Hepatite bağlı karaciğer hastasıyım aşılama yaptırdım tutarmı acaaba

Marbling8782

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
3
0
6
35
İstanbul
3,5 yıllık evliyim.bağışıklığa bağlı sirozum ilaç kullanıyorum kortizon vs.tabiki ilaçlardan dolayı biraz kiloluyum.3 kez klomenle tedavi oldum 4 kezde femara kullandım olumlu sonuç alamadık.5 gün önce aşılama yapıldı tutarmı bilmiyorum ama ümitlerim tükenmek üzere bu arada 26 yaşımdayım.biliyorum çok nadir belki ama benim durumumda olup anne olan varmı acaba çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun bir umut artıkk...

Merhaba yenı hamıleyım hamılelık testlerımde hepatıt b çıktı ve hem gastroentolojıyle devamlı test yaptırıyorum kadın doğumdan kesinlikle bana sormadan herhangı bır ılac alma dıyor bebeğe bulasmamasından baskan istegim yok ne yapılan bılmıyruz bebeğe sevincimizi yaşamamadık ama nette hep kötü yazıyor bebek buna nasıl tepkı verır bılmıyrum daha ıkı buçuk aylık hamıleyım saun babada bır şey yapılamaz ama ben araştırılma geçsin ıstemıyrum sen neler yaptın araştırma yaptığım kadın dogum doktorun ne dıyor kadın dogum doktorum benım bebek doğduktan sonra ası vurulan dıyor ama ası vurduktan sonra emzırmeden gecıyor emzırmemekmı ıyı emzırmemekmı mı ınyi hiç bılmıyorum senın doktorların ne dıyor

Umut falan etmektense araştırmak gerek ıiyor ben cok araştırıyorum neresıyle en ıyı yer gerekırse yurt dışı gıdıcem artık ama bu ısın kestin çözümünü bulmak ıcın bende arastırıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…