Hep ders hep ders :(

papatyaprenses

iyi ki varsın aşkım
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.726
0
116
Diğer
selam arkadaşlar.özellikle tecrübeli olanlardan fikir istiyorum.5.yılına girmiş bir ilişkim var. eylülde nişanımız olacak inş herşey şuan yolunda ben çalışıyorum erkek arkadaşım okuyor ve bu haftada işe başlıyor.sorun şu ki önceden bütün planlarında ben vardım yani bi gün görmese ölürdü.telefonları kırardı.şimdide arıyor ara ara tabi..ama hep ders konumuz hep sınavlar.kafası sürekli notlarında.tamam son yılı onu da anlıyorum.ama artık ben delirmek üzereyim.dışarı çıkalım diyorum normalde bensiz asla diyen aşkım şimdi arkaşlarınla kuzenlerinle çıksan bende ders çalışsam diyor..ayyy deliresim var :84: sinrden çatlıyorum bişey demek canını sıkmakda istemiyorum.hatta hiç olmadığım kadar sakin sabırlı davranıyorum biraz sabrt geçicek diyo..ama işe başlayacak bu seferde...biri bana akıl versin ne yapmam lazım ilgisini biraz daha bana yoğunlaştırması için..böyle hayat geçermi haksızmıyım ama birazda o bana hak verse

canm son yılıyms azck sık dişini.o da geleceğnz için okuo sonucta. dersleri assa kalsa falan bunalma girer ne güzel sorumluluklarnın farknda işte

Bırakın çalışsın .
Ne güzel demek ki geleceğini düşünüyor sorumluluklarını biliyor.
Son senesi diyorsunuz biraz alttan alabilirsiniz .
Geçici bir durum sonuçta.
Ben evliyim eşim ders çalışıyor kursa gidiyor.
Evliyken daha zor inanın
Bırakın şimdi yapsın yapacağını
Yanınızda gözünün önünde evde çalışmasından iyidir :)

yani evliyken çalışmasındn iyidir belki ama sanki fazla oldu artıkyani sonuçta zaten biz hergün beraber değiliz..yarının garantisi de yok...bilmiyorum kafam karışık zaten müdahale etmiyorum pek.ama canım sıkılıyo bu duruma herkes sevgilisiyle beraber gezip tozarken bizim tek derdimiz ders.ben hiç çalışmasın demiyorumki.banada zaman ayırsın veya zaman ayırdığında kafasından atmasını istiyorum

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Geçmez...

5 yıllık, eylülde nişanla devam edecek bir ilişki için fazla karamsar bir bakış açısı... "Herkes sevgilisiyle gezip tozuyor" demişsiniz ama herkesin sevgilisi sizinki gibi sorumluluğunun peşinde koşmuyor, kendini kısıtlamıyor ve o ilişkilerin hepsi nişanla, düğünle sonuçlanmıyor... O kızların çoğu da yanlarında aylak aylak gezen adamlar yerine sizinki gibi işinde gücünde birini tercih eder emin olun... Kaldı ki eskiden dışarı çıkacağınız zaman "Bensiz asla!" diyen adamın şimdi "Kuzenlerinle, arkadaşlarınla çık" demesi "büyüdüğünü gösterir" ve bu güzel bir haber...

Bana ders çalışacağım yahut işim olduğu zaman "Bana da vakit ayır" diyen bir sevgilim olsa yeterince olgun olmadığını, vaktimi kendimce ayarlayacağımı, asıl onunla bir ömür geçiremeyeceğimi düşünürdüm...

böyle hayat geçermi derken tek yönlü değil onun kendini çok sıkıyor olmasını kastetmiştim ben...ayrıca bana göre bana vakit ayır diyen bi insan seni özlüyor önemsiyor demektir...o sizin gibi düşünse asıl ben bir ömrü onunla geçiremeyceğimi anlardım..zaten vaktini kendince ayarlayacaksa neden çiftiz biz sorusu geliyor aklıma yazdıklarınızı okuyunca ben olayı büyütmedim...sadece en azından yanıdayken aklından derslerini çıkarması için ne yapabilirim bunun için öneri istedim..yinede yazdıkların için sağol

Yazdıklarınıza göre yanınızdayken ders düşünmüyor, ders düşünmekten kolay kolay yanınıza gelemiyor... :44:

Vaktini kendine göre ayarlayıp keyfince gezip tozmuyor, hovardalık yapmıyor ki... Sorumluluklarını yerine getiriyor... Ben bunu takdir ederim; önünüzde gezeceğiniz, eğleneceğiniz, beraber geçireceğiniz bir ömür varken onu kalitelendirmek adına çaba sarf ediyor, yerinde davranıyor diye yorumlarım...Belki çalışma temposunu düşürse daha azına razı olmak zorunda kalacaksınız, "Aferin çocuğa" derim... Herhalde sizin için en iyisini idrak edebiliyordur o da...

Neyse... Ben çift olsanız bile kendinize ait zamanınız ve kararlarınız olması gerektiğini düşünenlerdenim... Hayatımdaki insanın "Bana vakit ayır" demesine lüzum bırakmam çünkü nerede ne yapacağımı zaten biliyorumdur... Belki bu yüzden garip buldum bunu dert etmenizi...

siz böyle bencil düşündüğünüz sürece geçmez. lütfen ona da bu derdinizden yakınmayında kafasına takıp derslerini ihmal etmesin yazık...​

Bence sen aradaki farkı anlarsın bu zamana kadar derslerine yoğunlaşmadığı halde sınıfını gayet güzel geçen adam şimdi nolduda ders derdine düştü. Ben seni gayet iyi anlıyorum. Sonuçta bir insan ya derslerine düşkündür yada değildir. Birden gezemeyecek derecede ders çalışma sevdasına düşmez.
Aşk ilk başlarda böyledir canım sensiz bir an geçirmez. Ama zamanla güvenini kazandığında senin nasıl olsa arkadaşlarınla çıksan bile dışarda doğru düzgün davranıcanı ve vakitlice eve gidiceni bilir. Bu yüzden içi rahattır.
Ders çalışıyor mudur? Çalışıyordur ama dediği gibi kasmıyordur. İlişkinin ciddiyete binme telaşı bütün erkeklerde olur. Yapman gereken tek şey onu sıkmamak ve kafana göre takılmak olsun. Hatta o sana git gez demiş ya sen olayı abart haber bile vermeden çık. Sorarsa da derslerini bölmek istemedim dersin.

[QUOTE Umutlu_OL_]
Geçmez...

5 yıllık, eylülde nişanla devam edecek bir ilişki için fazla karamsar bir bakış açısı... "Herkes sevgilisiyle gezip tozuyor" demişsiniz ama herkesin sevgilisi sizinki gibi sorumluluğunun peşinde koşmuyor, kendini kısıtlamıyor ve o ilişkilerin hepsi nişanla, düğünle sonuçlanmıyor... O kızların çoğu da yanlarında aylak aylak gezen adamlar yerine sizinki gibi işinde gücünde birini tercih eder emin olun... Kaldı ki eskiden dışarı çıkacağınız zaman "Bensiz asla!" diyen adamın şimdi "Kuzenlerinle, arkadaşlarınla çık" demesi "büyüdüğünü gösterir" ve bu güzel bir haber...

Bana ders çalışacağım yahut işim olduğu zaman "Bana da vakit ayır" diyen bir sevgilim olsa yeterince olgun olmadığını, vaktimi kendimce ayarlayacağımı, asıl onunla bir ömür geçiremeyeceğimi düşünürdüm... [/QUOTE]

Katiliyorum. Biraz sabirli olman ve de son derecede gurur duyman lazim, suan belki sikinti cekiyorsun, ozluyorsun ama dusun, bunu bedel ileriki zaman icin buyuk ve salam bir temel oldugunun bilincinde olman lazim. Hani seni mutlu etmek icin ara veriyor ve bakmisin ki sana zaman ayirmasi derslerinin iyi getmemesine sebep oldu. Peki ya bu son senesinin kaybina mal olursa ozmn ne olacak. Hem evlenecekmissiniz, yani Allah'in izni ile omur boyu beraber olacaksiniz.. Sevdigine biraz daha anlayis goster canim inanki hic pisman olmayacksin.. Birde kendini onun yerine koy, dusun sen ogrencisin son senendesin ve bu senin iicn cok onemli, sevgilin ise calisiyor. Ve biraz olsun seninle vakit gecirmek istiyr, nasil karsilik verirdin?

bizde de durum ters

benim son senem bana ders çalış görüşmeyelim sana mesaj atmayım diyor nişanlım bütünlemeye kalmayım bitsin okul diye ama benim aklım daha çok onda oluyor malesef..

ama ders çalışmak inan bir tarafın sabretmesi ve sıkmaması ile ilgili..
ben de bu yıl haricinde pek çalışmadan geçtim ama hem son sınıf zor hem de artık bitsin diye strese girince daha sıkıyor insan kendini..
finallere kadar sabır

Ders calismaktan daha guzel birsey cok inan, simdi sikiliyor, strese giriyorsundur ama elinde diploma olunca ve Allah'in izni ile bir ise girince bir ohh cekersin.. Ben yeni mezun oldum ve inan unif'te cektigimiz zor gunleri unuttum tekrar okumak istiyorum

orta yol buldum size arkadaşım;;alsın çalışacağı kitabı yada notlarını yanına gelsin yanında çalışsın..sende masum masum ve sessizce ona bak:))) yeterki birlikte zaman geçirmek isteyin..üniversitedeyken ben çok yaptım ve erkek arkadaşımda yaptı bunu..hiçte kalmadan büte verdik o dersleri..

aman canım derdin bu olsun, 5 senelik oturmuş bi ilişkiniz var bu kadar basit şeyler sizi etkilememeli, etkiliyorsa sorun var demektir.
şimdi çıksın gezin tozun, seneye aynı dönemde o dersler hala verilememiş olsun, yine aynı şeyi yaşayın... çok mu güzel olacak?
benim eşim doktor, ihtisas dönemi de bitti, hala oturur önünde 1000 sayfalık 5 tane latince kitap, zor kaldırırım başından benimle bi kahve içsin diye. ne yapayım yani bi ömür gecmez böyle diye, mesleğinde ilerlemek için, geleceğimiz için çalışan bu adamdan boşanayım mı?

demek istediğim buydu işte teşekkür ederim yorumun için...arkadaşında dediği gibi hep böyle değildi....ben yazdım zaten ses çıkarmıyorum veya ders çalışmada demiyorum.....böyle olursa ayrılırım veya ayrılsammı diyede düşünmüyorum...belcilliğide hiç kabul etmiyorum..sadece ve sadece kendini fazla sıkıyor...bir kaç saat veya bir iki gün değil hergün her sn böyle olmasından bahsediyorum..amacımda onu engellemek değil.bana zaman ayırmaya karar veripde yanıma geldiğinde en azından kafasndakileri atmasına yardımcı olmak.normal bi bayan olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…