Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuHep istedim, hala istiyorum! :)
Şöyle cumbalı bir evde yaşayıp pencere önünde oturup camdan bakınmak,kitap okumak filan benim de hep hayalimdi.Amerikan filmlerinde görürdüm ne özenirdim :)
Zaten en cok insanin kitap okuyasi gelince böyle bir ev hayali kuruyor. :) Bir de güzel müzik dinlenir orada. Derin düsüncelere dalinir... Manzara güzelse etrafi izlerken mayisilip uyunur. Dostla harika kahve icme kösesi olur.
Öncelikle bir adet fotografli CV`nizi bize iletmeniz gerekiyor. Isi neden istediginize dair 500 kelimelik bir yazi yazmaniz ve bize aylik ne kadar ödeme yapacaginizi belirtmeniz gerekiyor. Varsa hayvanlarla ve bitkilerle olan fotograflarinizi da zarfin icine ilistiriverirseniz sansiniz artabilir.
Ev güzel olunca insan böyle havaya girebiliyor.
Yok yok biz öyle burnu havada insanlar degiliz, ayni evi paylasabiliriz, evler kocaman.