• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep birlikte 30 kilo verelim:))

mdc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
17
0
36
Antalya
yıllardır üstümdeki 30 kiloyu artık istemiyorum, bana destek verin lütfen

Merhaba..
Size bir anımı paylaşmak isterim..
23 yaşında iken evden dışarı çıkmadan 20 kilo vermiştim..O kiloyu bunaldıgım bir dönem 1 yılda almıştım..20 kiloyu hiç evden cıkmadan spor bile yapmadan verdim..hayata küsmüştüm resmen çünkü..
Yaptıgım şey şu idi..Aklıma diyet diye birşey sokmadım..Hayatımdan beyaz ekmegı cıkardım kepek ekmegı yedım hep 3 ay boyunca hem de bayagı yıyordum..onu yedıkce bagırsagım calısıyordu..meyve yemem su içmem asla..o dönemde hiç yemedim..kahve kola beyaz ekmek tamamen cıktı hayatımdann..sadece turk kahvesı sekersız veya nescafe sade ve sekersız..zaten cayı da sekersız ıcerdım..pasta borek varsa sadece 1 dilim yerdim genelde aksamları olurdu pasta tarzı..hızlı yemek yedıgım ıcın zayıflamak ıcın tabagıma yemegımı az koyup cok cıgneyerek yedım keyfını cıkara cıkara..nasılsa 2. tabagım olmayacaktı..aksam 8 den sonra yemek yemezdım..eger acıkırsam patates haslar peynırle yerdım onu bır de cay.. ve 3 ay boyunca kılom tık etmedı degısmedı..fakat o 3 ay bittiğinde bir iki hafta içinde anında zayıfladım rüya gibiydi..meger 3 ay yedıgıme dıkkat ettıgım ıcın karsılıgını sonrasında almışım..yaniiş dıyet dıye dusununce ınsan sinir oluyor..herseyı yedım ama cok az yada kucucuk mıktar...bu sekılde zayıflamıstım...artık sukur kı artık o kıloya hıc cıkmadım..

belki size umut verir diye yazmak istedim..kolay gelsin sabırla bekleyin diyet yapmayın ölçüleri azaltın ve sabredin derim ..öpüyorumm.. sevgiyle kalınn..

umarım bana da faydası olur:( pes etmeye hiç niyetim yok, bu kez başarıcam

tavsiyeler için teşekkürler, öpüyorum:nazar:

Diyet gruplarından birine katılabilirsiniz.
Bu bölümde konu açmak yasaktır.
Lütfen bölüm kurallarını okuduktan sonra konu açınız:)

yaklaşık 1 ay olmuş bir gelişme var mı

Back
X