Hemsire olan yada bu bolumu okuyan veya bilgisi olan bakabilirmi

Hemşire değilim ama yurtta oda arkadaşlarım hemşirelik okuyordu oradan biraz bilgim var. Devam zorunlulukları vardı bir de üniversitede lisedeki gibi rapor alıp devamsızlık kullanamıyorsunuz. Ne olursa olsun gitmediğiniz gün devamsızlık hakkınızdan eksiliyor. Belli devamsızlık sınırı oluyor her okulun. Yani lise gibi sürekli girmeniz gereken dersler oluyor her gün.

Bizim okuldaki hemşire öğrenciler her hafta bir gün staja gidiyordu. Mesela arkadaşım ikinci öğretimdi, normalde dersleri akşam 5’te başlıyordu ama staj günü sabah erkenden kalkıp gidiyordu akşam 5 gibi dönüyordu. Stajlarda devamsızlık hakkınız teorik derslere göre daha az oluyor.

İnsanlara kolay geliyor ama okuması emek isteyen bir bölüm. Gördüğüm kadarıyla dersleri de düzenli çalışma saatleri isteyen zor derslerdi. Sınav haftalarında bizim dersimiz olmazdı ama onların dersleri devam ederdi. Okuması da çalışma hayatı da zor. Severek yapmanız lazım.

Çok pardon da devamsızlık yaparak hemşire olup sonra nasıl acilde müdahale vs yapacaksınız ?insan canı söz konusu,biraz vicdanlı olun

Ne alaka hanfendi sadece hastalikta cenaze ve dugun o tarz seylerde hicmi alamiyoruz diye sordum sorumu yanlis anlamissiniz suandada keyfi kurslara gidiyorum ve aksatmiyorum hic,ayrica herkesten daha cok merhametliyimdir kimsenin gunahina gircek sekilde sorumluluklarimi ertelemem merak etmeyin.tesekkurler

Mune Mune konumu kapatabilirmisiniz? yorumlar yeterince bilgi almami sagladi herkese tesekkur ederim,cok sagolun.

Back
X