Hep üzülen kızlar mı?

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Anlamıyorum kızlar hep ezilen üzülen bizlerizz...

Bri arkadaş nişanlısı tarafından aldatılmış düğüne 5 kala...ne bu yaaa..önceden vicdan azabı cekiyordum erkekleri tiye alıyordum die.şimdi anladım ki...salla gitsin acımaa..yuz verme...vur yuzunee...aldatıyorsa sende aldat...güvenmee...eeee biz napcaz pekii...

Oysa sevmek güvenmek hakkımız değilmii....

ama öteki türlü kötü davranın ca ilgisiz kalınca sana acayip değer veriyorlar.anlamadım ben kuralı

mesela ben birinden hoşlanıyorum hep onlan görüşmektanımak istiyorum..öle oldukca uzaklaşma oluyor gibi..

ama tam tersi uygulama olduğunda mesela o insanla görüşüyorsn ama başkasıda var bu sebepten ötürü soğuk mesefeli oluyorsn..

öle birşey oluyor ki o ilgisiz adam pervaneee

illaki bölemi olması gerekkkkk

tubanın dediği gibi

illaki aldatma mı gerek yok ağlatmakmı??

ee insanlar çiyy süt emmiş asla yapmaz demiyeceksin hele erkekler herşey beklenir :47:

Tabiki de erkekler herşey yapar yani . Benim 2 sene çıktığım kişi beni burnumun ucundaki bir insanla aldattı bu kadar düşük biriydi şimdi gülüyorum geçiyorum. Ama şöyle bir durumda var erkeklerde bize bizlerin onlara yaklaştığımız gibi yaklaşıyorlar. Erkeğinde kızında aldatanı var ve bu yüzden iki iyi insan asla birbirini bulamıyor :)

Üzülecez diye de aşktan da vazgeçilmez ki..:39:

Burada şöyle bir cevap görmek beni öyle mutlu etti ki .:16::16:

Tabiki her zaman erkekler üzmüyor.
Kadınların da erkeklerin de üzdüğü zamanlar, iyisi kötüsü var mutlaka.
Hmm üzülüyorum diye birilerini kasıtla üzecekseniz sizlerin de sizi üzenden farkınız kalmayacaktır.

Üzülen kızlar...Bu asla değişmez...
Ama kendi çapımızda rahatlamanın yolu yazmak bence..Size yaptıklarını,haksızca davrandığı zamanları,kendinizin de yaptığı hataları mektup olarak yazın
Sonra zamanı geldiğinde verin ona..
Okudukça hak verecektir. Belli etmese de verecektir. diye düşünüyorum

Anlamıyorum kızlar hep ezilen üzülen bizlerizz...

Bri arkadaş nişanlısı tarafından aldatılmış düğüne 5 kala...ne bu yaaa..önceden vicdan azabı cekiyordum erkekleri tiye alıyordum die.şimdi anladım ki...salla gitsin acımaa..yuz verme...vur yuzunee...aldatıyorsa sende aldat...güvenmee...eeee biz napcaz pekii...

Oysa sevmek güvenmek hakkımız değilmii....

hak edene...............

evet hep üzülen kızlar ve erkekler zerre kadar acımaz kırmak istediğinde kırar,ne kadar üzülür asla düşünmez,,
bilmez bile o bayanda nasıl acılar birakır,gercekten biz kadınlar bu kadar acımasız olamıyoruz,
erkeklerin karsısında sevdiği ya da ya da sevmediği kadın olması farketmez...
eger iş kırmaksa acımaz,,en iğrenc sekilde kırar,acaba bunu söylemesem mi gururu kırılır belki diye bile düşünmez...
acımayacagız aslında bende hep kırılmasın diye yaklaşırdım karşımdakine ama hep kırılan ben oldum,,
hem de yüzüme söylendi herşey,,hiç bana acınmadan,nasıl bir hisse kapılacagım düşünülmeden...

Back
X