Oooo konu tam benlik. Bunlar ne ki :) sayıyım da gör şimdi :)
Bankamatik sırasında ki 5 kişi parasını çeker, sıra bana gelir, bankamatik arızalanır.
Bir kaç gün içinde, önce balkon kapısının kilidi, sonra kettle, sonra buzdolabı, sonra uydu alıcısı sebepsiz bozulur.
Banyoya girmek üzereyken elektirik kesilir, geldiğinde tekrar banyoya girmeye kalktığımda yine elektirik kesilir.
Bir senedir kullandığım ve ezbere bildigim şifremi bilgisayar kabul etmez. Çek format çek.
1 haftadır evden çıkmaya fırsatım olmamış, otobüse binerim, otobüs öyle bir yer de bozulur ki :) tem in ortasında bozulur, 30 dk başka otubüs bekle :)
Çok güzel giyinmişim, topuklu giymişim, iş görüşmesine gideceğim, merdivenden ben inerim ama topuklar yukarda kalır
koy poşete, sonra doğru eve :)
Bakımı 1 gün önce yapılmış asansöre bir çalışan ile beraber binerim. O istediği katta iner, ben kalırım, neden ? asansör bozulur çünkü
Evlendiğim gün tüm marmara da trafo patlaması yüzünden elektirik kesilir, herkes kuaförde mahsur kalır.
En çok beğendiğim toka ve küpelerim ne hikmetse hep eşi düşer yada kaybolur.
Eskiden de, bir kere iş yerinde, bir kere de minibüste pantolonum arkasının patladığı da olmuştur. Ve her ikisinide hep eve vardıktan sonra farkettiğim :)
off daha neler neler, şimdilik aklıma gelenlerdi bunlar :)