Cocugun gercekten dayindan olduguna eminmisiniz peki hani cocuk 2 yasinda iliskide 2 yil olunca kusura bakma ozel oldu amaHep olan çocuklara oluyor. Daha 2 yaşında yahu... Belki de yıllarca annesiz büyüyecek yavrucak. Aldatmanın kadını erkeği hepsi iğrenç de, özellikle çoluğunu çocuğunu gözü görmeyecek kadar bilmem ne sevdasına düşmüş olanlardan tiksiniyorum. Aman ne olacak kim bakarsa baksın. O çocuk her gece annem diye ağlasın çok mu canım? Yıllar sonra da utanmadan çocuklarının karşısına çıkarlar anneyim diye. Yeteri kadar ağzımı bozdum daha bir şey söylemeyeyim. Dayınıza da üzüldüm Allah yardımcısı olsun ama, en çok o çocuğa üzüldüm...
üzücü bi durumallah sabır versin bi kadının veya erkeğin yapması ikiside çok tiksindirici bunu yapan birine nasıl çocuk verilecek mal verilecek.. bence araştırın en mahrum kalacak şekilde işlem yapılsın
Kizlar cok sevdigim dayimin esi yengem 10yillik yuvasini dagitti. Cok uzgunum 2yasinda kizi ortada kaldi. Zoraki cocugu goturmusler ailesi cocuk olmasin demis. Ilk dava da velayeti dayim isteyecek. Mutsuz isen git ac davani bosan aldatmak bayan icinde erkek icinde rezillik. Telefon kayitlarini delil gosterecekler2yildir suruyor iliskim diye itiraf etmis cocugun velayeti deliller isigin da alinabilir. Mi birde dayimin borcu devam Eden evi var suan cok kizgin oldugu icin hicbirsey vermeyecegim diyor gercekten caresiz aglamasi insana cok aci veriyor kimseye yasatmasin Rabbim
Mahkemede aldattgna dair kanit varmi elinde dayinizin
Kizlar cok sevdigim dayimin esi yengem 10yillik yuvasini dagitti. Cok uzgunum 2yasinda kizi ortada kaldi. Zoraki cocugu goturmusler ailesi cocuk olmasin demis. Ilk dava da velayeti dayim isteyecek. Mutsuz isen git ac davani bosan aldatmak bayan icinde erkek icinde rezillik. Telefon kayitlarini delil gosterecekler2yildir suruyor iliskim diye itiraf etmis cocugun velayeti deliller isigin da alinabilir. Mi birde dayimin borcu devam Eden evi var suan cok kizgin oldugu icin hicbirsey vermeyecegim diyor gercekten caresiz aglamasi insana cok aci veriyor kimseye yasatmasin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?