Hep benmi alltan alacagim bana yardim edin

Haticesumer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
32
74
3
Arkadaslar esimle aramda 11 yas var o hep kendini hakli goren her tartismada uste cikan biridirr ve herzaman ben barismak istrrim ve o tartismalarimizdam sonra bana cinsel anlamda yaklasmaz ben yaklasmak istedigimdede beni reddeder benim suan psikolojim buna elverisli deil der ben ne yapacagim bilmiyrum cok sabirli ve inat ve cok iradelidir ne yaparsam yapayim o istemedigi surece onu ikna edemem ne yapmaliyim bana yardim edinn....

Onun bu yönlerini zaten kabullenip hep koşan sen olmuşsun. O degismiyorsa sen degiş. Kendi haline bırak. Ne zaman inerse poposu o zaman konussun senle.

benim esimde sizin gibiydi.bizimde aramizda 7 yil var.ayni durumlari yasadim.hic tinlamiyorum artik kuserse kussun.kendisi gelip ozur dilesin pesinden kosmayin.

Arkadaslar esimle aramda 11 yas var o hep kendini hakli goren her tartismada uste cikan biridirr ve herzaman ben barismak istrrim ve o tartismalarimizdam sonra bana cinsel anlamda yaklasmaz ben yaklasmak istedigimdede beni reddeder benim suan psikolojim buna elverisli deil der ben ne yapacagim bilmiyrum cok sabirli ve inat ve cok iradelidir ne yaparsam yapayim o istemedigi surece onu ikna edemem ne yapmaliyim bana yardim edinn....
Benimde esimle 15 yas var aramda benim de eşim kavgalardan sonra birşeyler paylaşmak istemez ama artik gidip öpüp kokladiktan sonra sarldktan snra o gelir yanima ha benim esimde çok iradelidir ve normal zamanlarinizda farklilik yapablrsn onun için gecelikler alblrsn

Evet hep kosan benim hep istekli gorunen benim kendimi hic agirdan almayi beceremiyorum hic yalvartmayi bilmiyorum hic reddetmedim onu cinsellik konusunda ama o beni cok reddetti sinirlerim cok bozuk

Yapiyorum ama kendi kafasinda bitirmedigi surece ne giyersem giyiyim hic umursamiyor bile kendi keyfi isterse konusur kendi isterse yaklasir bende heyecam istiyrum bunu dile getirincede sacmalama ne heyecani evliyiz biz diyip diriyor

Alttan almayacam,kusuyosa konusmayacaz,gidip yanasmayacan. Biz bu dünyaya başkasının egosunu şişirme ye gelmedik,okey bay.

Calisan biriyim guzelim bakimliyim biraz balik etliyim ama guzl bi kadinim giyinir suslenirim evde hic paspal olmam ama o tam tersi cok kiskanc evde yaptigim makyajima bile kizar acaba benimi begenmiyo diye dusunmuyo deilim ama tanidim taniyali boyleydk sinradan degismedi yani ne yapacagimi bilmiyorum benim gibi olanlar veya fikirleri olan varsa sizden yardim istiyrm

Yaşla alakasi yoktur siz israrci oldugunuz icin egosu goklerdedir.
Bosverin kuserse küssun hic ses cikarmayin iradesini gorursunuz o zaman

Calisan biriyim guzelim bakimliyim biraz balik etliyim ama guzl bi kadinim giyinir suslenirim evde hic paspal olmam ama o tam tersi cok kiskanc evde yaptigim makyajima bile kizar acaba benimi begenmiyo diye dusunmuyo deilim ama tanidim taniyali boyleydk sinradan degismedi yani ne yapacagimi bilmiyorum benim gibi olanlar veya fikirleri olan varsa sizden yardim istiyrm

Konuyla alakalı değil ama evde yaptığınız makyaja neden kızıyor?
Doğal halinizi daha çok beğendiği için mi? Kıskandığı için mi?
İlk defa böyle bir şey duydum ondan soruyorum.

Evet ben cok israrciyim kabul ediyorum mesela dunn tartistik ama normal bi sekilde konusuyoruz cok siki fiki olmadan mesafeli bi sekilde ben bugun yakinlasmak istedim o ise dun tartistigimizi bugunde biseyler tartisip bugunde birlikte olmak benim fitratima aykiri biraz sakince yasayalim lutfen heemn hersey olsun istiyorsun zamana birak dedi her istedigin her zaman olmaz dedi yani beni yine reddetti yeni evlendigimizde bile tartisinca 1 hafta hic yaklasmazdi bana demekki huyu diyip kendimi avutuyorum iste ne yapim

Dun tartistik bugun hersey olup bitmesin ne demek sevgilimisiniz siz evlisiniz.herkes tartisir.tartismak baska kavga baska kavramlar.tartistiktan sonra konuyu sonuca baglayip hala küslük devam ettirmek bir sure sonra sogukluk olusturur.
Esinizde deli mi nedir

Bence yaşı büyük olduğu için seni kıskanıyor o yüzden kendine bakmanı istemiyor

Evet ben cok israrciyim kabul ediyorum mesela dunn tartistik ama normal bi sekilde konusuyoruz cok siki fiki olmadan mesafeli bi sekilde ben bugun yakinlasmak istedim o ise dun tartistigimizi bugunde biseyler tartisip bugunde birlikte olmak benim fitratima aykiri biraz sakince yasayalim lutfen heemn hersey olsun istiyorsun zamana birak dedi her istedigin her zaman olmaz dedi yani beni yine reddetti yeni evlendigimizde bile tartisinca 1 hafta hic yaklasmazdi bana demekki huyu diyip kendimi avutuyorum iste ne yapim
Normalde buradaki kadınlar veriyo bu tepkiyi. Küsken insanın içinden gelmezmiş nasıl odaklanacak zor yani. Adam haklı. Sen kendinde kusur arama fiziğim öyle buram şöyle deme. Basit kavgaları nasıl daha çabuk ve hasarsız atlatabiliriz bunun üzerine düşün. Kocanı da eğitmeye çalış biraz o yok gibi davran kendi ayağıyla gelsin, he nuh der peygamber demezse de mecbur böyle kabul edicen..

Back
X