Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası hep ben okurdum bdv yi, şimdi benimde bir derdim var :(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ayhkdry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
2.447
3.128
133
Merhaba kızlar,
Dert gibi gelmeyebilir ama gerçekten benım için büyük bir dert :KK43:
Yeni atandım van teiaş'a harita teknısyenı olarak.
Oğlum şuan iki buçuk aylık bir yıl ücretsiz izin aldım.
İşe başladığımda oğlumu kreşe vermeyı düşünüyorum çok küçük olucak içim paramparça düşündükçe çok üzülüyorum
Birkaç yerde teiaş'ın içinde kreş var gibi okudum (nette)
Eşi veya kendisi vanda yada teiaş'da çalışıp kreş hakkında bilgisi olan varmı?
İnşallah kurum içinde kreş vardır.
Ne olur var diyin :KK43::KK43::KK43::KK43:

Bu arada annem gelemez babam çalışıyor gelse bile uzun süre bakamaz
kv nın gelip oğluma bakmasınıda ben ıstemıyorum çünkü anlaşamıyoruz

En güzeli bakıcı baksın ..
canım daha küçük de. .
Allah kolaylık versin tatlım. .

İyi de ücretsiz izin almışsın zaten yaklaşık 7.5 ay sonrası için şimdiden kendini dertlendirmesen ,belki kreş değil de bakıcı bulursun evdesin çevre edinirsin bu zaman zarfında

Istanbuldayiz hala kizlar van a tasinmadik eşim tayinini alinca tasinicaz oda mayis hazirani bulur bakiciya guvenemiyorum cnku annem beni kucukken bakiciya birakti ve malesef hic iyi bakmadi isirdigini filan hatırlıyorum sonradan iyi bir komsumuz bakti saolsn

Istanbuldayiz hala kizlar van a tasinmadik eşim tayinini alinca tasinicaz oda mayis hazirani bulur bakiciya guvenemiyorum cnku annem beni kucukken bakiciya birakti ve malesef hic iyi bakmadi isirdigini filan hatırlıyorum sonradan iyi bir komsumuz bakti saolsn
Bakici bulup evinizde baktirsaniz??,

En güzeli bakıcı baksın ..
canım daha küçük de. .
Allah kolaylık versin tatlım. .

İyi de ücretsiz izin almışsın zaten yaklaşık 7.5 ay sonrası için şimdiden kendini dertlendirmesen ,belki kreş değil de bakıcı bulursun evdesin çevre edinirsin bu zaman zarfında

Merhaba kızlar,
Dert gibi gelmeyebilir ama gerçekten benım için büyük bir dert :KK43:
Yeni atandım van teiaş'a harita teknısyenı olarak.
Oğlum şuan iki buçuk aylık bir yıl ücretsiz izin aldım.
İşe başladığımda oğlumu kreşe vermeyı düşünüyorum çok küçük olucak içim paramparça düşündükçe çok üzülüyorum
Birkaç yerde teiaş'ın içinde kreş var gibi okudum (nette)
Eşi veya kendisi vanda yada teiaş'da çalışıp kreş hakkında bilgisi olan varmı?
İnşallah kurum içinde kreş vardır.
Ne olur var diyin :KK43::KK43::KK43::KK43:

Bu arada annem gelemez babam çalışıyor gelse bile uzun süre bakamaz
kv nın gelip oğluma bakmasınıda ben ıstemıyorum çünkü anlaşamıyoruz

yenı gorevınız hayırlı olsun...lakın su an acele etmeyın...henuz onunuzde aylar var...bı gıdın bakalım belkıde cok ıyı refernsları olacak bır bakıcı bulacaksınız...evın her yerınede kamera koyarsanız oh mıss...1 yas kres ıcın gercekten kuçuk...benım kızım yenı basladı ( 26 aylık) onda bıle zorlanıyoruz.....guvenılır ınsan hıçmı yok ıllakı vardır arkadasım....bırde kameralar var tabı oda cok onemlı....

yenı gorevınız hayırlı olsun...lakın su an acele etmeyın...henuz onunuzde aylar var...bı gıdın bakalım belkıde cok ıyı refernsları olacak bır bakıcı bulacaksınız...evın her yerınede kamera koyarsanız oh mıss...1 yas kres ıcın gercekten kuçuk...benım kızım yenı basladı ( 26 aylık) onda bıle zorlanıyoruz.....guvenılır ınsan hıçmı yok ıllakı vardır arkadasım....bırde kameralar var tabı oda cok onemlı....
Kimseyi tanimiyoruz malesef canm ya ne yapicagimi bilmiyorum teşekkür ederim guzel yorumun için

Kimseyi tanimiyoruz malesef canm ya ne yapicagimi bilmiyorum teşekkür ederim guzel yorumun için

olabılır cnm zamanla tanırsın...acele etme daha aylar var...atandıgınız yerdekı bayanlarla konuşursun referans alırsın...ama mutlak kamera koy.kendınde gör yanı

ise baslamana daha aylar var.esinin tayini çıkınca gidersiniz Van a yerlesirsiniz.Cevrende arastirmaya başlarsınız komsulardan veya is arkadaslarinizin esleri bakabilir.Guvenilir birini bulamazsanda 1 yıl daha ücretsiz izin alirsin cok darda kalirsan rapor alırsın. Çocuk büyümüş olur.Gun doğmadan neler doğar. Şimdiden icini karartma bu günlerinin tadini cikart

ise baslamana daha aylar var.esinin tayini çıkınca gidersiniz Van a yerlesirsiniz.Cevrende arastirmaya başlarsınız komsulardan veya is arkadaslarinizin esleri bakabilir.Guvenilir birini bulamazsanda 1 yıl daha ücretsiz izin alirsin cok darda kalirsan rapor alırsın. Çocuk büyümüş olur.Gun doğmadan neler doğar. Şimdiden icini karartma bu günlerinin tadini cikart
Teşekkür ederim canim yorum icin saolsn forumdan eşi benim kurumumda calisan bir bayanla ozel mesajda konustuk kreş yokmuş artik gidince bakicaz

Back
X