Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugun esımın aldıgı tahlıl sonuclarında karacıger enzımlerı yuksek cıkmıs annem hepatıt b hastası ve sadece kanla bulasabılcgını bılıyorum ben acaba esımdemı oldu hepatıt cok kusku ıcındeyız olbılırmıkı
kızlar bugun esımın aldıgı tahlıl sonuclarında karacıger enzımlerı yuksek cıkmıs annem hepatıt b hastası ve sadece kanla bulasabılcgını bılıyorum ben acaba esımdemı oldu hepatıt cok kusku ıcındeyız olbılırmıkı
Eğer sende de varsa hepatit b eşine de bulaştırmış olabilirsin.
Zaman kaybetmeden gidip tahlilleri yaptırın. Gerçi hepatit b'nin bir tedavisi yok ama en azından virüsü kapmamış olan taraf aşılarını vurunur ve bağışıklık kazanır.
Eğer sende de varsa hepatit b eşine de bulaştırmış olabilirsin.
Zaman kaybetmeden gidip tahlilleri yaptırın. Gerçi hepatit b'nin bir tedavisi yok ama en azından virüsü kapmamış olan taraf aşılarını vurunur ve bağışıklık kazanır.
Bu o kadar yaygın bir virüs ki annenden kapması gerekmiyor. Bence eşin test yaptırsın ve sende bağışıklığın devam ediyormu diye baktır çünkü 5 yada 10 yılda bir aşıların yenilenmesi gerekiyor.
irsi varsa kesin odur canım. bizim ailede de irsi herkes ameliyat oldu. safra karaciğere yapışık olduğundan ordaki taş çamur iltihap enzimleri yükseltiyor