiyorum.
SORU 2:)
Doğum yapmış anneler kaynananızı o ilk aylar uzak tutabildiniz kendinizden? Karışınca ne dediniz?