***hep bırlıkte***

LaLaram

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
24
0
16
Almanya
Arkadaslar gelin kotu huylarimizi paylasalim. Bakalim yanliz miyiz bu kotu huylarimizla, belkide bi care buluruz...

Mesela benim sevmedigim huyum herkesi kendim gibi iyi sanip, aciyip unutarak hep yardim ederim , kendi derdimi unuttup milletin derdine kosarim sonrada kendime derim ki, sen aptal misin bile bile daha neyine kosarsin.

Boyle iste uzerler aglatirlar ben yinede iyilik de iyilik hmmm ama derler ya birgun yaptigin iyiliklerin karsiligi elbet gelir... ZAMAN
Ahhh su zaman denilen sey yok mu...

Bem basladim sira sizde!

Sizin kotu huylariniz nelerdir ve ona karsi neler yaparsiniz..anlatin careleri birlikte bulalim!!!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

bi konuya takılırsam karsımdakı ınsanın benı ıkna etmek ıcın saatlerce dil dokmesi gerekir yınede bi türlü tatmin olmam ve bundan nefret edıyorum.

kinciyim, sabırsızım, duygusalım..
kaprıslı, tembel, aşırı sahıplenıcı ve egom yüksektır en çok kendıme önem verırım bencılım yanı :34:

çekılmez bı ınsanım ben, ama kendımı çok sevıyorum mutluyum, umutluyum onun ıçın pek takmıyorum :34:

Konu, icerigi sebebiyle ilgili başlığa tasinmistir.

Sinirliyim,Yüksek sesle konuşuyorum, Düşünmeden yargılarım..

:- Bilemiyorum ya insanlar çok akılsız benimle zıtlaşıyor yada yay burcuyum ya özelliğim gereği herkes'i geriyorum ama ,

Ciddi manada sinirleniyorum:ssz:

Arkadaslar gelin kotu huylarimizi paylasalim. Bakalim yanliz miyiz bu kotu huylarimizla, belkide bi care buluruz...

Mesela benim sevmedigim huyum herkesi kendim gibi iyi sanip, aciyip unutarak hep yardim ederim , kendi derdimi unuttup milletin derdine kosarim sonrada kendime derim ki, sen aptal misin bile bile daha neyine kosarsin.

Boyle iste uzerler aglatirlar ben yinede iyilik de iyilik hmmm ama derler ya birgun yaptigin iyiliklerin karsiligi elbet gelir... ZAMAN
Ahhh su zaman denilen sey yok mu...

Bem basladim sira sizde!

Sizin kotu huylariniz nelerdir ve ona karsi neler yaparsiniz..anlatin careleri birlikte bulalim!!!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

saymakla bitmez valla:1:
kinciyim
aşırı sinirliyim
çok çabuk kızarım
işime geldigi gibi davranırım:1:
şimdilik bunlar:1:

çok takık bir insanım.
öfkeme çok yenilirim.
kinciyimdir.
kafamda büyütürüm.

yazdıktan sonra fark ettim de insanın kötü huyları en çok kendine zarar veriyor.:26:

Kinci değilim.Ama bir konu içime oturmuşsa kin tutarım.Senelerdir unutmadığım şeyler var ama kolay yumuşarım sanırım.Belkide yumuşamam:1:

Bak burda cok haklisin. Etrafindaki insanlari ister ailen ister sevdigin olsun en cok kendimizi eziyoruz
......

Kabulenecegiz artik napalim ama eger iyi yanlari varsa bu huylarin onlari gormeye caliscagiz :)
Care yok bacim :D

Kinci değilim.Ama bir konu içime oturmuşsa kin tutarım.Senelerdir unutmadığım şeyler var ama kolay yumuşarım sanırım.Belkide yumuşamam:1:

aynen bende bu şekildeyim. Kinci değilim fakat bana kin ve kötülük yapmış insanlara karşı farklı bir düşüncelerim var. Onların hepsini toplayıp bir eve koyup ateş verip yakacak kadar sinirliyim fakat vicdanım el vermeyecek kadar insanım. Gelip kapımıza özür dileyip vicdan azabından kahrolsalar tüm samimiyetleri ile ihanet etmeyeceklerini bilsem yine affederim. :31: o kadar aptalım.

En nefret ettigim ozelligim alingan olmam, bununla birlikte kincilik ve sahiplenme gibi ozelliklerim de vardir.

Çok kıskancım sevgilimi bunaltıyorum, kafamda türlü türlü senaryolar yazıp üzülüyorum. Bazen çevremdekileri de kıskanıyorum:ssz: Bi de sinirlenince çenemi tutamayıp sonra pişman oluyorum. Bana bi çareniz var mı kızlar :26:

Takıntılıyım her şeyi kafama takarım her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm....

Çok programlıyım,düzenliyim...

Dik başlıyım ben ne dersem illa o olsun isterim..

Tez canlıyım her şey anında olsun isterim...

Mükemmelliyetçiyim....

Zor beğenirim...:1::1:

Valla hayatı zorla zindan ediyorum kendime ama elimde değil...

Back
X