• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi yanlış kişiler...

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Mrb kızlar . Ben ki 30 yaşında bi türlü doğru adamı bulamayan. ne zaman biri olsa buraya yazıyorum çünkü sürekli ilginç tipler beni buluyor. biri var şu an hayatimda ama mutlu değilim . Birinci evlenip ayrılmış çocuğu var. İkincisi ağır abi otopark işi yapıyor . kendisini daha önce tanıyorum 12 yıl önce aynı dersane idik bana asıldı ama ben o zaman çocukluk red ettm. sonra bu süreçte evlendi o ayrıldı . bi gün facede birden arkadaş önerilerinde çıktı ben de msj attım görüştük falan sonra aramızdaki arkadaşlik sevgiliğe dönüştü . ama sevgili demeye bin şahit aşkım cnm yok ona ters miş ben aşk adamı değilim soğuk biriyim diyor. Birde ben kpss den yüksek aldimm atancam memur olmamı istemiyor eş çalıştırmak ters miş ona. ben yıllarca emek verdim atanmak tek hayalim di . bi erkek için nasıl vazgeçerim . bi türlü şans gülmüyor biri olsun diyorum oda sorunlu problem li tip çıkıyor . şimdi ayrılmak istiyorum bIrakmıyor napıcam ben

olmadığını mutsuz olduğmu kendisine izah ettim hayatlarımız farklı dedim . olacak dedi . sen benimsin artık dedi . şimdi korku sardı peşimi bırakma z sa diye zaten ilk atama da gitcm büyük ihtimal

eşinden ayrılan erkekleri çok iyi araştırın derim genelde altından bir bit yeniği çıkıyor

Atanınca karşınıza cillop gibi beyler çıkar merak etmeyin. Bu adamı sepetlemeye çalışın. Hayatınızın en güzel donemindesiniz bence 30lu yaşlar bir kadının en verimli olduğu zamanlar. Böyle bir okuzle enerjinizi boşa harcamayın.
Ayrilamiyorum diye bi sey yok, kafanıza koyun ve bitirin.

Eşi boş yere boşanmamiş denekki adamı. Gördüğüm kadarıyla, kadınlar evliliğini kolay kolay dagitmiyor sonuna kadar mucadale ediyor. Aksi, istisnalarda mevcut tabiki ama genel konuşursam bu böyledir. Bu yüzden boşanmış bir adamla, flört, evlilik dusunmek icin 100 kere dusunmek lazim ve neden bosanmis arastirmak lazim. ( tabi kendisine sorarak degil.) Cok iyi bir adam olsa ilk karisi bosamazdı. Konuşmalarindan belli zaten nasil bir tip oldugu.

Adam çok tuhaf egolu zaten sürekli farklıymış gibi çabaları . altında jeep sanki dünya etrafı nda dönüyor gibi bilirsiniz böyle erkekler genel de red edilmeyeceğini düşünürler hep . bnmse atanmak tek hayalimdi hangi kız bu hayalinden vazgeçer karşısında ki çok iyi adam olsa bile aklı sıra ben sana istediiğin hayatı suncm senin parana ihtiyaç yok der gibi

Ona James Blunt'tan Goodbye My Lover şarkısını yollayın.

Goodbye my loveeerr, goodbye my frieeeend... :)

Şaka bir yana, bırakacak yani yapacak bir şey yok. Sen benimsin ne ayrıca, ııyy. Gözümde kırolar kırosu bir adam canlandı. Dediklerinin hiçbirini yapmıyorum, yapmayacağım, seninle bir ilişkimiz olamaz deyin, güzelce de atanın. Telefon numaranızı falan da değiştirin ulaşamasın bir daha.

Hastayım işim var misafir var deyip buluşmayı kes.
Atanınca da hattını vs değiştir.

Ona James Blunt'tan Goodbye My Lover şarkısını yollayın.

Goodbye my loveeerr, goodbye my frieeeend... :)

Şaka bir yana, bırakacak yani yapacak bir şey yok. Sen benimsin ne ayrıca, ııyy. Gözümde kırolar kırosu bir adam canlandı. Dediklerinin hiçbirini yapmıyorum, yapmayacağım, seninle bir ilişkimiz olamaz deyin, güzelce de atanın. Telefon numaranızı falan da değiştirin ulaşamasın bir daha.
evt numaramı değiştireceğim son çare. Çünkü adam red edilmeyi hazmedemiyor

Bir kadın çocuğu da varsa Kolay kolay bosanmaz. Kim bilir ne yaptı da bosandilar hiç sordun mu. Ayrıca o kadar yıl emek vermişsin atama bekleyen kaç tane mezun var. Bu fırsat bir daha ele geçmez böyle bir sevgili için tepilmez.

evt numaramı değiştireceğim son çare. Çünkü adam red edilmeyi hazmedemiyor

Siz reddedince hazmeder artık yapacak bişey yok. Mis gibi olabilecek kariyerinizi, hayatınızı ağa dizilerinden fırlamış gibi duran bir adam için heba etmeyin yani.

Koca olsa evlilik devam ettirilemeyecek(ki ilk karışı çocuk olmasına rağmen boşamış) evlat olsa bulaşık eldiveni ile sevilecek adam için mi hayallerinden,mesleğinden vazgeçeceksin.
Ayrılamam diye bir şey yok yeteri kadar irade ve dik duruş yok bence.Kararlı ol,bırak kurtul.

Yanlis adamlar sizi bulmuyor , siz yanlis adamlari buluyorsunuz. Sonra da ayrilsam mi , nasil ayrilirim dusunceleri olusuyor.

Birakmiyor ise biraktirmanin yolunu bul. Sinir oldugu ne varsa yap.

En sinr olduğum böyle tipler insanı ezmeye çalışıyor sırf zengin diye bide dioki bugüne kdr isteyip de alamadığım bişi olmadı tam kro lafı nerden bulaştım Allahım :KK43:

Back
X