Hep bir terslik sorun cidden bende galiba...

MmMarmelaTtT

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
319
275
18
Izmir
Gerçekten çıldırma noktasındayım bu kadar negatif olayı nasil üzerime çekiyorum bilmiyorum. Daha önceki konularımı okuyan bilir iki senedir sürekli bir negatif durum bir olumsuzluk var üzerimde.

Hafta sonu bir ozel dersim vardi bir de gunluk bir is buldum pazar gunu kpss parami yatirdim (bi seneki puanim fena degil ama mulakat surecinden oturu) ve elim titreye titreye yatirdim resmen. O an yatti para ustu de verdi banka fakat sistemdw yatti gorunmuyor bankayi aradim bankada da islem olusturdular olumsuz sonuclanmis ve bugun son gun cildirmak uzereyim bu konuda ne yapilabilir. Atm kayitlarini kamera goruntulerini nasil inceletebilirim?

atm ile filan uğraşmayı daha sonraya bırakıp tekrar para yatırsanız
dediğiniz işlemler uzun sürerse kayıp yaşamayın geçmiş olsun, oluyor böyle aksilikler :kahve:

Aslında para yatırmak için son gün 16 si diye biliyorum.bugün başvuru için son gün değil mi? Bir de siz dilekçe verin bankaya atm den incelerler bikere atm benim de parami yuttu. Ama bunlar için süre lazım. Nasıl olumsuz sonuçlandı anlamadım orayı.

Bir de dekont yok mu elinizde yaptığınız işleme dair? Bu sene bi sıkıntı var vakıf bank şube ve ATM de para yatırılır diye okudum ama ne atm de gösteriyor sınavı ne de personelin bilgisi var. Ben Kuveyt atm den yatırdim banka görevlisi yardım etti biraz karisiktive dekontu o yazdırdı mesela

Aslında para yatırmak için son gün 16 si diye biliyorum.bugün başvuru için son gün değil mi? Bir de siz dilekçe verin bankaya atm den incelerler bikere atm benim de parami yuttu. Ama bunlar için süre lazım. Nasıl olumsuz sonuçlandı anlamadım orayı.
24 saat icinde belli olur dediler. 2 gun bekledim biraz once aradım olumsuz sonuclanmis atmden fazla para cikmamis. Diyorum ki islem yanlis yapildiysa bilgi verin islem gorunmuyor diyorlar. Kamera kayitlari mutlaka vardir ki para ustu aldigim bir islemdi. O parayi almadan tekrar yatirmam mumkun degil.

Bir de dekont yok mu elinizde yaptığınız işleme dair? Bu sene bi sıkıntı var vakıf bank şube ve ATM de para yatırılır diye okudum ama ne atm de gösteriyor sınavı ne de personelin bilgisi var. Ben Kuveyt atm den yatırdim banka görevlisi yardım etti biraz karisiktive dekontu o yazdırdı mesela
Dekont vermedi en buyuk skinti orda zaten. Kurum dekont varsa biz bankayla iletisime geceriz diyor bankadan dekont istedim atm hizmetleri farkliymis sistemlerinde gorunmuyormus gibi bir suru sey soylediler.

Nasıl fazla para görünmüyor? Ya bikere ben de atm den para çektim hesabimdan düştü ama atm parayi vermedi ve aradığimda dedi ki atm ye bakılır güvenlik kameraları incelenir biraz uzun bir süreç dedi. Sizinki çok saçma olmuş. Ya ÖSYM de sistemde sorun var ya da bankada sorun var. Talep oluşurun güvenlik kameraları incelensin. Yani işlemde dekont almak lazım keşke içeriden yardım alsaydiniz

Nasıl fazla para görünmüyor? Ya bikere ben de atm den para çektim hesabimdan düştü ama atm parayi vermedi ve aradığimda dedi ki atm ye bakılır güvenlik kameraları incelenir biraz uzun bir süreç dedi. Sizinki çok saçma olmuş. Ya ÖSYM de sistemde sorun var ya da bankada sorun var. Talep oluşurun güvenlik kameraları incelensin. Yani işlemde dekont almak lazım keşke içeriden yardım alsaydiniz
Malesed sube bankamatigi degil keske oyle olsaydi. Daha once cok sacma sekilde paralar kaptirdim ama hic birinde sorun olmadi bunda sorun oluyor. Telde kayit olusturmustum yarin bide gidip subeden tekrar olusturayim.

sistemsen fişlerden bulurlar inanın :kahve:
Musteri temsilcisi aradi durumu bildirmek icin (ben daha once arayip ogrendigim icin herhalde) fazla para cikmadigini soylerken adreside soyledi yanlis atm acilmis o an farkettim tekrar kodu verdim bakacaklar muhtemelen sorun cozulecektir ama gec kaldi artik hayirlisi boyleymis diyorum.

Tekrar yatirin diyecegim ama onu bile zor toparlamissinizdir eminim. Zira rakamlar soygun gibi. Bi sekilde tekrar yatirip onceki yatirdiginizin pesine dusun sonra. Sinavi garantiye alin.

Back
X