Hep üzülcek değiliz ya..Bugün en çok neye güldünüz?

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Kızlar bugün sizi ençok güldüren ne oldu :utangac: Şöyle doya doya gülerek?

Maç izlerim ben,anneme sordum bugünkü Milli Takım'ın maçında Arda güzel gol attı mı diye? Annem de "Aman kızım patatesleri tavaya atıyordum göremedim!" dedi.Ben de "Tamam annecim bundan sonra haber verelim sen patatesleri tavaya atarken kimse gol atmasın" dedim kaydirigubbakcemile3
İyi,çok komik olmayabilir ama o an çok sırıttım :)

çok güzel bi konuymuş canımm:)

bizde bu akşam teyzemlerde iftardaydık eniştem teyzemin ağzını eğdi ona çok güldümmm :))

Ben az önce çok güldüm bakmadan geçmeyin harika saç ve makyaj modelleri denmiş topiğin birinde , içeriğine bir girdim yapılan makyajlara yorumlar, kusacağım bu teyze beni döver mi (makyaj agır olunca manken teyze gibi olmuş ) delikafadulden alemsiniz kızlar hihoyyyt

annem çok titizdir hastalık derecesinde delikafaduldendelikafadulden bugün temizlik yapıyorum bende bırak kendi halime beni anne dimi :) ama yokkkk

balkon yıkıyordum annem geldi başıma
-balkon kenarlarını sildin mi yavrum unutma
-sildim anne (doldurmuşum bulaşık deterjanını yere ama daha yaymadım fırçaayla )
-bakım bir nasıl sildin
-sakın gelme bak kayarsın anne derken herşey o an bir anda gelişti. bir ses duydum culukk ! :1: annem küt popo üstü oturdu yere allahtan çok hızlı düşmedi ya ama komikti dedim herşeye karışırsan böyle olur :1: çok şükür belde falan agrı yok çok güldüm o haline sonrada nazlattım biraz kıyamam ona ama tipi çok komikti :1::1::1::1:

Babam facebookda bi video izliyodu komikti gerçekten delikafadulden

bu bayram memleketlere gidemedik bende eşime bekarken yaşadığım bayram anılarımı anlattım
baya güldük kaydirigubbakcemile3

bir tanesini paylaşayım

bayramda evimize gelen misafirleri evin kızı olarak kapıda ben karşılardım klasik ağırlama şekli işte salona alır hoşgeldiniz der ellerini öperdim çekilirdim bir köşeye otururdum canım anneciğim konuşacak lafı kalmayınca
- temmuz kızım misafirlere hoşgeldin dedin mi?????
-sempatiksalakcinni
bende annemin suratına bön bön bakardım ne yapıyorsun sen anne der gibi
gelen misafirlerde boş durur mu
-dedi annesi dedi

bu olay çok başıma geldi her defasındada anneme kızar ben çocuk değilim derdim ( yaşta bu arada 11-12 falan)

eşime bu hadisenin canlandırmasını yaptım baya bi güldük

hey gidi günler hey hem güldüm hem ağladım

az önce eşim bi sarılayım dedi bende ayakdaydım
Mutfağa kaçtım ışığı yakmadan saklandım içeri girince böööööö diye korkuttum ama korkacağını bilmiyordum
Çok korktu buna gülünür mü demeyin valla yerlere yattık gülmekden:roflol:

gazete ve netteki haberlere bir de maç vardı az evvel galiba bi böğürtü oldu ona güldüm, şiddetlerini unuttuğum için hangisi en bilemedim, şu hayata bak işte bu kadar da sosyal birisiyim :delphin:
popom büyüdü oturmaktan

kankim yengemle :)) msn de konuşurken bi şiir buldum pc den onada yolladım karşılıklı 10 dk güldük
eccik terbiyesizde olsa harika yazılmıştı doğrusu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X