Henüz hamile degilim, bana önerecek takviyeler

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
269
-149
98
35
Hamile kalmak için bana önereceğiniz takviyeler varmı.

Hamile kalmak için bana önereceğiniz takviyeler varmı.
Canım durumun ne pcos kist vs var mı bilmeden birşey demek yanlış olur aslında ama kendimi anlatarak öneride bulunayım. Pcos yok ama hafif yatkınlıktan dolayı geç yumurtlama oluyor. Doktor inofolic combi kullanmamı önerdi bn de yeni başladim çok güzel yorumlar var bi araştır istersen

Canım durumun ne pcos kist vs var mı bilmeden birşey demek yanlış olur aslında ama kendimi anlatarak öneride bulunayım. Pcos yok ama hafif yatkınlıktan dolayı geç yumurtlama oluyor. Doktor inofolic combi kullanmamı önerdi bn de yeni başladim çok güzel yorumlar var bi araştır istersen
Bende 3 cm çikolata kıstı var sadece.geçmiş olsun Pcos nasl oluyor

Bende 3 cm çikolata kıstı var sadece.geçmiş olsun Pcos nasl oluyor
Polikistik over yani yumurtalıkta çok sayıda yumurta folikül görünümü. Birçok belirtisi olan bir durum en başta da adet düzensizliği yumurtlama bozukluğu gebe kalmayı zorlaştırıyor.

Polikistik over yani yumurtalıkta çok sayıda yumurta folikül görünümü. Birçok belirtisi olan bir durum en başta da adet düzensizliği yumurtlama bozukluğu gebe kalmayı zorlaştırıyor.
Çikolata kıstine göre dahamı zorlayıcı. Geçmiş olsun benim hormonlar rezervim iyi ama süt hormonu bir tık yüksek çıktı, hamile kalmak istiyorum bunun için folik asit öneriyorlar, ama hangi markaları kullanacağımı bilmiyorum

Çikolata kıstine göre dahamı zorlayıcı. Geçmiş olsun benim hormonlar rezervim iyi ama süt hormonu bir tık yüksek çıktı, hamile kalmak istiyorum bunun için folik asit öneriyorlar, ama hangi markaları kullanacağ
Bende bunu kullanıyorum ımom primo çok kullanacağhamike
Hamile kalmaya etki ediyormu

Back
X