- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
arkadaşımın kızı hemşirelik okuyor,evet var öyle bir şey,birbirleri ve aileleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar.benim bir yeğenim var bu sene ygsye hazırlanıyor ergenlikten itibaren çok hızlı gelişti uzun boylu kalıplı kilolu bir kızcağız
bu yıl hemşirelik istiyor
bir arkadaşı ona derslerdeki iğne vs uygulamaları öğrenciler birbirleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar demiş
oda kilosunu kollarındaki çatlakları falan dert ediyor açamam ben kısa kollu bile giyemiyorum diyor gerçektende çok fazla çatlak kolları aşağıya doğru derin şekilde
acaba böyle bir şey var mı nedir ben bilmediğim için bir şey diyemiyorum ona çok üzülüyoru ağlıyor
yok egem giyemiyor birden gelişti çok hızlı kilo aldı her yeri çatladı yavrucağın baya yani abartı şeklinde derin vede çok. Ağlıyor duyduğundan beri en büyük hayalimdi ama rezil olurum diyorarkadaşımın kızı hemşirelik okuyor,evet var öyle bir şey,birbirleri ve aileleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar.
yeğenin hiç mi kısa kollu giymiyor.
canım benim bazı çocuklar böyle olabiliyor,rezil olmayacağına ikna etmelisiniz.hayalinden vaz geçmesin.eminim çok hoş bir hemşire olacak.yok egem giyemiyor birden gelişti çok hızlı kilo aldı her yeri çatladı yavrucağın baya yani abartı şeklinde derin vede çok. Ağlıyor duyduğundan beri en büyük hayalimdi ama rezil olurum diyor
ben tıp okuyorum ama bizde tansiyon ölçme, kan alma gibi uygulamaları birbirimiz üzerinde denedik şu ana kadar. Tesettürlü olan kızlar bi köşede birbirleri üzerinde deniyorlar kimse görmüyor. O da yakın bi arkadaşıyla çift olur o şekilde yapar. Zaten ilk senenin ilk dönemi uygulamalı dersleri yok galiba hemşireliklerin o sırada çevre edinir yakınlaşır arkadaşlarıyla. Kendini daha rahat hisseder.yok egem giyemiyor birden gelişti çok hızlı kilo aldı her yeri çatladı yavrucağın baya yani abartı şeklinde derin vede çok. Ağlıyor duyduğundan beri en büyük hayalimdi ama rezil olurum diyor
teşekkür ederiz egem inşallahcanım benim bazı çocuklar böyle olabiliyor,rezil olmayacağına ikna etmelisiniz.hayalinden vaz geçmesin.eminim çok hoş bir hemşire olacak.
ben tıp okuyorum ama bizde tansiyon ölçme, kan alma gibi uygulamaları birbirimiz üzerinde denedik şu ana kadar. Tesettürlü olan kızlar bi köşede birbirleri üzerinde deniyorlar kimse görmüyor. O da yakın bi arkadaşıyla çift olur o şekilde yapar. Zaten ilk senenin ilk dönemi uygulamalı dersleri yok galiba hemşireliklerin o sırada çevre edinir yakınlaşır arkadaşlarıyla. Kendini daha rahat hisseder.
Rica ederim :) bir de bu sürekli olacak bir şey değil 3-4 şey dışında maketlerle yapılıyo bu tarz uygulamalar. O 3-4 seferde de yakın bi arkadaşıyla yapar sonrasında ailesinin üzerinde dener.teşekkürler aynen böyle anlatacağım kendisine
Benim kuzenim hemsire.bu birbirine Igne yapma olayini ondan duydum ama kizcagiz bu yuzden istedigi meslegimi okumasin yani.aglamasin hepimizin cildinde var problemler.benim bir yeğenim var bu sene ygsye hazırlanıyor ergenlikten itibaren çok hızlı gelişti uzun boylu kalıplı kilolu bir kızcağız
bir arkadaşı ona derslerdeki iğne vs uygulamaları öğrenciler birbirleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar demiş
oda kilosunu kollarındaki çatlakları falan dert ediyor açamam ben kısa kollu bile giyemiyorum diyor gerçektende çok fazla çatlak kolları aşağıya doğru derin şekilde
acaba böyle bir şey var mı nedir ben bilmediğim için bir şey diyemiyorum ona çok üzülüyoru ağlıyor
benim bir yeğenim var bu sene ygsye hazırlanıyor ergenlikten itibaren çok hızlı gelişti uzun boylu kalıplı kilolu bir kızcağız
var da bunu hocalar yaptırmıyo biz kendi kendimize yapıyoduk ve gönüllü tabi ki istemezse açmaz kolunu hocalar staja çıkınca hastalar üzerinde işlem yaptırıyo öğrenciler üzerinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?