Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok gururum kırıldı, bu kilolarım birkez daha istediğim kişiyle birlikte olmama engel oldu, ve hala hala hala bağırsak gibi gezmeye devam ediyorum, moralim bozuldu çok, yarın diyete tekrar başlıyorum
Tecrübelisin,yeniden neden veremeyesin. Hem bu sefer güzel bir teşvik sebebinde var. Bende bir 10 kilo versem süper olacak. 17 kiloyu ne kadar sürede, nasıl verdin acaba? Bize de bir tüyo versen fena olmaz
ben 75 kilo ile başladım çarşamba günü bugün 73,5 kilo çıktım. bende 12 kilo versem yeterli diye düşünüyorum. bence başaramaamk için bi sebep yok. ben hiç öle uzun diyetler yapamadım ama bu sefer uzun süre yapmayı düşünüyorum.
yazın 89 kiloydum işte şimdi 75 kilo flnım
daha öncede 17 kilo verip 60 kilo olmştum
abur cubur yok protein ağırlıklı beslendim:))
bir de hiç durmadım spor yaptım şimdi de koşu bandı aldım eve yrn gelecek kimse tutamaz beni:))
çok iyi vermişsin bence :)) ya benim en büyük sıkıntım spor yapamıyorum aslında evde bisiklet ve koşu bandı var ama ikisini de kullanmıyorum bile ama 15 gün sonra sıkı bi spora başlicam çünkü bu hafta final haftası o yüzden spor yapamam :) azmin süper zaten böle gidersek gitsin kilolar gelsin zayıf vücutlar :)))
aynen aynen:))
ben geçen bisiklet çevirirken kitap okudum gayet güzel oldu deneyebilirsin bence:)))
aslında diyetteydim ancak 1 haftadır bozmuştum kontrolü kaybetmiş gibi 1 hafta boyunca durmadan yedim taa ki düne kdr, çok sinirlendim iştee