- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
İSTİFA ETTİM. TEŞEKKÜRLER. Merhaba ben size bir şey sormak istiyorum. Ben yedoğan yoğun bakımda çalışıyorum. 4 aydır. Çekingen bir yapım var aşırı derecede göze batıyorum. Çok yavaş ım. Her şeyi geciktiriyorum. Herkesten laf işitiyorum. Yetiştiremedikçe acele ediyorum her şeyi unutuyorum. Temizlik personeli bile benle dalga geçiyor. Arkamdan doktora "anlamıyor "diye laf ediyor. Doktor bile beğenmiyor beni Bu hastaya başka hemşire baksın diyor mesela. Hemşireler de beğenmiyor. Herkes 2 ayda tek odaya yazılırken ben hala yazılmadım. Yapamıyorum çünkü. Herkes görüyor yapamadığımı. Hemşireler bile iç çekiyor. Beceremiyorum. Bugün hepsi aynı gün yaşandı. Canım çok acıyor. Yarın istifamı vermeyi düşünüyorum. Daha öncesinde 3. Basamak erişkin yoğun bakumdaydım. 4 ay da orda çalıştım. Orda da benzer tepkiler vardı. Yapamadığım için yer değişikliği istedim burda da yapamadım. Ne damar yolu açabiliyorum ne kan alabiliyorum. Ne istenen işlemleri anlayıp uygulayabiliyorum vizit sırasındaki. 8 aydır hiçbir gelişme yok. Hemşire olan kişilerden özellikle fikir istiyorum. Onlar daha iyi anlayabilir diye. Yardımcı olur olur musunuz şimdiden çok teşekkür ederim. Canım çok acıyor. Her şey çok zoruma gidiyor. Böyle olmak. Sorunlu olmam. 16 saat nöbette, 8 saat gündüzde hiç oturmuyorum. 5 dakika bile. Çünkü yapamıyorum ve yetişmiyor. Beceremiyorum.
Son düzenleme: