- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
sürekli konu açıyorum ve konularım genelde kapatılıyor ben haksız konumda olduğum için en son konumda erkek arkdaşımdan ayrılsam mı karşı tarafta başka birisi var demiştim ve bayağı eleştiri almıştım sonradan düşündüm ki haklısınız onunla beraberken bunları düşünmek saçmalıktı karşı tarafla görüşmeyi kabul etmedim ve yoluma devam ettim ama görüyorum ki sevgilimle de olmuyor neden olmuyor diyenler için kendisi benden yaşça makamca en çok ta eğitim durumundan üstünün üstü ve sürekli bunu dile getiriyor ve beni eleştiriyor ben artık bu durumdan bıktım diğer tüm şikayetlerim Faso fiso Tek derdim beni küçük görmesi bir haftadır bunu düşünüyorum bu Nereyr kadar gidecek diye alttan alıyorum
KIzıyorım ama ne var ki ben seni düzeltmeye çalışıyorum diyor yanı bende düzeltilecek ne var allah aşkına hayır yaptığımda birşey olsa sürekli kendisini üstün gösterme çabasında yarı yolda bırakmayayım devam edelim diyorum ama artık çok etkilemeye başladı beni ilerde evlenip boşanmaktan iyidir sizce de düşüncem mantıksız mı
KIzıyorım ama ne var ki ben seni düzeltmeye çalışıyorum diyor yanı bende düzeltilecek ne var allah aşkına hayır yaptığımda birşey olsa sürekli kendisini üstün gösterme çabasında yarı yolda bırakmayayım devam edelim diyorum ama artık çok etkilemeye başladı beni ilerde evlenip boşanmaktan iyidir sizce de düşüncem mantıksız mı