- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
- Konu Sahibi Anneyimben10
Oz eleştiri zamanı...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mesela çabuk parlayan biriyim samanalevi gibi de hemen sönerim
ama o parladığım zamanlarda da ağzıma geleni sayarım (küfür değil elbette) sen hep böylesin filam filam
karşımdakini o anda paramparça ederim ama çok pişman olurum kısa zaman sonra
sonra binbir takla atarak özür dilerim.
Yapmamam lazım biliyorum, bende sinirlendiğimi anladığım an kapatıyorum çenemi.
Birde ben ota moka ağlayan bir tipim ya
iki dakika konuşamıyoruz arkadaş ciddi ciddi çeşmeleri açıyorum.
Konuşamıyoruz haliyle, üzerini kapatıyoruz.
Çok dertliyim bu konuda tutmam lazım kendimi biliyorum
Benim sevgilimin öyle bi kişiliği varki, hislerini dile dökmez ama bi bakışıyla anlarsınbense hep duymak isterim hiç bıkmam... Beni seviyor musun? Ne kadar seviyosun? sorularımdan illallah geldi 4 senedir
tek tartısmamızda bundandır gereksiz yere ben tribe girerim yoksa bilirim nasıl sevdiğini ama duymakta istiyorum işteee
![]()
oyyy sende fazla abartmışsın yahuhep ondan ilgi bekliyorum:26: bir kerede ben arasam ne olcak ki ama o arasın diyorumsevgilim aslında çok kincidir bi arkadaşıyla sorun yaşasa onu silip atabilir ama biz tartıştığımızda hemen gönlümü almaya çalışır ben buz gibi olurum aşkım falan diyemem bütün gün gereğinden fazla kapris yapıyorum bıkmaz inş benden
bugün şaka yapmış güya evlenince çamaşır makinesi almayacağım evinin kadını ol yıka elinde dedi gülerek ben nasıl bozuldum istemiyom seni dedim
şaka yaptım diye yalvardı ama ne fayda çok inatçıyım malesef 2 saat sonra barıştım:26:
evet maalesef elimden geleni yapıyorum ama o an gelince kendimi durdurmakta zorlanıyorumçabuk sinirlenip parlama bendede oluyor,ama öfkeyle kalkan zararla oturuyor maalesef.
senin işin de zor tatlımBenim sevgilimin öyle bi kişiliği varki, hislerini dile dökmez ama bi bakışıyla anlarsınbense hep duymak isterim hiç bıkmam... Beni seviyor musun? Ne kadar seviyosun? sorularımdan illallah geldi 4 senedir
tek tartısmamızda bundandır gereksiz yere ben tribe girerim yoksa bilirim nasıl sevdiğini ama duymakta istiyorum işteee
![]()
heralde tüm kadınlarda var bu huybende hep sorarım eşime 7 yıldır
ben:aşkııııııııım
o:efendim
ben:beni seviyormusun
o:seviyorum
ben:nekadar seviyorsun
o:çok seviyorum aşkım
ben:nekadar çok seviyorsun
o:herşeyden çok seviyorum
ben:ama ben seni daha çok seviyorum
o:hayır ben daha çok seviyorum
ben:hayır ben daha çok seviyorum
o:aşkım ikimizde birbirimizi aynı derecede seviyoruz hadi uyuyalım![]()
senin işin de zor tatlım
kadınlar her daim duymak ister yahu
bizde böle yaşamaya alışalımben bide ters bişi sölee sevsen böle yapmazsın diye başlıyorum tribe çok çekiyoo beni kıyamam bak şimdi onun yönünden düşününce hak verdim Askerimee:86:
ya bide göstermiyo olsa sevgisini haklıyım diyebilicem ama çok düşüncelidir hissettirir sevgisini hareketleriyle ben tamam bidaha sormicam ama son kez söyle seviyomusun? diyince sinirleniyo tabi bu huyumu yenmem lazım![]()
heralde tüm kadınlarda var bu huybende hep sorarım eşime 7 yıldır
ben:aşkııııııııım
o:efendim
ben:beni seviyormusun
o:seviyorum
ben:nekadar seviyorsun
o:çok seviyorum aşkım
ben:nekadar çok seviyorsun
o:herşeyden çok seviyorum
ben:ama ben seni daha çok seviyorum
o:hayır ben daha çok seviyorum
ben:hayır ben daha çok seviyorum
o:aşkım ikimizde birbirimizi aynı derecede seviyoruz hadi uyuyalım![]()
off hakaten birde askerdeyken hiç çekilmez böyle şeyler. bence sen dönene kadar trip modundan çık. askerden dönünce devam![]()