- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Keske kendinde babalik vasfi gormeyenler baba olmasaydilar ama en cokta onlarin cocuklari varHep diyorum önüne gelen anne baba olmasın
Ölse tabiki daha iyi degil hatta sanki babalati tarafindan sevilmeyen cocuklar sanki babalari kaybettiklerinde 2 kere uzulwcwklermis gibi gelir hen babalari kaybettikleri icin hemde hic hissetmediklwri sevgiyi tatma sansini ilelebet kaybetrikleri icinBenim babam yok.
Ölse daha mı iyi hissedeceksiniz?
Biraz şükretmeyi bilin bence.
Acınızı kutsallaştırmak yerine...
Belli bir yastan sonra olmuyor iste bayramdan bayrama anca opebildigin bir insana sarilmak falan ....Siz sarılın babanıza, siz sevin, öpün, samimi olun. O zaman o da olacaktır. Bazen bizim gayret etmemiz lazım.
Yarim degilsin o yuzden oyle hissetme.
Aradigin sevgi icinde mevcut. Disardaki herhangi birinden gormene gerek yok.
Babanin kendisi ile ilgili problemleri vardir belki. Kendine acimayi birak. Bunuda diye diye tukendim artikinsanlar cok seviyor kotu seyleri dusunmeyi kendine acimayi acilarin cocugu olmayi. Yapmayin..
Ölse tabiki daha iyi degil hatta sanki babalati tarafindan sevilmeyen cocuklar sanki babalari kaybettiklerinde 2 kere uzulwcwklermis gibi gelir hen babalari kaybettikleri icin hemde hic hissetmediklwri sevgiyi tatma sansini ilelebet kaybetrikleri icin
Benim yazdiklqrim ne acıtasyon ne demogoji ve eminim bu hissi yasayan tek insan ben degilim zaten buraya sadece icimi dokmek icin yazdim
Babamin kendiyle olan problemlwri oldugu aşikar ama kimsenin problemlerini sıkıntılarini baskalarinin burnundan getirmeye hakki yok diye dusunuyorum
Inanin yadattigi sıkintılarin hicbirssyini anlatmadim belki onlari anlatsam hersey tamamda sevmesi mi eksik kaldi dersiniz
Ama insanin icinde kaliyor iste uzulurdum eskudende ama simdiye kadar hic kalbime sızı olarak oturmamisti bazen insanlarin babalarindan soz ettigi yerlerden kacasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?