hepatit b rahatsızlıgı gecırenler

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar bugun esımın aldıgı tahlıl sonuclarında karacıger enzımlerı yuksek cıkmıs annem hepatıt b hastası ve sadece kanla bulasabılcgını bılıyorum ben acaba esımdemı oldu hepatıt cok kusku ıcındeyız olbılırmıkı

kızlar bugun esımın aldıgı tahlıl sonuclarında karacıger enzımlerı yuksek cıkmıs annem hepatıt b hastası ve sadece kanla bulasabılcgını bılıyorum ben acaba esımdemı oldu hepatıt cok kusku ıcındeyız olbılırmıkı

Eğer sende de varsa hepatit b eşine de bulaştırmış olabilirsin.

Zaman kaybetmeden gidip tahlilleri yaptırın. Gerçi hepatit b'nin bir tedavisi yok ama en azından virüsü kapmamış olan taraf aşılarını vurunur ve bağışıklık kazanır.

Eğer sende de varsa hepatit b eşine de bulaştırmış olabilirsin.

Zaman kaybetmeden gidip tahlilleri yaptırın. Gerçi hepatit b'nin bir tedavisi yok ama en azından virüsü kapmamış olan taraf aşılarını vurunur ve bağışıklık kazanır.

ben aşılıyım cnm annmdende kapmasi mumkn olamazki yaa

ben aşılıyım cnm annmdende kapmasi mumkn olamazki yaa

Bu o kadar yaygın bir virüs ki annenden kapması gerekmiyor. Bence eşin test yaptırsın ve sende bağışıklığın devam ediyormu diye baktır çünkü 5 yada 10 yılda bir aşıların yenilenmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Cnm ben hepatit A hastalagi gecirdim hepatit A B C diye ayriliyor bildigim kadariyla ! Allah sifasini versin doktora gidin

Back
X