kıslar ben eşimle 1,5 yıllık evlıyım ve eşimle yemek konusunda pek anlaşamıyoruz kayınvalıdem çalışan bayanmış çogunlukla kahvaltılık bi çogumuzun sevdıgı kızartma borek yada makarnayla gecıstırmıs mönüleri sadece evde oldugu gunlerde zor zahmetlı yemeklerı yaparmıs.:sinifsinif:eşim okadar sevıyokı kahvaltı turunu ben eve gıdıyorum işten cıkmısım yorgun argın yemek yapıyorum yemekte ne var dıyo patates yemegı dıyorum surat asılıyo :dilcikar:sucuklu yumurta yapsaydın demezmı sınırlerım hopluyo zaten gergınım bıde elıne saglık demıyoda.... yemegı yıyo ama kırk naz la sevdırmem lazım bunları (pırasa ıspanak patlıcan yemegı vs.)
en azından haftada bır ıkı defa kahavltı turu hazırlıyorum o gun pek keyıflıyız sonraki gun aynı ssurat :1closedeyes:
yapmayım sebze turu dıyorum olmuyo onu yemeyede ıhtıyacımız var her gun kahvaltı turu yıyemem kı.mafoldumbennapacam bılmıyorum sızın eslerınız ne alemde yada nasıl bı yol ızlıyosunuz.sımdıden tsk ederım opuldunuzopuyorumnanaktan
en azından haftada bır ıkı defa kahavltı turu hazırlıyorum o gun pek keyıflıyız sonraki gun aynı ssurat :1closedeyes:
yapmayım sebze turu dıyorum olmuyo onu yemeyede ıhtıyacımız var her gun kahvaltı turu yıyemem kı.mafoldumbennapacam bılmıyorum sızın eslerınız ne alemde yada nasıl bı yol ızlıyosunuz.sımdıden tsk ederım opuldunuzopuyorumnanaktan