• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkekler aldatmiyor kadinlar da eslerini aldatiyor?

Alyasena

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
4.194
2.631
698
39
Kizlar cok sevdigim dayimin esi yengem 10yillik yuvasini dagitti. Cok uzgunum 2yasinda kizi ortada kaldi. Zoraki cocugu goturmusler ailesi cocuk olmasin demis. Ilk dava da velayeti dayim isteyecek. Mutsuz isen git ac davani bosan aldatmak bayan icinde erkek icinde rezillik. Telefon kayitlarini delil gosterecekler2yildir suruyor iliskim diye itiraf etmis cocugun velayeti deliller isigin da alinabilir. Mi birde dayimin borcu devam Eden evi var suan cok kizgin oldugu icin hicbirsey vermeyecegim diyor gercekten caresiz aglamasi insana cok aci veriyor kimseye yasatmasin Rabbim

Son düzenleme:
bu zamanda bazı kadınlar erkeklerden beter olmuşlar ar damarları iyice çatlamış gözleri çocuklarını bile görmüyor:19:neler duydum gördüm yaşadım artık bu işin kadını erkeği kalmamış:50:dayına ve çocuğuna üzüldüm zaten olan çocuklara oluyor çok yazık

Hep olan çocuklara oluyor. Daha 2 yaşında yahu... Belki de yıllarca annesiz büyüyecek yavrucak. Aldatmanın kadını erkeği hepsi iğrenç de, özellikle çoluğunu çocuğunu gözü görmeyecek kadar bilmem ne sevdasına düşmüş olanlardan tiksiniyorum. Aman ne olacak kim bakarsa baksın. O çocuk her gece annem diye ağlasın çok mu canım? Yıllar sonra da utanmadan çocuklarının karşısına çıkarlar anneyim diye. Yeteri kadar ağzımı bozdum daha bir şey söylemeyeyim. Dayınıza da üzüldüm Allah yardımcısı olsun ama, en çok o çocuğa üzüldüm...

Hep olan çocuklara oluyor. Daha 2 yaşında yahu... Belki de yıllarca annesiz büyüyecek yavrucak. Aldatmanın kadını erkeği hepsi iğrenç de, özellikle çoluğunu çocuğunu gözü görmeyecek kadar bilmem ne sevdasına düşmüş olanlardan tiksiniyorum. Aman ne olacak kim bakarsa baksın. O çocuk her gece annem diye ağlasın çok mu canım? Yıllar sonra da utanmadan çocuklarının karşısına çıkarlar anneyim diye. Yeteri kadar ağzımı bozdum daha bir şey söylemeyeyim. Dayınıza da üzüldüm Allah yardımcısı olsun ama, en çok o çocuğa üzüldüm...
Cocugun gercekten dayindan olduguna eminmisiniz peki hani cocuk 2 yasinda iliskide 2 yil olunca kusura bakma ozel oldu ama

DNA testi dedi ama cocuk dayimin kopyasi bende cocuk Icin agladim dayimin da aglamasi ardindan is cevirmesine oda atlatirda o cocuk Allah yard etsin ona icimiz yaniyor 2.es onu kabul edecek mi o sevgiyi verir mi vs hep aklimizda o var

Dayınız adına ve ufaklık adına üzüldüm:50: benim eşimin ilk eşide aldatmış eşimi...12senelik yuva dağılmış,insanları anlamıyorum...gerçi iyiki aldatmış yoksa eşimle nasıl tanışıp evlenecektim:34:Allah yardımcınız olsun güzelim.

üzücü bi durum :( allah sabır versin bi kadının veya erkeğin yapması ikiside çok tiksindirici bunu yapan birine nasıl çocuk verilecek mal verilecek.. bence araştırın en mahrum kalacak şekilde işlem yapılsın:47:

üzücü bi durum :( allah sabır versin bi kadının veya erkeğin yapması ikiside çok tiksindirici bunu yapan birine nasıl çocuk verilecek mal verilecek.. bence araştırın en mahrum kalacak şekilde işlem yapılsın:47:

Mahkemede aldattgna dair kanit varmi elinde dayinizin

Kizlar cok sevdigim dayimin esi yengem 10yillik yuvasini dagitti. Cok uzgunum 2yasinda kizi ortada kaldi. Zoraki cocugu goturmusler ailesi cocuk olmasin demis. Ilk dava da velayeti dayim isteyecek. Mutsuz isen git ac davani bosan aldatmak bayan icinde erkek icinde rezillik. Telefon kayitlarini delil gosterecekler2yildir suruyor iliskim diye itiraf etmis cocugun velayeti deliller isigin da alinabilir. Mi birde dayimin borcu devam Eden evi var suan cok kizgin oldugu icin hicbirsey vermeyecegim diyor gercekten caresiz aglamasi insana cok aci veriyor kimseye yasatmasin Rabbim

o yavruya çok yazık nasıl verecek vebalini acaba.Allah onun yar ve yardımcısı olsun

Nasıl bir iğrençliktir bu yaa...yazık bebegine yazık adamcağıza..o kadın bunun vebaliyle nasıl yasayacak...Allahım ıslah etsin ve bir an once kurtulursunuz insallah...
Evet aldatmanin kadını erkegi yok ama ne bileyim iste kadın olunca daha bi tiksindirici...Yıllar sonra o cocugun psikolojisi ne olacak annesini ne gözle gorecek...offff cok zor cok...

yuh artık yüzsüzlüge bak ya:47:
çocuga çok üzüldüm ya
ne annesiz olur nede babasız çokta küçük yavrum benim

Back
X