65 metrekare evin 4 saat neyini temizliyorsun yaSelam arkadaşlar 1+1 65 metre kare evde oturuyorum günde 4 saat genel temizlik yapıyorum yinede evim gözüme hep pis geliyor temizlik yapsanda kendini göstermiyor birde bebegim var onun dagınıklıgı cabası yinede şükürler olsun ama bu dar ev beni çok boğuyor benimle aynı sorunları yaşayanlar varmı
Benim günlük ruttim işim yatak topluyor evi süpürüyor mutfagı topluyorum hergün wc banyo domestoz ile yıkıyorum ama ayrıyeten mutlaka Bi iş çıkıyor ya buzdolabı silerim ya kapı bide haftada bir cam silerim çok toz oluyor evim giriş oldugu için bilmiyorum bebekte beşeyler çok döküyo bide bıraz takıntılıyım bazen ağlayasım geliyor evi temizlesemde pis hissediyorum yani oturamıyorum taki saat beşe kadar sonra yine yemek mutfak toplama çay derken koşturma hiç bitmiyorSelam arkadaşlar 1+1 65 metre kare evde oturuyorum günde 4 saat genel temizlik yapıyorum yinede evim gözüme hep pis geliyor temizlik yapsanda kendini göstermiyor birde bebegim var onun dagınıklıgı cabası yinede şükürler olsun ama bu dar ev beni çok boğuyor benimle aynı sorunları yaşayanlar varmı
Keşke bende biraz öyle olsam165 metrekare evde oturuyorum hiçbi zaman günde 4 saat temizlik yapmadım. Üstelik eski ev, üşenirim ben
Arkadaş ince temizlikten bahsediyor sanırım. Ev işi yaparsan bitmez yapmazsan biter; bu kadar.
Dediğiniz gibi küçük ev kolay toplanıyo ama kolayda dagılıyo eşyam normal ama detay temizlik hergün çıkıyor mesela bugun kapıları sildim yarın camlar toz oluyor veya oğlum koltuga bişey döküyo vs hergün detay temizlik bişey çıkıyor65 metrekare evin 4 saat neyini temizliyorsun yaçok eşyan mı var? bi tarafı toplarken öteki tarafı mı dağıtıyorsun atıp öteleyip falan? ev dar geldiğine göre büyük ihtimalle eşyan çok ve mobilyaların evine uygun değil.
Evim eski ve çok küçük giriş oldugu içinde hergün sil süpür yapıyorumAy eviniz küçükmüş 4 saatte napıyorsunuz. Benim ev 160 metrekare 1 saatte bitiririm. Eski yapı mı eviniz? Eskiyse temizlik yapılmış gibi görünmüyor yapıdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?