- Emoji Skoru
- 539
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Bu hayata sürekli arkadaşin olucak diye bişey yoki zaten hep böyle iyi niyetli insanlar kaybediyor küçüklüğümden beri yakın bir arkadaşım olmadı niye dersen güvenemiyordu halimden de gayet mutluyum sende üzülucegine keyif almaya bakson dönemlerde çok yakın arkadaşım dediğim insanlardan gördüğüm manasız tavırlar artık gözümü açmaya başladı gerçekten. sanırsınız herkes sütten çıkmış ak kaşık ama sıra bana gelince en yanlış benim herkes her şeyi doğru yapıyor ama sanırsınız bir tek ben yanlış yapıyorum. bazı insanlara ilk hatayı yapıyorum beni çok yakın gördüğünü söyleyen insanlar bana ilk hatada vur emrini veriyor. kimse kimseyi affetmek zorunda değil evet ama büyük olmayan hatalarda bu denli uzaklaşmak, yok saymak arkadaşlık ilişkilerinde bence çok mantıksız. son dönemlerde gerçekten gözüm çok açıldı bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım hepsi de inanır mısınız ben hariç herkes birbiriyle yakınlaştı :) fazlalık olan benmişim çünkü. verdiğim kıymeti alamadım hiçbir zaman. hatam bu hep daha fazlasını yapmak… ama ne gerek vardı ki. bunun bana ne zaman faydası oldu hep zararı oldu. bir şeye de yaramadı. beni anlayacak olanlar vardır biliyorum… gönlünüzden geçeni yazabilirsb
Kusura bakmayın ama böyle cümleler kurup kurban psikolojisine girenlerin sorunlu olduğunu düşünüyorumverdiğim kıymeti alamadım hiçbir zaman. hatam bu hep daha fazlasını yapmak
merhaba zaten burada bahsettiğim yalnızca 2 kişi tüm arkadaşlarımdan bahsetmiyorum, yaşananları da anlatmadım farkındaysanız. ben hatalı olduğum bir şey olursa bunu kabullenip özür dileyecek kadar arkadaşlığın kıymetinin farkındayım ancak karşımdaki insanlar durup dururken kendi kendilerine gelin güvey olacak kadar arkadaşlığın, dostluğun farkında değil. antipatik midir bilmem ama bir hatam olduysa o da göremediğim değerin fazlasını vermek olurdu. öz eleştiri insanı alçaltmaz hatalı olduğumu bilseydim buraya böyle bir konu açmazdım…Kusura bakmayın ama böyle cümleler kurup kurban psikolojisine girenlerin sorunlu olduğunu düşünüyorum
Herkesle anlaşamayız ama mutlaka düzgün ve bizi çok seven insanlarla denk gelip arkadaş oluruz hayat boyu
Bence kendinizi sorgulayın
Farkında olmadığınız neyiniz insanlara antipatik geliyor olabilir?
Arkadaşlık dostluk çok kıymetlidir
Tüm dünya kötü, bir tek siz mi iyisiniz?
Neyi inşa edemiyorsunuz
evet zaten yalnız kalmaktan korkmuyorum böyle böyle büyüyeceğizBu hayata sürekli arkadaşin olucak diye bişey yoki zaten hep böyle iyi niyetli insanlar kaybediyor küçüklüğümden beri yakın bir arkadaşım olmadı niye dersen güvenemiyordu halimden de gayet mutluyum sende üzülucegine keyif almaya bak
O yüzden dert etme kendine keyfine bakevet zaten yalnız kalmaktan korkmuyorum böyle böyle büyüyeceğ
Arkadaş ilişkilerine kafayı takmamayı yirmilerimde öğrendim. Dünyada milyarlarca insan var neden üç beş tanesi için canımı sıkıyım ki? Düşünmeye bile değmez. Böyle çok bağlanıp kardeşim gibi falan romantizmlerine de hiç inanmam her arkadaşlığın sonu gelebilir. Başka insan mı yok?son dönemlerde çok yakın arkadaşım dediğim insanlardan gördüğüm manasız tavırlar artık gözümü açmaya başladı gerçekten. sanırsınız herkes sütten çıkmış ak kaşık ama sıra bana gelince en yanlış benim herkes her şeyi doğru yapıyor ama sanırsınız bir tek ben yanlış yapıyorum. bazı insanlara ilk hatayı yapıyorum beni çok yakın gördüğünü söyleyen insanlar bana ilk hatada vur emrini veriyor. kimse kimseyi affetmek zorunda değil evet ama büyük olmayan hatalarda bu denli uzaklaşmak, yok saymak arkadaşlık ilişkilerinde bence çok mantıksız. son dönemlerde gerçekten gözüm çok açıldı bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım hepsi de inanır mısınız ben hariç herkes birbiriyle yakınlaştı :) fazlalık olan benmişim çünkü. verdiğim kıymeti alamadım hiçbir zaman. hatam bu hep daha fazlasını yapmak… ama ne gerek vardı ki. bunun bana ne zaman faydası oldu hep zararı oldu. bir şeye de yaramadı. beni anlayacak olanlar vardır biliyorum… gönlünüzden geçeni yazabilirsiniz