Hep aldatıyormuş düşüncesi ?

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
insanlara olan güven duzeyinin dustugunu goze alirsak, gerek insan ilişkilerinde gerek alisveriste aldatilma tabiri caizse kaziklanmak düşüncesi sizde de varmi?

misal, eve tül lazimdi, epey yer dolandik uygun olsun diye, bir yere girdim aldik. az degil epey de odedik, sosyete pazarındaki tüllere de baktim kalite olarak fark vardi.

tul yapildi geldi, bir kere kısa olmus, ikincisi aşırı hafif, sekle girmiyor, pileleri bozuk duruyor bu sebepten, onu da gectim tam göz hizasina gelen yerde nakış hatasi var, yani boş ip atilmis nakış yok.

aradim, soyledim ama soylerken de bana gel bana sor, sanki benim hatam. getirin fabrikaya gondeririz filan... dedim kim ugrasicak, eminim bilerek yapmamissinizdir o da nazarligi olsun dedim. çünkü cocuk epey ilgilendi ilk andan beri. tatli dil 1000 kusur orter derler, bu da o hesap diyelim.

ama gel gelelim icimi de yemiyor degil. "bu hatali defolu maldi biliyordu da bana mi kakaladi?"

"kalitesi orda top halinde iyi duruyordu, simdi bakiyorum pazar mallari gibi. "

bu herseyde boyle, daha onceki aci tecrubelerime dayanarak hep bir aldatilma, kaziklanma endisesi. sahiden olan da var hüsnü kuruntum olan da .

benim gibi olan varmi?

tülü de geri gondermicem, kalsin boyle, o nakışı gördükçe belki bu endiselerimi alt ederim.

help me please :/

Tülü gönderin. Verdiğim rakam az değil, kısa ve defolu diyorsunuz. Tatlı dilli olması yaptığı işin hakkını vermese bile göz yumacağımız anlamına gelmiyor. Parayı almayı biliyorsa hatasını da düzeltsin.

Bir kere sorun çözücü olun. Geri gönderin tülü.

İkincisi hep böyle duygular içindeyseniz, hayatınızda başka sorunlar var demektir Mesela kötü bir cinsel hayat, kötü bir evlilik, eşinizi sevmemek, işinizi sevmemek gibi bir şey buna sebep oluyor bence

Kesinlikle geri gönderin, sizin hatanız değil sonuçta, para veriyorsunuz yazık

öyle tabi,
Bir kere sorun çözücü olun. Geri gönderin tülü.

İkincisi hep böyle duygular içindeyseniz, hayatınızda başka sorunlar var demektir Mesela kötü bir cinsel hayat, kötü bir evlilik, eşinizi sevmemek, işinizi sevmemek gibi bir şey buna sebep oluyor bence

bu acidan bir sorun yok ama ailem ve gecmis sebep oluyor muhtemelen

tülü gönderin. kısa olmuş diy0rsunuz gelip ölçü almadılar mı?

dürüst esnaf bulmakda zorlaştı artik
ya içlerinde en dürüstü aslinda, olacağı vardi oldu.

2 tane yaptirmistim diger odaninkini taktim onda hata yok, guzel durdu, boyu da iyi. dusuk ısı ve devirde yikarsam sorun olmaz gibi.

insanligin gidisatini birakamam cok kafami kurcalıyor.

ne zaman güvensem okkali 1 sille yiyorum. kimseye guvenmeden de yasanmiyor.

teşekkür ediyorum hepinize. aslinda yanimda panter emelle gitmeli alisverislere ama panter emelim yok işte:)

Kendin panter emel ol o zaman böyle sürekli birilerine ihtiyaç duyarsan zaten hiç bişey yapamazsın ayrıca sorunları çözersen zamanla o sorunların ortadan kalktığını da görürsün sürekli sorunn yaşamışsın o sorunları çözmek yerine biriktirmişsin ve biriken sorunlar yeni sorunlar doğuruyor belli ki önce olan sorunları çöz....

Kendin panter emel ol o zaman böyle sürekli birilerine ihtiyaç duyarsan zaten hiç bişey yapamazsın ayrıca sorunları çözersen zamanla o sorunların ortadan kalktığını da görürsün sürekli sorunn yaşamışsın o sorunları çözmek yerine biriktirmişsin ve biriken sorunlar yeni sorunlar doğuruyor belli ki önce olan sorunları çöz....
acayip guzel sorun cozerim:)

gecmis zaman olurki. bi o zamanki derdime bak bi simdiki...

bu arada tülü degistirtip bir üst kalite tül almıştım o zaman. tavsiyelerin cok etkisi olmustu.

Back
X