Canım durumun ne pcos kist vs var mı bilmeden birşey demek yanlış olur aslında ama kendimi anlatarak öneride bulunayım. Pcos yok ama hafif yatkınlıktan dolayı geç yumurtlama oluyor. Doktor inofolic combi kullanmamı önerdi bn de yeni başladim çok güzel yorumlar var bi araştır istersenHamile kalmak için bana önereceğiniz takviyeler varmı.
Bende 3 cm çikolata kıstı var sadece.geçmiş olsun Pcos nasl oluyorCanım durumun ne pcos kist vs var mı bilmeden birşey demek yanlış olur aslında ama kendimi anlatarak öneride bulunayım. Pcos yok ama hafif yatkınlıktan dolayı geç yumurtlama oluyor. Doktor inofolic combi kullanmamı önerdi bn de yeni başladim çok güzel yorumlar var bi araştır istersen
Polikistik over yani yumurtalıkta çok sayıda yumurta folikül görünümü. Birçok belirtisi olan bir durum en başta da adet düzensizliği yumurtlama bozukluğu gebe kalmayı zorlaştırıyor.Bende 3 cm çikolata kıstı var sadece.geçmiş olsun Pcos nasl oluyor
Çikolata kıstine göre dahamı zorlayıcı. Geçmiş olsun benim hormonlar rezervim iyi ama süt hormonu bir tık yüksek çıktı, hamile kalmak istiyorum bunun için folik asit öneriyorlar, ama hangi markaları kullanacağımı bilmiyorumPolikistik over yani yumurtalıkta çok sayıda yumurta folikül görünümü. Birçok belirtisi olan bir durum en başta da adet düzensizliği yumurtlama bozukluğu gebe kalmayı zorlaştırıyor.
Folik asitHamile kalmak için bana önereceğiniz takviyeler varmı.
Bende bunu kullanıyorum ımom primo çok memnunumImom omega tavsiye ederim cnm
Çikolata kıstine göre dahamı zorlayıcı. Geçmiş olsun benim hormonlar rezervim iyi ama süt hormonu bir tık yüksek çıktı, hamile kalmak istiyorum bunun için folik asit öneriyorlar, ama hangi markaları kullanacağPolikistik over yani yumurtalıkta çok sayıda yumurta folikül görünümü. Birçok belirtisi olan bir durum en başta da adet düzensizliği yumurtlama bozukluğu gebe kalmayı zorlaştırıyor.
Hamile kalmaya etki ediyormuBende bunu kullanıyorum ımom primo çok kullanacağhamike
Gebe kalmana gerek yok demi bunu kullanmak için çevremde hamile olup son aylara doğru kullanan çok taImom omega tavsiye ederim cnm
Hayir canim gerek yok, ben iki çocuğumda da ilk aydan hamile kaldim bence takviyeler vucudu hazirliyor deneyin derim ne kaybedersin kiGebe kalmana gerek yok demi bunu kullanmak için çevremde hamile olup son aylara doğru kullanan çok ta
Tamam bebiş teşekkür ederimHayir canim gerek yok, ben iki çocuğumda da ilk aydan hamile kaldim bence takviyeler vucudu hazirliyor deneyin derim ne kaybedersin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?