- Konu Sahibi papatyaprenses
-
Bırakın çalışsın .
Ne güzel demek ki geleceğini düşünüyor sorumluluklarını biliyor.
Son senesi diyorsunuz biraz alttan alabilirsiniz .
Geçici bir durum sonuçta.
Ben evliyim eşim ders çalışıyor kursa gidiyor.
Evliyken daha zor inanın
Bırakın şimdi yapsın yapacağını
Yanınızda gözünün önünde evde çalışmasından iyidir :)
selam arkadaşlar.özellikle tecrübeli olanlardan fikir istiyorum.5.yılına girmiş bir ilişkim var. eylülde nişanımız olacak inş herşey şuan yolunda ben çalışıyorum erkek arkadaşım okuyor ve bu haftada işe başlıyor.sorun şu ki önceden bütün planlarında ben vardım yani bi gün görmese ölürdü.telefonları kırardı.şimdide arıyor ara ara tabi..ama hep ders konumuz hep sınavlar.kafası sürekli notlarında.tamam son yılı onu da anlıyorum.ama artık ben delirmek üzereyim.dışarı çıkalım diyorum normalde bensiz asla diyen aşkım şimdi arkaşlarınla kuzenlerinle çıksan bende ders çalışsam diyor..ayyy deliresim var :84:sinrden çatlıyorum bişey demek canını sıkmakda istemiyorum.hatta hiç olmadığım kadar sakin sabırlı davranıyorum biraz sabrt geçicek diyo..ama işe başlayacak bu seferde...biri bana akıl versin ne yapmam lazım ilgisini biraz daha bana yoğunlaştırması için..böyle hayat geçermi haksızmıyım ama birazda o bana hak verse
Geçmez...
5 yıllık, eylülde nişanla devam edecek bir ilişki için fazla karamsar bir bakış açısı... "Herkes sevgilisiyle gezip tozuyor" demişsiniz ama herkesin sevgilisi sizinki gibi sorumluluğunun peşinde koşmuyor, kendini kısıtlamıyor ve o ilişkilerin hepsi nişanla, düğünle sonuçlanmıyor... O kızların çoğu da yanlarında aylak aylak gezen adamlar yerine sizinki gibi işinde gücünde birini tercih eder emin olun... Kaldı ki eskiden dışarı çıkacağınız zaman "Bensiz asla!" diyen adamın şimdi "Kuzenlerinle, arkadaşlarınla çık" demesi "büyüdüğünü gösterir" ve bu güzel bir haber...
Bana ders çalışacağım yahut işim olduğu zaman "Bana da vakit ayır" diyen bir sevgilim olsa yeterince olgun olmadığını, vaktimi kendimce ayarlayacağımı, asıl onunla bir ömür geçiremeyeceğimi düşünürdüm...
böyle hayat geçermi derken tek yönlü değil onun kendini çok sıkıyor olmasını kastetmiştim ben...ayrıca bana göre bana vakit ayır diyen bi insan seni özlüyor önemsiyor demektir...o sizin gibi düşünse asıl ben bir ömrü onunla geçiremeyceğimi anlardım..zaten vaktini kendince ayarlayacaksa neden çiftiz biz sorusu geliyor aklıma yazdıklarınızı okuyunca ben olayı büyütmedim...sadece en azından yanıdayken aklından derslerini çıkarması için ne yapabilirim bunun için öneri istedim..yinede yazdıkların için sağol
Yazdıklarınıza göre yanınızdayken ders düşünmüyor, ders düşünmekten kolay kolay yanınıza gelemiyor... :44:
Vaktini kendine göre ayarlayıp keyfince gezip tozmuyor, hovardalık yapmıyor ki... Sorumluluklarını yerine getiriyor... Ben bunu takdir ederim; önünüzde gezeceğiniz, eğleneceğiniz, beraber geçireceğiniz bir ömür varken onu kalitelendirmek adına çaba sarf ediyor, yerinde davranıyor diye yorumlarım...Belki çalışma temposunu düşürse daha azına razı olmak zorunda kalacaksınız, "Aferin çocuğa" derim... Herhalde sizin için en iyisini idrak edebiliyordur o da...
Neyse... Ben çift olsanız bile kendinize ait zamanınız ve kararlarınız olması gerektiğini düşünenlerdenim... Hayatımdaki insanın "Bana vakit ayır" demesine lüzum bırakmam çünkü nerede ne yapacağımı zaten biliyorumdur... Belki bu yüzden garip buldum bunu dert etmenizi...
bizde de durum ters
benim son senem bana ders çalış görüşmeyelim sana mesaj atmayım diyor nişanlım bütünlemeye kalmayım bitsin okul diye ama benim aklım daha çok onda oluyor malesef..
ama ders çalışmak inan bir tarafın sabretmesi ve sıkmaması ile ilgili..
ben de bu yıl haricinde pek çalışmadan geçtim ama hem son sınıf zor hem de artık bitsin diye strese girince daha sıkıyor insan kendini..
finallere kadar sabır
demek istediğim buydu işte teşekkür ederim yorumun için...arkadaşında dediği gibi hep böyle değildi....ben yazdım zaten ses çıkarmıyorum veya ders çalışmada demiyorum.....böyle olursa ayrılırım veya ayrılsammı diyede düşünmüyorum...belcilliğide hiç kabul etmiyorum..sadece ve sadece kendini fazla sıkıyor...bir kaç saat veya bir iki gün değil hergün her sn böyle olmasından bahsediyorum..amacımda onu engellemek değil.bana zaman ayırmaya karar veripde yanıma geldiğinde en azından kafasndakileri atmasına yardımcı olmak.normal bi bayan olarakBence sen aradaki farkı anlarsın bu zamana kadar derslerine yoğunlaşmadığı halde sınıfını gayet güzel geçen adam şimdi nolduda ders derdine düştü. Ben seni gayet iyi anlıyorum. Sonuçta bir insan ya derslerine düşkündür yada değildir. Birden gezemeyecek derecede ders çalışma sevdasına düşmez.
Aşk ilk başlarda böyledir canım sensiz bir an geçirmez. Ama zamanla güvenini kazandığında senin nasıl olsa arkadaşlarınla çıksan bile dışarda doğru düzgün davranıcanı ve vakitlice eve gidiceni bilir. Bu yüzden içi rahattır.
Ders çalışıyor mudur? Çalışıyordur ama dediği gibi kasmıyordur. İlişkinin ciddiyete binme telaşı bütün erkeklerde olur. Yapman gereken tek şey onu sıkmamak ve kafana göre takılmak olsun. Hatta o sana git gez demiş ya sen olayı abart haber bile vermeden çık. Sorarsa da derslerini bölmek istemedim dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?