Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya seda adasım benım kader aynı ısımlerde aynı ınamıyomya kaydirigubbakcemile3
gercekten bazı hanımlar var hıc yemek yapmıyo esleı gıkk demıyo daha da kadın uste cıkıyo he valla yemezse yemesın ben ustune dustukce sımardı o valla mafoldumben
burda bole konustuguma bagma sızın yanınızda havaya gırıyom evde yıne aynı sedayım ye askım ama ne olur ya valla cok guzel olmus bı tadına bag bari falan dıyom nazlanıp duruyo off offff bı gun hakkaten ıyı sopa yıyecek bendenklava::icecream:
valla ya isimde aynı kaderde hayret... hayatım üstüne gittikçe inatlaşıyorlar yemiyorlar koycaksın önüne ister yesin ister yemesin keyfi bilir ben yaptım dersin hiç olmazsa bende senin gibiyim içim rahat etmiyor hani annelerimiz tok olsak bile hep bizi aç zanneder yedirmeye uğraşırlardı ya bizde şimdi eşlerimize öyleyiz sanki hep açmış gibi geliyo ekmekte yemiyor akşamları diyom sen doymamışsındır şunu getriyim yemek ısıtayım yok aç olduğunu biliyorum üstelik. yememek için bazen erken yatıyor bazen yoğurtla felan kapatıyor bende erken yiyince kilo almazsın böyle daha kötü diyorum ama dinleyen yok. Bende baharda hamilelik düşünüyorum artık tek çeşit beslenemem eşim yüzünden o yüzden çeşitli yapcam her hafta her besinden yapcam artık yer yemez keyfi bilir...
benimki sadece tavuk yemiyo ama asker dönüşü bıktığı yemekleri bidaha yiyeceğini sanmıyorum(pırasa karnıbahar patates hindi vs. yemeklerden tiksindirmişler adamı !!=)
Bence de :lepi:
Bak hiç uğraştırmıyo seni.. zahmetsiz koca kaydirigubbakcemile3
ONUN ISTEDIGI GIBI YAPMAYA CALISYOM AMA BAKALIM DAHA BI DEGISIKLIK YOK SEN 3,5 YILLIK EVLIYMISIN AZ DAHA SABREDEYIM BELKI DEGISIR boshayallersmile OPTUM CANIM opuyorumnanaktanBenim eşim canım patlıcandan başka hiçbir sebzeyi yemiyordu evlendiğimiz de ne sebze nede bakliyat şuanda 3,5 yıllık evliyim çocuk gibi hep onun sevdiği şekilde yaptım yemekleri
(etli) şuan ne koyarsam sofraya onu yiyor. Bağışıklık sistemi çok zayıftı şuan kolay kolay hasta olmuyor Allaha şüküropuyorumnanaktanhihoyyytcokacimcoook
Canlar ben de hamilelik için uğraştığım için diyet ve beslenme uzzmanı böyle bir öneri getirdi..Her besin grubundan yemiş oluyorum böylece..
Haa bu arada eşlerin annelerine fazla yüklenmeyin kızlar yaaa... Benim erkek kardeşim de böyle.. Önüne her öğün kahvaltı makarna köfte versen hayır demez... Ama ne et(köfte ve döner hariç) ne balık ne tavuk yemez... Ispanak kabak kereviz fla nyemez.. miley yaprak sarma diye ölür bizimki ağzına koymaz...
Bunun anne ile ilgisi yo diğer erkek kardeşimi ve beni de büyüten aynı aanne, babamın mide rahatsızlığından folayı her öğün taze yemek pişiren, salatası sebzesi eti eksik olmayan bir evde doğduk büyüdük.. Aa yok yok yok... 3 kardeşiz bir tek ortancamız yemiyo.... Şimdi bizim gelin de annema çatacak, alıştıramış anası kolayına gitmiş kahvaltı koymuş önüne dese haksızlık olmaz mı anneme.. Diyorum yaa, bırakın yemek pişirmeye üşenmeyi, öğlen yenen yemek akşam yenmezdi bizde ona göre pişerdi, öğlene yetecek kadar öğlen için akşama yetecek kadar akşam için... iz epimiz o yemeklerden yerken kardeşim yemezdi... aç bırakmak yedirmemek de çare olmazdı, yemez de yemez...
Bazıları böyle cins oluyo işte...
benim erkek arkadaşımda hiç bişey yemiyoneden böyle bu erkekler yaaa
et,balık,tavuk,peynir,yoğurt,yumurta,süt,sarma,dolma,patlıcan,tazefasulye,kereviz,pırasa,ıspanak yemez...
mercimek çorbası dışında çorba yemez,salçalı spagetti dışında makarna yemez...
tereyağı yemez zeytin yemez.ay ne bilim...salam sucuk sosis yemez...maydonoz ve nanenin grdiği şeyleri yemez:....
daha vardırda bunlar geldi aklıma..
şimdi askerde mesela...herkes dio askerde alışır merak etme.geçen gün sordum yemediğin şeyleri yiomusun dedim HAYIR dedi...kantnde de bisküviden başka bişi yok...aç yani bnmki....![]()