Bugunden itibaren kendimce olusturmus oldugum bir zayiflama programini uygulamaya baslayarak araniza katilmis bulunmaktayim. Kilom 59, hedefim ise 50. Sayilardan da anlasilacagi uzere tam bir tosuncuk oldum. Bu kadar yeter! Citi piti oldugum gunlere donmenin vakti geldi artik.
Kati zayiflama metodlarina karsi oldugumdan bu fazlaligi bir anda degil, yavas yavas vermek istiyorum. Kendimi belirli bir zaman araligi ile kisitlamiyorum.
Bu zayiflama programi yeni bir beslenme tarzina da merhaba demek olacagindan mutlu oldugumu soyleyebilirim.
Her gunun sonunda zayiflama baglaminda gunu degerlendirecegim ve gunu rapor etmenin motivemi artiracagina inaniyorum.
Bu sefer ertelemek yok. Istiyorum ve basaracagim.
Kati zayiflama metodlarina karsi oldugumdan bu fazlaligi bir anda degil, yavas yavas vermek istiyorum. Kendimi belirli bir zaman araligi ile kisitlamiyorum.
Bu zayiflama programi yeni bir beslenme tarzina da merhaba demek olacagindan mutlu oldugumu soyleyebilirim.
Her gunun sonunda zayiflama baglaminda gunu degerlendirecegim ve gunu rapor etmenin motivemi artiracagina inaniyorum.
Bu sefer ertelemek yok. Istiyorum ve basaracagim.