Henüz hamile degilseniz mutlaka sigorta yaptırın!!!

Yatananne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
212
2
26
İstanbul
Arkadaslar ben cocuk düşünmeye başladığım zaman sigorta yaptırırım dedim . En azından fiyata göre hastane belirlemem istediğim hastanede rahat rahat dogum yaparım. Düşündüğümden 3-4 ay once yaptırdım. Çünkü doğumdan tam 1 sene once sigorta yapılmalı. Zaten hamilelik 10 ay 3-4 ay once yapılınca tam isabet oluyor. Yatarak % 100 karşılayabilecek sigorta yaptırdım. Ne güzel bir karar vermişim diye hep Allah'a şükrettim. Çünkü hamileliğinin basından beri maalesef 5 kere hastanede yattım. Enfeksiyon geçirdim erken dogum tehlikem oluştu baslarda asırı mide bulantım oldu ve ben habire hastaneye yatırıldım. Her yarışımda 4 bin liralık falan fatura çıktı. Çünkü baya pahalı bir hastanedeydi doktorum. Ve biz tek kuruş ödemeden çıktık hastaneden. Mümkün degil okadar parayı her seferinde nakit verebilmemiz. Tekrar tekrar cok şükür. Ödediğimiz parayı zaten ilk yatista çıkarmış olduk.
Ben okadar faydalandimki isterimki sizinde bilginiz olsun.

Bence de cok mantıklı bir sey, paa düşünmeden istedigin hastanee gidebilmek. Ama benim gibi olma ihtimali de var malesef. Ben planladığımda yaptırdım malesef kaybettim bebeğimi erken düşük, sdc kürtaj parası çıktı. Ben o kdr yüklü sigortayı ödedim. Bı daha hamile kaldım tabi sigorta da yenilendi senesinde ben yine düşük yaptım, sdc kürtaj ve bir kac muayene , yani ödediğim paradan az. Bı daga da yaptırmadım zaten sigorta yaptırmaya kalktığımda düşüklerden dolayı sigorta bana cok pahalıya geliyor. Simdi yine hamileyim pahalı bı hastanee gidiyorum, cebimden veriyorum malesef benim sigortadan nasibim yokmuş demekki:)
Dr un biri de bana bu sefer tören yaptın sanırım dedi, gercekten oyle oldu simdi şükürler olsun devam ediyo gebeliğim, hem de sigortasiz :)

Cokkk gecmis olsun allah bu bebegini kucagina almayi nasip etsin. Ben bebek dusurmedim ama cokk korkular yasadim.
Sigorta icinde bişeyler nasip degilse olmuyo gercekten sizin ust iste aksilikler olmus ama söylede bir durum var ki Allah hic göstermesin ama onkoloji de bir ihtiyac olursa herseyi karşılıyor sigorta yaptirinca. Bunu hic dikkate almamıştım aslında ama henüz 3 yıllık evli cocuğu olmayan arkadasım göğüs kanseri olunca farkettim gerekliliğini. Bizim bu sene iki yıl oluyor sigorta. Sigortacim tanıdık ve dedi ki 1 sene daha yaptırırsan bundan sonra her istediğin an seni sigortalamak zorunda sigorta şirketi dedi. Yani söyle ki bı hastalık basına gelince sigortaci seni sigortalamiyo. Ama 3 senen dolduğu taktirde hastalığa yakalandığında da seni sigortalamak zorunda kalıyor. bunedenle bence sizde bir araştırıp 3 seneyi tamamlayın bence:)

Benim saglik sigortam var ama dogum teminatli degil artık. Size katılıyorum insanın basına ne gelecegi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…