Hep erkeklermi suçlu ya biz?

ben başlayım eşim erken yatmayı sever bense nette takılırım onunla birlikte uyumamı istese bile geliyorum deyip nete takılır kalırım geç yatarım. halbuki evliliklerde yatağa beraber girmekde çok önemliymiş aradaki sevgi ve sıcaklığın korunması açısından ama gündüz bebişlerden fazla giremiyorum nete napayım bir hobim bu var:( gezmeyede çıkamıyorum bunu bahane edip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.:9:

aslında bu bir bahanemi yoksa hatamı bunuda çözemiyorum ama kendimi suçlu hissettiğim kesin

Son düzenleme:
ben mesela çok dik kafalıyım illa ki istediğim olsun isterim bu da sorun yaşamamıza sebep olabiliyor tabiki erkek arkadaşım ALLAH tan nazımla oynayan biri de pek tepki vermiyor suyuma gidiyor ama bunlar birikir birikir bir gün patlar diye korkuyorum bazen:1:

ben mesela çabuk parlayan biriyim samanalevi gibi de hemen sönerim
ama o parladığım zamanlarda da ağzıma geleni sayarım (küfür değil elbette) sen hep böylesin filam filam
karşımdakini o anda paramparça ederim ama çok pişman olurum kısa zaman sonra
sonra binbir takla atarak özür dilerim.
Yapmamam lazım biliyorum, bende sinirlendiğimi anladığım an kapatıyorum çenemi.

Birde ben ota moka ağlayan bir tipim ya
iki dakika konuşamıyoruz arkadaş ciddi ciddi çeşmeleri açıyorum.
Konuşamıyoruz haliyle, üzerini kapatıyoruz.
Çok dertliyim bu konuda tutmam lazım kendimi biliyorum

ben bugün sevgilime çok ağır bir mesaj attım ilişkimizi bitirdim. patavatsızca davrandım :5:
üzüldüm biraz ne kadar sinirlensemde kendime yakıştıramadım...keşke bu kadar ağır sözler söylemeseydim...

Öz eleştiri yapıyorsak;
Bende çok parlarım alttan alma huyum yok
Zor olduğumu söyler,bazen döver gibi konuşurum
Onun kadar ilişkiye özveririli değilim
Hep o arar sorar
Zaten birazdaha böyle gidersem yalnız kalacağım
:37:

evet kendi hatalarını farkedip yazabilen arkadaşları tebrik ediyorum aklınıza geldikçe yazın kendiniz okuyup düzeltmeye çalışırsınız. öz eleştiri yapabilmek çok önemli ilişkilerimizde.bunu çok fazla yapabilen arkadaş yok sanırım hey hemcinslerim hadiii kendinizi eleştirin, yargılayın sağlıklı ilişkiler için bu kaçınılmaz:1:

Son düzenleme:
ben devam edeyim çocukların bakımı ve 24 saat sürekli evde durmak(cmt-pzr 3-4 saat a.v.mlere gidiyoruz) hiçbir sosyal hayatımımın olmaması, ailemden tüm çevremden uzak olmak beni farklı bir insan yaptı. hamlaşmakmı denir hani o tarz bişey oldu bende. dışarı çıkmadan hep evde dura dura çocukların bakımının verdiği fiziksel ve ruhsal ağırlık ev işlerine karşı beni acaip isteksiz biri yaptı canım yemek yapmak, temizlik yapmak hiç istemiyor. yemek börek tarzı şeyler bazen içime ani bir istek geliyor çeşit çeşit yapıyorum ama genel olarak hiçbirşey yapmak istemiyorum. eee eşlerde yemek istiyor,ütü istiyor ev işleri benim sorumluluğumda sonuçta:1:

hep ondan ilgi bekliyorum:26: bir kerede ben arasam ne olcak ki ama o arasın diyorum:36: sevgilim aslında çok kincidir bi arkadaşıyla sorun yaşasa onu silip atabilir ama biz tartıştığımızda hemen gönlümü almaya çalışır ben buz gibi olurum aşkım falan diyemem bütün gün gereğinden fazla kapris yapıyorum bıkmaz inş benden:50: bugün şaka yapmış güya evlenince çamaşır makinesi almayacağım evinin kadını ol yıka elinde dedi gülerek ben nasıl bozuldum istemiyom seni dedim:36: şaka yaptım diye yalvardı ama ne fayda çok inatçıyım malesef 2 saat sonra barıştım:26:

ben mesela çabuk parlayan biriyim samanalevi gibi de hemen sönerim
ama o parladığım zamanlarda da ağzıma geleni sayarım (küfür değil elbette) sen hep böylesin filam filam
karşımdakini o anda paramparça ederim ama çok pişman olurum kısa zaman sonra
sonra binbir takla atarak özür dilerim.
Yapmamam lazım biliyorum, bende sinirlendiğimi anladığım an kapatıyorum çenemi.

Birde ben ota moka ağlayan bir tipim ya
iki dakika konuşamıyoruz arkadaş ciddi ciddi çeşmeleri açıyorum.
Konuşamıyoruz haliyle, üzerini kapatıyoruz.
Çok dertliyim bu konuda tutmam lazım kendimi biliyorum

çabuk sinirlenip parlama bendede oluyor,ama öfkeyle kalkan zararla oturuyor maalesef.

Son düzenleme:
ben biraz fazla alınganım hemen alınırım ve naz yaparım gönlümü alsın diye ama birgün usanacak diye korkuyorum çok şükür 7 yıldır usanmadı :32::32:

Benim sevgilimin öyle bi kişiliği varki, hislerini dile dökmez ama bi bakışıyla anlarsın:69: bense hep duymak isterim hiç bıkmam... Beni seviyor musun? Ne kadar seviyosun? sorularımdan illallah geldi 4 senedir :59: tek tartısmamızda bundandır gereksiz yere ben tribe girerim yoksa bilirim nasıl sevdiğini ama duymakta istiyorum işteee:69:

Benim sevgilimin öyle bi kişiliği varki, hislerini dile dökmez ama bi bakışıyla anlarsın:69: bense hep duymak isterim hiç bıkmam... Beni seviyor musun? Ne kadar seviyosun? sorularımdan illallah geldi 4 senedir :59: tek tartısmamızda bundandır gereksiz yere ben tribe girerim yoksa bilirim nasıl sevdiğini ama duymakta istiyorum işteee:69:

heralde tüm kadınlarda var bu huy :1::1::1: bende hep sorarım eşime 7 yıldır
ben:aşkııııııııım
o:efendim
ben:beni seviyormusun
o:seviyorum
ben:nekadar seviyorsun
o:çok seviyorum aşkım
ben:nekadar çok seviyorsun
o:herşeyden çok seviyorum
ben:ama ben seni daha çok seviyorum
o:hayır ben daha çok seviyorum
ben:hayır ben daha çok seviyorum
o:aşkım ikimizde birbirimizi aynı derecede seviyoruz hadi uyuyalım :1::1::1::1::1:

hep ondan ilgi bekliyorum:26: bir kerede ben arasam ne olcak ki ama o arasın diyorum:36: sevgilim aslında çok kincidir bi arkadaşıyla sorun yaşasa onu silip atabilir ama biz tartıştığımızda hemen gönlümü almaya çalışır ben buz gibi olurum aşkım falan diyemem bütün gün gereğinden fazla kapris yapıyorum bıkmaz inş benden:50: bugün şaka yapmış güya evlenince çamaşır makinesi almayacağım evinin kadını ol yıka elinde dedi gülerek ben nasıl bozuldum istemiyom seni dedim:36: şaka yaptım diye yalvardı ama ne fayda çok inatçıyım malesef 2 saat sonra barıştım:26:
oyyy sende fazla abartmışsın yahu :1:
o sana takılınca sende ona takıl alınma hemen en ufak şeye bak farkındasın ne güzel
ömür geçmez öyle yıpratırsın kendini
çabuk sinirlenip parlama bendede oluyor,ama öfkeyle kalkan zararla oturuyor maalesef.
evet maalesef elimden geleni yapıyorum ama o an gelince kendimi durdurmakta zorlanıyorum :59:
senin işin de zor tatlım
kadınlar her daim duymak ister yahu

o:aşkım ikimizde birbirimizi aynı derecede seviyoruz hadi uyuyalım :1::1::1::1::1:

bizde böle yaşamaya alışalım :1: ben bide ters bişi sölee sevsen böle yapmazsın diye başlıyorum tribe çok çekiyoo beni kıyamam bak şimdi onun yönünden düşününce hak verdim Askerimee:86:

senin işin de zor tatlım
kadınlar her daim duymak ister yahu

ya bide göstermiyo olsa sevgisini haklıyım diyebilicem ama çok düşüncelidir hissettirir sevgisini hareketleriyle ben tamam bidaha sormicam ama son kez söyle seviyomusun? diyince sinirleniyo tabi bu huyumu yenmem lazım :1:

bizde böle yaşamaya alışalım :1: ben bide ters bişi sölee sevsen böle yapmazsın diye başlıyorum tribe çok çekiyoo beni kıyamam bak şimdi onun yönünden düşününce hak verdim Askerimee:86:

ya bide göstermiyo olsa sevgisini haklıyım diyebilicem ama çok düşüncelidir hissettirir sevgisini hareketleriyle ben tamam bidaha sormicam ama son kez söyle seviyomusun? diyince sinirleniyo tabi bu huyumu yenmem lazım :1:

off hakaten birde askerdeyken hiç çekilmez böyle şeyler. bence sen dönene kadar trip modundan çık. askerden dönünce devam:1:

güzel boğuyormuşsunuz eşinizi bayıldım:1:

Back
X