henüz orta bile olmayan bebeğim ve kayınvalideciğimm...

Aman zayıf olursun cocuk zayıf olur tasıyamazsın derler

Kilolu olursun bu cocuk doguramaz kilodan derler

Cocuk zayıf olur bakamıyor derler

Kilolu olur obez bu çocuk derler

Esmer olur nıye sarısın olmadı derler

Sarısın olur nıye esmer olmadı

Kız olur nıye erkek olmadı

Erkek olur nıye kız olmadı

O yuzden bırak boş boş konussunlar sanmakı bitecek lafları

Daha ıyı gunlerın sımdıden boyle uzulme herkese gülerek haddini bildir:27:

bu tantana biter sonra amcasının oğlu daha çabuk yürüdü bu neden yürümüyor, filancanın kızı neler konuşuyor bu neden konuşmuyor. boyu posu,yemesi içmesi hep dert, hep kıyas..

bu tantana biter sonra amcasının oğlu daha çabuk yürüdü bu neden yürümüyor, filancanın kızı neler konuşuyor bu neden konuşmuyor. boyu posu,yemesi içmesi hep dert, hep kıyas..

O kadar haklısın kı

İnan hepsini yasadım hatta daha fazlasını

İlk zamanlar cok takıyordum baktım kendım üzülüyorum bende üzmeye karar verdim ben degıl onlar düşünsün:ssz:

Arkası yarın

Onun cocugu okulda basarılı bu tembel
O ıyı okul kazanmıs bu kazanamıs

O cok ıyı bır işi gilmiş bu gırememiş

O yakısıklı/guzel bırıyle evlenmıs bu evlenemmiş

Oooo gercekten bitmiyor:4::26:

bu kaynanalar hepsl bir tuhaf mutlaka morel bozarlar takmamayı öğrendiğin an olgunsundur

benımkı ne dedı bılıyo musun cnm. benım doktorum ALLAH var çok guzel bır kadındı ve ıncecıktı. bense gercekten guzel bır kadınım ama malesef ıncecık değilim:ssz:hamıleyken baya kılo aldım.neyse doğum yaptım bırkaç gun oldu kaynanamın dediği lafa bak herkesın ıçınde " doktoruna benzesın ınşallah:47: bak bak lafa bak....ah ah aklıma gelmedı oğlun benle bırlıkte oldu doktorumla değil demek vardı ama işte "o ne demek ya annesı babası varken "dedım kaldım. ama çok gucume gıttı.zaten artık benım ıçın bıttı gerizekalı. demem okı zayıf olursun laf ederler şişman olursun laf ederler. oğullarını brad pitt sanıyo bu kaynanalar galıba....çokda takmamak lazım ..salla gıtsın ...kendı kaybetı oyle soğudumku torununu zarzor goruyo gerizekalı...

bu k.v ler hep mi böle banamı denk geldi yoksa. henuz hamıle fln değilim dşünüyoruz ama olmadan kımseye sölemeyı dusunmuyorum. neyse sureklı bırılerı sordugunda gelınde bebek varmı fln dıye yokk anamm sızın gıbı hamaratmı yok biçare bilmem ne şakayla karısık saydırıyo bana neyse cok takılmıyodum bunlara son zamanda artık öle seler sölüyoki ben bıraz zayıf bı ınsanım neymıs ben hamıle kalsam benım doğurcagım cocuk mınncaık olurmus 1 kılo anca doğururmusum töbeeonun yıgenı 4 kılo dogurmuss yokk bundan bısey olmazmıs her gun bunlar bı hamılelık konusu acıldıgında bolee sınırımı cok bozuyo kötü karsılk vermısyorumm allah bılır sağlıklı olsun kılo onemlı dııl dıorum komsunun torunu oldu burda 1 bucuk kılo dodu 7 aylık dogdu onunla dalga gecıo kasık kadarmısta o kızda cok zayıfmısta bende dogursam ondan farklı olmazmıstaa off hamıle kalsam bıle solemicem b kadına hıc bıseyy sımdıden boleyse herseye karısırr allahım hayırlısını versın zaten evımden cıkmıyolar gece gunduz bebek yapmaya vakıt bırakmıyolarkı bıze inş olurda olursa bebeğim sağlıklı olsun şöle kilosuda ıyı olsunda bu laflarını hatırlatım onaa

saglikli bebek dogurmak icin dana gibimi olmaliymisim deseydin? vallah yolarim ben boyle cadi kvdeleri.
ayrica takilma boyle cahil insanlarin lafina canim benim. zayif kadinlar daha cok saglikli bebekler dunyaya getirir.
kilolar herzaman zarardir. ayrica kilo yuzunden hamile kalamayan insanlar var ve bu bilinen bir seydir..

benımkı ne dedı bılıyo musun cnm. benım doktorum ALLAH var çok guzel bır kadındı ve ıncecıktı. bense gercekten guzel bır kadınım ama malesef ıncecık değilim:ssz:hamıleyken baya kılo aldım.neyse doğum yaptım bırkaç gun oldu kaynanamın dediği lafa bak herkesın ıçınde " doktoruna benzesın ınşallah:47: bak bak lafa bak....ah ah aklıma gelmedı oğlun benle bırlıkte oldu doktorumla değil demek vardı ama işte "o ne demek ya annesı babası varken "dedım kaldım. ama çok gucume gıttı.zaten artık benım ıçın bıttı gerizekalı. demem okı zayıf olursun laf ederler şişman olursun laf ederler. oğullarını brad pitt sanıyo bu kaynanalar galıba....çokda takmamak lazım ..salla gıtsın ...kendı kaybetı oyle soğudumku torununu zarzor goruyo gerizekalı...

sana benzemesinde neye benzerse bensesin deseydin:27: tovbe ya! cok sinir verici bir laf soylemis...

hiç takma ben de aynı şeyleri yaşadım sen çok zayıfsın çocuğunda zayıf olur dediler 45 kilo ile
hamile kaldım 4kilo oldu bebeğim onun zayıflıkla alakası yok hatta bana

Sen çok zayıfsın senin bebeğin düşer bile dediler.hiç umursama kendini
Üzdüğünle kalırsın.

tam bende yazacaktım senin yorumunu gördüm canım bende aynıydım 45 kiloda hamile kadım oğlum 4200 doğdu üstelik normal doğum yaptım bende minyonum oğlum şu an 186 boyunda yani o hiççç belli olmaz aslında kilolu kadınlar küçük bebek doğuruyor bence . konu sahibi arkadaş kv hiççç takma :19:

ah işte ah ınsan aklına sonradan gelıyo cumleler anasını satım:47:

haklisin vallah..:ssz:
beynimizin bir tarafi karsilarinda ne yaziki felc kaliyor herzaman o anlarda:27:
artik ben zihnime yapistiriyorum be ozel, onlara layik guzel cumleleri, boyle durumlarda tufekli tabanca gibi tag-tag-tag atacam bombalari uzerlerine:37:( insallah tabi)

ayy bu kaynanalarrda ne bıcım dil var anlamıyorum..hıc uzulcek mı kırılcak mı dusunmek yok..bısey desen benım ıcımde kotuluk yok derler..
bence kaynanaı guzel dılle uyar canım..baskalarının yanında bu sekılde konusmanızdan hoslanmıyorum..kırıcı oluyorsunuz falan de..

ayrıca kılo da alırsın bebegın toplu dogar ya da zayıf dogar..bunlar onemlı degıl..onemlı olan bebegın dogduktan sonra ki beslenmesi..2 kg dogup yasına geldıgınde tosun gıbı olanlar var masaalllah..

snakı cocouk dogmus zayıflıktan kopuyor boş çene baska bırsey degıl..sıkma canını..

Bendede ayni sorun var canim. Hatta benimki okadar ileri gidiyorki, mesela sen cocuga bakamazsin. Sen hamile kalirsan cok kilo alirsin seni gorucem ben diyo. Cocugun ismine onlar karar vericekmis. Eger cocuk olursa kaynanam istedigi gibi gelir gider karisabilirmis yoksa evine bidaha adimimi atmam diyor. Daha neler neler. Habire laf sokar. Ama allah razi olsun esimden eger kendi duyarsa kv nin soylediklerini hemen korur beni. O yokken olmussa arar ve onu uyarir. Bizde cocuk dusunuyoruz rabbim nasip eder de olursa ins ben istedigim gibi buyutup beslicem yavrumu. Kvminde akli varsa iyi gecinir benimle..

Back
X