Hep boş gebelik mi ?

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Kızlar ben diğer ay dr kontrolünde klomen ve catlatma iğnesi kullanayim diyorum fakat burda yazilanlari ve çevremdekileri gördükçe korkuyorum. 2 arkadaşım bu şekilde hamile kaldi ve ikiside boş gebelikmiş kürtaj oldular. Burada da birçok örnek gördüm bu şekilde ve cok korkuyorum.
Rabbim insanlara kaldiramayacagi yükler vermez elbette ama benim öyle olursa ne yaparım bilmiyorum birazda korkum bu yüzden. Hiç bu sekilde hamile kalıp gebeliği sağlıklı devam eden varmi lütfen yazın desteğe ihtiyacim var :eek:

Ben tam tersini tecrübe ettim. Sakın klomenden korkma. Tam tersi pkolu olanlar o şekilde hamile kalmayınca boş gebelik olma ihtimali daha yüksek. Benim ilk gebeliğim klomenle oldu sapasağlam yumurtadan sağlıklı bir gebeliğim oldu. Bu seferkini doğal deneyeyim dedim klomensiz. Pkolu olduğumu bilerek (ki pkolularda progestan düşük hep) boş ile sonuçlandı ve bu hafta kürtaj olacağım.

Çok korkuyorum kürtajdan. Rabbim bir daha yaşatmasın...

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de

Back
X