Hep bir korku var

papatyalar2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
10
2
86
32
Hanımlar merhaba

Ben de 15 haftalık hamileyim.... eşim denizci olduğu için 3 hafta önce yurtdışına gitti ve bu özel dönemi tek başıma geçiriyorum.... sağolsun gorumcem ve annem hiç yanlız bırakmıyorlar ama ışte olmuyor.... sorun o değil aslında sorun benim paranoyak olmam.... aslında bebeğim gayet sağlıklı hiç bir sorunumuz yok ama ben sürekli ona bir şey olacak taben hissetmeyecegim gibi hissediyorum... sürekli bebegime zarar verip vermedigimi düşünüyorum.... anlayacağınız paranoyaklik derecesine ulaşmış durumdayım evet bunun farkındayım ama elimde degil.... annem psikoloğa gitmemi tavsiye ediyor aslında artık ben de düşünüyorum çünkü önünü alamıyorum yediğim her lokmada bile bebegimi düşünüyorum.... benimle aynı durumda olan hanımlar var mi acaba bana ne yardımcı olabilir bileniniz varsa çok ihtiyacım var..... şimdiden ilgilenenler için teşekkür ederim.... biraz uzun oldu ama mazur görün lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…