• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep platonik takılmak

rakbenadam

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
580
471
303
33
Merhaba kendimde aşmak istediğim sorunum şu ben hep platonik takılıyorum :D
Fiziksel olarak ilgi çeken biri değilim ve çok konuşkan da değilimdir.Bi ortama girince aa bu kız diye öyle göze çarpmam yani.İlişkilerim hep laylaylomdu ciddi ilişki istiyorum artık ama karşı tarafı nasıl çekebilirim bilmiyorum birinden hoşlanınca konuşamam onla. konu bulamam ya da cevap vermem öyle muhabbet ortamında hep sessiz kalırım.
Mesela bi çocuk var ilgimi çekiyo bence bende onun ilgisini çekiyorum fazla muhabbet kuramıyorum ama. bi yerde tıkalı kalıyoruz.Ben ona ilgimi nasıl belli edebilirim ve eğer varsa ilgisi onu nasıl canlı tutabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Eğer gerçekten ilgi çekemeyen biri olsaydınız laylaylom ilişki bile yaşayamadınız.

Ayrıca hem ilgi çekemediğinizi söylüyorsunuz hem de ilişkiler yaşadığınızı ve birinin ilgisini çektiğinizi falan... Karışık durumunuz.

O zaman elbette bazen yanlışlıkla ilgi çekiyorum lakin yarım kalıyo bi neticeye varamıyorum diyeyim. karşı tarafı kendime bağlayamamak gibi.

oncelıkle cnm kendıne guven.. karsındakı ınsan senı yemıcek sonucta. konus herseyden konusulur aıleden sınema tiyatro amaclar anılar gundelık ısler vs. yeterkı cool ol. kendıne guven.

Back
X