Oglum bile huzursuz birtanem cunku teyzesi yogun bakimda sana bu sitede yazilanlari okutmustum hatirliyormusun ablacim?
Bu sefer 2 cocugun olmasina ragmen korktugunu soylemistin bana dogumdan korktugunu neden korktun ki abla korkmasaydin belkide gelmeyecekti basina.
Keske seni hic uzmeseydim.
Asla kontursuz kalmazdim ben ama dun ablam aradi hatta onunda konturu yoktu odemeli atti ve sans iste ilk defa benimde konturum yoktu ve konusamadik belkide son kez duyacaktim sesini ama olmadi.
Insallah iyilesirsinde telefonda degil yuYuze duyarim sesini kurban oldugum.
Ablaaaa.
Sana birsey olmasin olur mu hissediyormusun bilmiyorum ama suanda baska bir sehire ambulansla yol almaktasin bir yerin aciyormu bilmiyorum.
Git ve sag saglim bebegine cocuklarina ve bize don!
Yoksa sana cok kizarim ama kusemem sana bilirsin cunku SENI SEVIYORUM....
ALLAHA EMANET OL VE GEL MUTLAKA GEL BENI DAHA FAZLA AGLATMA OLURMU?
Bu sefer 2 cocugun olmasina ragmen korktugunu soylemistin bana dogumdan korktugunu neden korktun ki abla korkmasaydin belkide gelmeyecekti basina.
Keske seni hic uzmeseydim.
Asla kontursuz kalmazdim ben ama dun ablam aradi hatta onunda konturu yoktu odemeli atti ve sans iste ilk defa benimde konturum yoktu ve konusamadik belkide son kez duyacaktim sesini ama olmadi.
Insallah iyilesirsinde telefonda degil yuYuze duyarim sesini kurban oldugum.
Ablaaaa.
Sana birsey olmasin olur mu hissediyormusun bilmiyorum ama suanda baska bir sehire ambulansla yol almaktasin bir yerin aciyormu bilmiyorum.
Git ve sag saglim bebegine cocuklarina ve bize don!
Yoksa sana cok kizarim ama kusemem sana bilirsin cunku SENI SEVIYORUM....
ALLAHA EMANET OL VE GEL MUTLAKA GEL BENI DAHA FAZLA AGLATMA OLURMU?