Hep terk edilen taraf oluyorum ...

Darkness_EarTh

Benden Ayrı Rüyadasın...
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
479
18
68
33
İstanbul
Başlıkta da dediğim gibi hep terk edilen taraf oluyorum.Sebep de hep aynı; Karşı tarafın cinsellik istekleri...
Ben her defasında karşımdakine çok güveniyorum,tek aptal yönüm bu.Çıktığım kişilerle oyun oynamıyorum ve sonuna kadar götürmek istiyorum ama nedense karşıma çıkanların aklı hep 10 karış havada oluyor.Bu son çıktığımda o istekte bulundu ''hayır'' dedim 5 gündür aramıyor.Ayrıldık mı yoksa tavır mı yapıyor onu bile bilmiyorum.

Gerçek prensi bulmak için çok kurbağa öpmek gerekebilir bazen..
Bunda anormal bişey yok. Ama kötü bir namla anılmak istemiyorsan bırak o seni bulsun..

Olduğu "kadar" olmadığı "kader" diyip geçeceksin canım yapacak bişey yok..
Demek ki kaderin henüz çıkmamış karşına.

bu herkesin başına gelen birşey inan bana .kendini suçlama .bekarken benimde başıma gelmişti .birinle çıkmaya başlayacaktık taa en başında cinsellikle ilgili görüşlerim sordu bende ters tepki verdim baktım bidaha ne aradı ne etti .böyle tiplerde var maalesef en iyisi uzak dur aramazsa aramasın salla .

1000 kerede terk edilseniz doğru bildiğinizden şaşmayın.

Hayatı ortak değerleriniz olan biri ile paylaşmak güzeldir.

Gerisi çok zorlama olur,gerek yok:ssz:

Ben bunu istemelerini tuhaf olarak görmüyorum tabi ki normal ama sanki o yaşandıktan sonra bitecek gibi ve beni sırf bu yüzden terk eden kişi sizce beni gerçekten seviyor olabilir mi? :(

Ben bunu istemelerini tuhaf olarak görmüyorum tabi ki normal ama sanki o yaşandıktan sonra bitecek gibi ve beni sırf bu yüzden terk eden kişi sizce beni gerçekten seviyor olabilir mi? :(

Tabii ki de hayır.
Ha bir de seven erkek sevişmek istemez değil -sevdiğini istemeyecek kimi isteyecek?- bence olay seven erkek sevişmek ister tabii ama sizden çekinir, söyleyemez.
Oldu ki söyledi ya da ima etti ya da siz baştan tepkinizi koydunuz siz hayır diyorsanız konusunu açmaz, cesaret bile edemez. Çünkü kaybetmek istemez, saygı duyar, kıymet bilir.
Böyle zorbalara pabuç bırakmayın.
Bu yüzden terk edeni de ilk defa görüyorum bu arada.
Çok şaşırdım. Hani öküzlük vardır da bu kadar da açık yapılmaz ki bu.

Son düzenleme:
Gerçek prensi bulmak için çok kurbağa öpmek gerekebilir bazen..
Bunda anormal bişey yok. Ama kötü bir namla anılmak istemiyorsan bırak o seni bulsun..

Olduğu "kadar" olmadığı "kader" diyip geçeceksin canım yapacak bişey yok..
Demek ki kaderin henüz çıkmamış karşına.

....................

Hayırlısı diyelim

Son düzenleme:

Seven erkek zaten bekler böyle istekde bulunmaz. Davranışınız nasıl bu sinyali verebiliyorda olabilirsiniz ?

Ne olur ise olsun böyle istekde bulunan erkek arkadaşın ile sırf ayrılmayız düşüncesi ile birlikte olma o sana mecbur değil sen ona senin içinde normal ise hayatını yaşa yok sonra kaldıramam diyorsan sakın ama sakın bulaşma sonra kendine şaşırırsın ben neler yapıyorum diye.

Kendisi ortaokul terk,ben de üni.ye gidyorum 2.sınıf. Dün gece msj attı ''Sen okuluna bak benim kendime hayrım yok sana nasıl olacak.Kendin gibi okumuş birini bul.İlerde beni anlayacaksın.İyiki de beni bırakmş diyeceksin'' diye. Yeni yeni şeyler çıkıyor... oooff bu ne yaaa :43:

Back
X