Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hep istedim, hala istiyorum! :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
435
0
- Yurtdışı
Böyle bir ev bulsam ya da böyle bir evde kiraya ciksam bile olur. :) Cok büyük olmasa da olur. Kücük olsun benim olsun. :)

$minimalist-window-seats-with-tidy-bookshelf-decor-590x751.webp

$6a01053701a280970b0120a5d0cf6d970c-800wi.webp

$29.webp

$3490-2--mg-1805.webp

$971034_633796293306276_1678790982_n.webp

$amazing-cat-library-bookcase-plans-with-bay-window-and-even-window-seats-in-front-of-beach-v...webp

$ArchitectureArtDesigns-352.webp

$bay window seating 1.webp

$Bay-Window-Seat-Cushions-Dunn-Home-Theme.webp

$c06309dcbf91.webp

$custom-made-window-seats-bay-window.webp

$dec-hode-room-alcove-435.webp

$interior-furniture-decoration-fast-and-easy-to-build-cool-window-seat-for-minimalist-interio...webp

$n40.webp

$Window-Seats-9.webp

$Windows-With-Style-Farmhouse-Red-Pillow.webp

$Window-Seats-20.webp

$Window-Seat-Design-Ideas3.webp

$Window-Seats-16.webp

$n40.webp

$Window-Seats-20.webp

$window-seat-5.webp

$Window-Seats-34.webp

$window seat jeffers design group.webp

Şöyle cumbalı bir evde yaşayıp pencere önünde oturup camdan bakınmak,kitap okumak filan benim de hep hayalimdi.Amerikan filmlerinde görürdüm ne özenirdim :)

Bencede çok hoş, hele bu aralar bende fena kitaplara sardım, ne güzel kitap okunur oralarda

Zaten en cok insanin kitap okuyasi gelince böyle bir ev hayali kuruyor. :) Bir de güzel müzik dinlenir orada. Derin düsüncelere dalinir... Manzara güzelse etrafi izlerken mayisilip uyunur. Dostla harika kahve icme kösesi olur.

Of of... :26::26:

siz kıtap okurkene,bende bahçeyle ugrassam..
varsa köpegınız onunlada ılgılenırım..

medcezirdekı yaman gıbı,yan eve de beni yerlestırın..:6:

siz kıtap okurkene,bende bahçeyle ugrassam..
varsa köpegınız onunlada ılgılenırım..

medcezirdekı yaman gıbı,yan eve de beni yerlestırın..:6:

:1::1::1::1::1::1:
Öncelikle bir adet fotografli CV`nizi bize iletmeniz gerekiyor. Isi neden istediginize dair 500 kelimelik bir yazi yazmaniz ve bize aylik ne kadar ödeme yapacaginizi belirtmeniz gerekiyor. Varsa hayvanlarla ve bitkilerle olan fotograflarinizi da zarfin icine ilistiriverirseniz sansiniz artabilir. :33::33::33::33:

Ev güzel olunca insan böyle havaya girebiliyor. :3::3::3:

Yok yok biz öyle burnu havada insanlar degiliz, ayni evi paylasabiliriz, evler kocaman. :52::52::52:

Bende cumbalı bir ev isterdim ama güzel bir yere bakacak şöyle manzaralı falan:9:

Bol kitaplikli evlerin hep bi karakteri oldugunu düşünürüm. . Günün birinde benim de olacak.. inanıyorum. Bayildim fotolara...

Back
X