hemşirelik okuyanlar ve hemşireler, fikri olanlar

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
benim bir yeğenim var bu sene ygsye hazırlanıyor ergenlikten itibaren çok hızlı gelişti uzun boylu kalıplı kilolu bir kızcağız
bu yıl hemşirelik istiyor
bir arkadaşı ona derslerdeki iğne vs uygulamaları öğrenciler birbirleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar demiş
oda kilosunu kollarındaki çatlakları falan dert ediyor açamam ben kısa kollu bile giyemiyorum diyor gerçektende çok fazla çatlak kolları aşağıya doğru derin şekilde

acaba böyle bir şey var mı nedir ben bilmediğim için bir şey diyemiyorum ona çok üzülüyoru ağlıyor

Arkadaşım sağlık meslekte hemşirelik okumuştu ve kan alma gibi şeyleri birbirlerinde deniyorlardı. Doğrudur yani muhtemelen.

arkadaşımın kızı hemşirelik okuyor,evet var öyle bir şey,birbirleri ve aileleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar.
yeğenin hiç mi kısa kollu giymiyor.

arkadaşımın kızı hemşirelik okuyor,evet var öyle bir şey,birbirleri ve aileleri üzerinde deneyerek öğreniyorlar.
yeğenin hiç mi kısa kollu giymiyor.
yok egem giyemiyor birden gelişti çok hızlı kilo aldı her yeri çatladı yavrucağın baya yani abartı şeklinde derin vede çok. Ağlıyor duyduğundan beri en büyük hayalimdi ama rezil olurum diyor

yok egem giyemiyor birden gelişti çok hızlı kilo aldı her yeri çatladı yavrucağın baya yani abartı şeklinde derin vede çok. Ağlıyor duyduğundan beri en büyük hayalimdi ama rezil olurum diyor
canım benim bazı çocuklar böyle olabiliyor,rezil olmayacağına ikna etmelisiniz.hayalinden vaz geçmesin.eminim çok hoş bir hemşire olacak.

ben tıp okuyorum ama bizde tansiyon ölçme, kan alma gibi uygulamaları birbirimiz üzerinde denedik şu ana kadar. Tesettürlü olan kızlar bi köşede birbirleri üzerinde deniyorlar kimse görmüyor. O da yakın bi arkadaşıyla çift olur o şekilde yapar. Zaten ilk senenin ilk dönemi uygulamalı dersleri yok galiba hemşireliklerin o sırada çevre edinir yakınlaşır arkadaşlarıyla. Kendini daha rahat hisseder.

teşekkürler aynen böyle anlatacağım kendisine

teşekkürler aynen böyle anlatacağım kendisine
Rica ederim :) bir de bu sürekli olacak bir şey değil 3-4 şey dışında maketlerle yapılıyo bu tarz uygulamalar. O 3-4 seferde de yakın bi arkadaşıyla yapar sonrasında ailesinin üzerinde dener.

Biz kan alma iğne vurma gibi şeyleri birbirimizde denemistik. İğne vurma mahrem bişey olduğu için gruplara ayrılmıştık herkes yakın arkadaşlarıyla denemisti. Herkes kalcasindaki catlaklardan utanmisti ama herkes de varmış sorun olmamıştı yani. Korkmasin bence kendine güvensin. Yada yaptirmak istemiyorsa adetim desin

Benim kuzenim hemsire.bu birbirine Igne yapma olayini ondan duydum ama kizcagiz bu yuzden istedigi meslegimi okumasin yani.aglamasin hepimizin cildinde var problemler.

evet haklısınız bahane bulacak yada yaptırmayacak kadar vardır illa bir çözümü. Cahillik işte utanıyor napsın

Evet öğrenciler birbirlerinin üzerinde deniyorlar genelde dersler pratikte böyle işliyor kardeşim hemşirelik okuyor oradan biliyorum ama bu bu kadar takılacak bir şey değil ki çok dikkat etmiyordur kimse böyle şeylere:)

var da bunu hocalar yaptırmıyo biz kendi kendimize yapıyoduk ve gönüllü tabi ki istemezse açmaz kolunu hocalar staja çıkınca hastalar üzerinde işlem yaptırıyo öğrenciler üzerinde değil

yani bende öyle düşünmüştüm çunku ben hastanedeyken hemşire oğrencilere deneyimli hemşireler hasta üzerinde gösteriyordu. Hatta birisi hastanın damarını patlatmıştı yapamadın falan demişti yinede kesin bir şey söyleyemedim yeğenime
var da bunu hocalar yaptırmıyo biz kendi kendimize yapıyoduk ve gönüllü tabi ki istemezse açmaz kolunu hocalar staja çıkınca hastalar üzerinde işlem yaptırıyo öğrenciler üzerinde değil

evet varr oyle bir durum fakat istediği seyden geleceğinden fiziksel özellikleri yüzünden vazgeçmesin guzel bi dille anlatın. .

Hemsire degilim ama evde bi hemsireyle yaşıyorum. Direk döndüm sordum tabii ve derhal 3-4 tane okul anısına maruz kaldım sonuca gelirsek evet tatlım deniyolarmış. Hatta direk bi kız vardı beceremezsiniz, morartırsınız falan diyip açmıyodu bize kolunu bayaa gıcık oluyoduk bile dedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…